- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
kızlar deli gibi çarpıntım tuttu o kadar uzun sürdü ki şuan yataktan fırladım korkudan mhala devam ediyor mu anlayamıyorum uzanırken çok net hissediyordum. Bi uğultu oluştu kulaklarımdada. Durduk yere neden oldu anlayamadım ama öyle uzun sürünce korktum birden.
G... İle başlayan bi şurup var reflü için. G ile başlayan o şurubun hem normali hem advancesi var. Bende advance olanından var. Çok feci azmıştı reflüm ondan içtim 2 yemek kaşığına yakın. Acaba o mu neden oldu anlayamıyorum. Ama ciddi anlamda korktum.
Edit : kızlar göğsümde ağrı hissettim şuanda. Sanki kasılmış gibi bi ağrı.
Edit 2 : geçti gibi hissettim uzandım tekrar.. Az önceki kadar şiddetli olmuyor ama sanki kendini hissettiriyor ara ara. Çok hafiften düşük şiddetli bi çarpıntı gelip gitti hızlıca.
G... İle başlayan bi şurup var reflü için. G ile başlayan o şurubun hem normali hem advancesi var. Bende advance olanından var. Çok feci azmıştı reflüm ondan içtim 2 yemek kaşığına yakın. Acaba o mu neden oldu anlayamıyorum. Ama ciddi anlamda korktum.
Edit : kızlar göğsümde ağrı hissettim şuanda. Sanki kasılmış gibi bi ağrı.
Edit 2 : geçti gibi hissettim uzandım tekrar.. Az önceki kadar şiddetli olmuyor ama sanki kendini hissettiriyor ara ara. Çok hafiften düşük şiddetli bi çarpıntı gelip gitti hızlıca.
Son düzenleme: