Can havliyle kalktım !

benim de reflüm var. reflüde göğüsde sıkıntı hissi yaşanabiliyor. ve bu bir düre sonra acaba benim kalbimde bir şey var mı diyerek panik yaptırabiliyor. bir ara ne yesem özellikle stresli dönemlerde yemek borum felaket yanıyordu. reflü aynı zaman da boğazda takılma hissi de oluşturuyor. ben artık eskisi gibi yemiyorum.az az yiyorum.sofradan aç kalkıyorum desem yeridir.bazı şeyleri özellikle neredeyse hiç yemiyorum artık.bazı yiyecekler felaket dokunuyor. belimi çok sıkan giyecekler de giymiyorum çünkü yediklerim içtiklerim geri geliyor öyle dar giyince. uzun bir süre dediğin şuruptan kullandım.tabletleri çantamdan eksik etmiyordum. şu sıra az az yiyorum,tokluk hissim olmuyor artık. ve stresden mümkün olduğunca uzak dur çok tetikliyor reflüyü...
Yok bu bildiğin kalp çarpıntısıydı.

çok spor yapıyor musunuz son günlerde ya da çok kahve tüketiyor musunuz? bu gibi şeyler tetikleyebiliyor çarpıntıyı..

Evet sabahları aç karnına sut bende gastrit i aynı şekilde atlattım. Babamda süt ile düzeldi. Çok ileri boyutta değilse iyi geliyor.
sabahları aç karnına süt beni zehirliyor:) ama kahvaltıdan sonra soğuk süt içtiğimde sanki ilaç içmiş gibi oluyorum

Benim de olmuştu bir kaç kez. sonra kardiyolojiye gittim. ritm holter taktırdım bir gün boyunca bir şey çıkmadı. genelde çoğu insanda olurmuş dedi doktorum.. geçmiş olsun :(

Back
X