Can Sıkıcı Mesaj

Gerçekten sevse insan gibi duygularını açar söylerdi.Yok takip ediyorum sen benimsin vs tacize giriyor.İnsanlar için çok kolay olmamalı fake hesap açmak.

Hayallerine yine de ulaşabilirsin.Bu mesaj işiyle ne alaka? Yeşilçam filminde yaşıyor gibisiniz.
Orda biraz abartmışım farkındayım ama bundan 6 yıl öncesinde bir olay yaşadım işçinin tacizine uğradım seni öldüreceğim falan vs etkisinde kaldım.Belki onun da etkisi var.Sonra iş mahkemeye gitti ceza aldı.Bende bir huy var yaşadığım bu tür üzücü olayları unutamıyorum.Bunun da konumuzla ilgisi yok ama bilgilendirme için söyledim.

Bir gün karşına yüzükle çıkacağım beni aldatamazsın ben hep seninleyim yazdı.Ama fazla zayıflama tatlım ben kilolu severim yazdı.Ve bunlar da beni korkuttu.
Bırfaha yazarsa haa tamam senın kım oldugunu bu ayrıntıdan anladım.senn fakenle ugrasmıcam bıle kendı adına tebliğ kagıdın geldıgınde sok olucaksın. Benden bukadar artknyazmıyorm mahkemede goruduruz de. Kımmısım vs dıye sorarsa, kagıt geldıgınde nerden nasıl anladgmı ogrenırsın zaten artk kafsm rahat bu tacızlerın sna ıyı donus olacak de. Engelleme.ama kım oldıggnu bıldıgıni soyleme sadece zarf atmıs olacsksın. Bana da lısede boyle bısey yaptılar. Ben tamam ya kım oldugun sımdı bellı oldu salak ınsan kendını buladr bellı etmez. Smdı anladım derdını dıyıp mahkeme surecınde gorusuruz dedm. Oda madem tanıdıgını bırıyım kım oldugmunsoyle dedi. Yo gerek yok zaten kendını ele verdın. Yarın karakolada gıdıcem adını evını bılgilerinş iletiyorm daha fazla yazmıyorm dedm. O hemn benı engellidi

Çokta ciddiye almayın bence. Çünkü ben birkez aldım, banada bu tarz mesajlar geliyordu hatta seni okuluna giderken kaciracam falan gibi. Abime soylemistim aramis bulmuş okuluna gitmiş orta okul ogrencisi fırlama Abim bakmış boy yok bişey yok vursam yarısı boşa gider diye dokunmamis uyarmis bırakmış Ya sana eşşek şakası yapılıyor, yada boş muhabbet yapan bir salak. Engelle gitsin niye dert ediyon

İlk eski sevgilimden şüpheleniyorum canı sıkıldı benimle kafa bulmak istedi bence takip de ediyor olabilir bilmiyorum.

Ah bende bilseydim kimliğini arkadaşlarım hayatta böyle bir şey yapmazlar ama ilk eski sevgilimden şüpheleniyorum :/

Yani bu tip bilgileri bilmediğimiz siz paylaşmadığınız için tabii komik duruyor bu kadar abartmak.
Siz daha önce böyle birşey yaşadığınız için korktum dememissiniz sonucta.
Korkacak ne var onu da anlayamadım, bu kadar rahatsız olan bir insan pazartesi günü gider suç duyurusunda bulunur, çok zor şeyler değil artık bunlar ki siz daha önce yaşamışsınız en iyi yine siz bilirsiniz.
Üstelik adli mercilere taşıyacağım konuyu diyince cevap vermemiş.
Bitti gitti işte.
Korkunuz devam ederse suç duyurusunda bulunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…