Can Ercan Izmir ameliyat olanlar

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
arladaslarrMehmet Sucubasi ndan gun aldim ama Can Ercan beyi de merak ediyorum ameliyat olan var mi kendisine ve memnun kaldiniz mi?

not : doktoru degistirme imkanim var daha gunume var

Mehmet sucubaşı bana çok uzak olmasa hemen ona olurdum ne kadar fiyat verdi acaba ? Benimde yarın alsancakta bir görüşmem var sadece uç kısmına 7400 dedi

7bin dedi canim ama ben ondan vazgectim burnumun ucu kuculecek mi diye sordum msj yolu ile.burun takintin var dedi ve kismet iste ona olmayacagim

7bin dedi canim ama ben ondan vazgectim burnumun ucu kuculecek mi diye sordum msj yolu ile.burun takintin var dedi ve kismet iste ona olmayacagim
bu doktorlarda bir tuhaf "burun takıntım olmasa niye ameliyat olayım" deseydin.Acı çekmeye narkoz alıp hayatımızı tehlikeye atmaya bayılmıyoruz heralde

Yani burnun güzelmi demek istemiş yada uc kısmına müdahale edince küçülmüyormuymuş?
Ayrıca burun resminizi görebilirmiyim

Yani burnun güzelmi demek istemiş yada uc kısmına müdahale edince küçülmüyormuymuş?
Ayrıca burun resminizi görebilirmiyim

normal bi kemeri var benim.ama doktor cvp vermedi soruma.bi de ustune neler dedi bu sadece ilki.ameliyata 2 gun kala hem de oldu bu

Eklentiler

• IMG-20190308-WA0010.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 1.343
yok canim ne guzeli.takintili dio bana
Bence de vazgeçmeniz isabet olmuş yaklaşım tarzı hoş değil, instagram videolarında da hastalarına karşı öyleydi, son karar kimde peki doktor olarak?

Son düzenleme:
Mehmet sucubaşı bana çok uzak olmasa hemen ona olurdum ne kadar fiyat verdi acaba ? Benimde yarın alsancakta bir görüşmem var sadece uç kısmına 7400 dedi
Ameliyat olacağın doktor mu istedi canım bu ücreti peki?

Doktorlar bu şekilde bilgi vermezler yani en kestirme yoldan biraz cevaplamaya çalışıyorlar mehmet bey kibarca bana da cevap verdi operasyon ile ilgili bazı sorular sormuştum üstü kapalı yanıtladı yani çok ta sıkboğaz edip cevap almaya çalışmak yanlış olur zaten o zaman kimse görüşmeye gitmez ki

Uzun zaman geçmiş acaba ameliyat oldunuz mu ve kime oldunuz merak ettim?

Dr Can ercan benim ameliyatımı yaptı, maalef sorun var ve çok kötü, kemer kaldı ve ,burun sağ sol eşit değil, sağ tarafta kemik çıkıntısı var ve önden kemikteki deformite çok belirgin , ameliyattan sonra hiç ilgilenmedi, 2. Kontrolde tekrar gelmene gerek yok diyerek başından savmaya çalıştı,

Merhaba bende bu doktoran olmayı düşünüyorum sizin yazınızı görünce kararsız kaldım aslında tavsiye etmiyorsunuz sanırım

İki arkadaşım benden bir sene önce, ben de 1.5 ay önce oldum ameliyatı Can Bey'e. Üçümüz de çok memnunuz ve tam istediğimiz gibi yaptı burnumuzu. Umarım bir senem dolduğunda ben de arkadaşlarım gibi hiç sıkıntı yaşamadan atlatırım süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…