• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can sıkıntısı

Kimden bahsediyorsun belli değil.Konudan konuya atlamışsın.Gerçekten karmakarışık.Hiçbirşey anlayamadım.İstersen tekrar düzenle yazdıklarını.Bunu kimse anlamaz,yardım alamazsın.

Öyle birşey olursa dava açacagınızı söyleyin ve iş arkadaşlarınızı gruplardan eleştirmeyin yönetici olsanız bile çekin kenara düzgün bir üslupla uyarın
Sürekli iş yaptığını vurguluyor ama iş yaptığı yok anca ortalikta ona buna laf atıyor. Bigün isler çok sıkısti üzerime oynuyor bende o zaman dedim sağda solda boş boş telefon ile oyun oynayacağına zamanında iş yapsaydın. Kinci biri olduğunu unutmuş olmalıyım şimdi bana göz dağı veriyor . Kendi yine bütün gün boş boş gezdi . Elimizde kamerayla mi dolaşalım ses kaydımi tutalım anlamadım ki . Canımı sıkan onun videoyu paylaşması değil. Bu şekilde kin besleyip bana ders vermeye calismasi.
Uyku tutmuyor ya sinirden :-(

Ben anladım sanırım arkadaşlar. İş arkadaşını daha önce wp grubunda eleştirmiş senin yaptığın hiçbirşey yok bilgisayarda boş boş oyun oynuyorsun demiş o kişi de kinlenmiş konu sahibine telefondan engellemiş hatta ve tüm gün iş yapmadığı zamanlarda yada başkaları aleyhinde sözler sarfettiğinde bu kinlendiği kişi kayıt altına almış. Tehdit etmiş konu sahibesini. Şimdi diyor ki herhangi bir yerden paylaşırsa dava açabilir miyim diye soruyor

İnsan anlamak için okuyunca :)

Pazartesi çektiği video yu silmesini silmedigi takdirde kısasa kısas uygulayacagim eminim benim bir videom onun gün icerisinde 20 video verdirecektir. Çünkü elinden çok ağzı çalışıyor.

Yanlız biz farklı ortamda çalışıyoruz onun beni videoya alması yâda benim onu videoya Alman için çalışma sahasının terk edilmesi gerekir.

Hicbirsey yapmadan videoyu paylaşmasını mi beklemeli yım yorum yapmak için

Bide cok kurgularım şimdi keşke uykum gelsene uyusam ya :-(

Sürekli iş yaptığını vurguluyor ama iş yaptığı yok anca ortalikta ona buna laf atıyor. Bigün isler çok sıkısti üzerime oynuyor bende o zaman dedim sağda solda boş boş telefon ile oyun oynayacağına zamanında iş yapsaydın. Kinci biri olduğunu unutmuş olmalıyım şimdi bana göz dağı veriyor . Kendi yine bütün gün boş boş gezdi . Elimizde kamerayla mi dolaşalım ses kaydımi tutalım anlamadım ki . Canımı sıkan onun videoyu paylaşması değil. Bu şekilde kin besleyip bana ders vermeye calismasi.
Uyku tutmuyor ya sinirden :-(
O da öyle biri demek ki sıkma canını ikili münakaşaya girmemeye çalış, herhangi bir sıkıntı görürsen idareye müdürüne artık kimse başınız ona bildir.

O da öyle biri demek ki sıkma canını ikili münakaşaya girmemeye çalış, herhangi bir sıkıntı görürsen idareye müdürüne artık kimse başınız ona bildir.
Belki idare müdürü beni tazminatsiz çıkarmak için yaptiriyor :-( bunu söylersem daha kotu olmaz mı

Sizi tehdit ediyorken sizde görüntü ,ses kaydı falan alın elinizde bulunsun :KK66:
aklını size takmış pislik

Bunu söylediği sırada yanınızda birileri var mıydı yani sizi çekip tehdit ettiğinde. Maddi manevi tazminat davası açacagınızı söylersiniz videolara video ile karşılık vermek bence riskli.

Hımm sen o yokmuş gibi davran o zaman duvar var gibi sözlerine davranışlarına da dikkat et bir kaç gün
Zamanı geldiğinde kullanacagim dedi ya

Onun çalışma ortamı ile benim. Calisma ortamı farklı yani kaydedebilmesi için çalışma ortamını terk etmesi gerekiyor.

Beni kaydederken kendinin ne yaptığını sormak geldi aklıma

Bunu söylediği sırada yanınızda birileri var mıydı yani sizi çekip tehdit ettiğinde. Maddi manevi tazminat davası açacagınızı söylersiniz videolara video ile karşılık vermek bence riskli.
Evet ama hatırlayamadım yada hatırlamıyorum diyebilme ihtomalleri yuksey

Sizi tehdit ediyorken sizde görüntü ,ses kaydı falan alın elinizde bulunsun :KK66:
aklını size takmış pislik
O konuşmYi yaparken alacaktım ama amirim biliyor benim işi aksatmayacagimi sadece video daki konu gereksiz tamamen bilgisizliğim cahilligim diyelim olmaması gereken bir konu

Zamanı geldiğinde kullanacagim dedi ya

Onun çalışma ortamı ile benim. Calisma ortamı farklı yani kaydedebilmesi için çalışma ortamını terk etmesi gerekiyor.

Beni kaydederken kendinin ne yaptığını sormak geldi aklıma
Boşver bence hiç muhattap olma ona da bi kulp bahane bulur o sen işine odaklan

Şimdi hangi dilde okudum ben bu yazıyı?

Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya o hesap
Konuşsam olmuyor konusmasam olmuyor :-(
Çok adi fırsatı kendne çevirmeyi çok iyi biliyor.
Ama şuan kendimi sucluyorum
Eğitim siz biriyle bu murat övüç muhabbetini yaptığım için

Tek sıkıntı bu kameraya alması değil
Cahil olduğum sorguladigim geriye dönüp baktibaktı yuzumu kızartan konuşmalar

O konuşmYi yaparken alacaktım ama amirim biliyor benim işi aksatmayacagimi sadece video daki konu gereksiz tamamen bilgisizliğim cahilligim diyelim olmaması gereken bir konu
Evet boşverin gitsin ,ölmüşle olmuşa çare yokmuş ,bundan sonra daha dikkatli olursunuz:KK66:

Back
X