bu doktorlarda bir tuhaf "burun takıntım olmasa niye ameliyat olayım" deseydin.Acı çekmeye narkoz alıp hayatımızı tehlikeye atmaya bayılmıyoruz heralde7bin dedi canim ama ben ondan vazgectim burnumun ucu kuculecek mi diye sordum msj yolu ile.burun takintin var dedi ve kismet iste ona olmayacagim
Yani burnun güzelmi demek istemiş yada uc kısmına müdahale edince küçülmüyormuymuş?7bin dedi canim ama ben ondan vazgectim burnumun ucu kuculecek mi diye sordum msj yolu ile.burun takintin var dedi ve kismet iste ona olmayacagim
Yani burnun güzelmi demek istemiş yada uc kısmına müdahale edince küçülmüyormuymuş?
Ayrıca burun resminizi görebilirmiyim
yok canim ne guzeli.takintili dio banaYani burnun güzelmi demek istemiş yada uc kısmına müdahale edince küçülmüyormuymuş?
Ayrıca burun resminizi görebilirmiyim
Bence de vazgeçmeniz isabet olmuş yaklaşım tarzı hoş değil, instagram videolarında da hastalarına karşı öyleydi, son karar kimde peki doktor olarak?yok canim ne guzeli.takintili dio bana
Ameliyat olacağın doktor mu istedi canım bu ücreti peki?Mehmet sucubaşı bana çok uzak olmasa hemen ona olurdum ne kadar fiyat verdi acaba ? Benimde yarın alsancakta bir görüşmem var sadece uç kısmına 7400 dedi
Bende instagramdan görüşmüştüm fotoğrafıma baktı çok gerek yok gübi dedi 6 bin demiştinormal bi kemeri var benim.ama doktor cvp vermedi soruma.bi de ustune neler dedi bu sadece ilki.ameliyata 2 gun kala hem de oldu bu
7bin dedi canim ama ben ondan vazgectim burnumun ucu kuculecek mi diye sordum msj yolu ile.burun takintin var dedi ve kismet iste ona olmayacagim
Ameliyat oldunuzmu acaba. Ve kime oldunuznormal bi kemeri var benim.ama doktor cvp vermedi soruma.bi de ustune neler dedi bu sadece ilki.ameliyata 2 gun kala hem de oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?