Can Sıkıcı Mesaj

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Arkadaşlar dün sosyal medyama garip bir hesap dadandı fake hesap olduğu o kadar belli ki.Bölümümü biliyor, okulda gittiğim yerleri biliyor, seviyorum falan bir şeyler saçmaladı.Senelerce bu okuldayım ilk defa böyle bir şey başıma geldi.Kim olduğunu bulamıyorum tehdit etmedi ama korkuyorum sonra yazmadı zaten.Eski sevgilim olsa biri uzak yerde diğeri de burda değildir, çalışıyordur hattı iptal olmuştu.Şu an yazmadı yeşil olmasına rağmen çünkü işi adli mercilere ileteceğimi yazdım.Tam da mezun olmaya, hayallerime ulaşmaya bu kadar yaklaşmışken...Birçok detayı biliyor acaba Facebooktan mı öğrendi diyorum aklıma eşek şakası olsun inşallah demek geliyor.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar?Mesajları silmedim, kendisini de engellemedim.
 


Mezun olup hayallerine ulaşmanı nasıl etkiler bu durum? Fazla dramatize olmuş. Kötü bir şey de dememiş hemen adli mercileri falan karistirmissin. Senin bu yaptığın tehdit oluyor. Abartılacak bir şey yok çok rahatsız olduysan engelle geç
 
Belki de gercekten yakindan taniyan ama cesaret edip acilamayan biridir.tehdit santaj gibi bir durum yoksa bence de abartili bu kadar kafa yormak.engelleyip gecin.
Uleynli konuştu bence benimle kafa buldu bir de çelişkili cevap veriyor eski sevgilimden şüphelendim ama o bizim okulu bilmiyor.
 
Bir gün karşına yüzükle çıkacağım beni aldatamazsın ben hep seninleyim yazdı.Ama fazla zayıflama tatlım ben kilolu severim yazdı.Ve bunlar da beni korkuttu.
 
Ne kadar saçma bir cümle olmuş ilk cümlesi. Ama sanki kilonuza takılmış gibi geldi 2.cumlede
Kafa buluyor gibi bir hali vardı ama gittiğim yerlere, yediğim içtiğim şeylere kadar biliyor açıkçası bu korkuttu beni.
 
Bence canı cok sıkılan bir arkadaşınız var. Sizinle uğraşmış. Korkulacak birsey olduğunu sanmıyorum. Her ihtimale karşı konuşmayı silmeyin. Ama engelleyebilirsiniz.
 
Bence canı cok sıkılan bir arkadaşınız var. Sizinle uğraşmış. Korkulacak birsey olduğunu sanmıyorum. Her ihtimale karşı konuşmayı silmeyin. Ama engelleyebilirsiniz.
Engellersem mesajlar silinir mi acaba?
 
Abartmışsınız.
Her yazanı polise şikayet edecekseniz ohooo.
Ama tehdit etmemiş birşey yapmamış, seviyorum demiş. Bir başkasının sicilini bu kadar kolay kirletecek misiniz?
 
Abartmışsın diyenlere karşı dehşete düştüm.

Arkadaşlar kız kendini rahatsız hissetmiş mi, hissetmiş. Bilgilerinin ona söylenmesinden rahatsız olmuş mu, olmuş. Bu tacizdir. İllaki tehdit etmesi, sövmesi mi lazım adli makamlara ulaşmak için? Bugün belki bunu yapacak yarın tehdit edecek ne biliyorsunuz. Bilmeyenler için taciz'in sözlük anlamını da yazalım buraya:

taciz (ad): canını sıkma, tedirgin etme, rahatsızlık verme

Şimdilik engelleyin her yerden, tekrar ulaşırsa bu durumdan rahatsız olduğunuzu, savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin.
 
Kesinlikle katılıyorum her yerden beni izlediğini söyledi engellersem bir daha yazacağını söyledi.Sevse böyle yapmazdı ki ben anlayışla karşılardım bildiğiniz kafa buldu benimle insanların canını sıkmak suç değil mi dediğiniz gibi.Çünkü daha önce kendi iş yerimizde de benzer durum yaşamıştım iş adli makamlara gitmişti reşit değildim o yıllarda şimdi ise korktum tekrar bu olayı yaşayınca.Yargılamak meğer ne kolaymış.
 

Bu abuk subuk peşinden koşmalı, zırlamalı, "Ya benimsin ya benimsin ulen" tarzı Türk dizileri yüzünden insanlar böyle şeylere hoşgörüyle yaklaşıyor. "Ya yazık seviyormuş ne var" diyor ama siz rahatsız olduysanız bu tacizdir. Rahatsız olmadıysanız zaten ilgisine karşılık verirsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…