Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli iş yaptığını vurguluyor ama iş yaptığı yok anca ortalikta ona buna laf atıyor. Bigün isler çok sıkısti üzerime oynuyor bende o zaman dedim sağda solda boş boş telefon ile oyun oynayacağına zamanında iş yapsaydın. Kinci biri olduğunu unutmuş olmalıyım şimdi bana göz dağı veriyor . Kendi yine bütün gün boş boş gezdi . Elimizde kamerayla mi dolaşalım ses kaydımi tutalım anlamadım ki . Canımı sıkan onun videoyu paylaşması değil. Bu şekilde kin besleyip bana ders vermeye calismasi.Öyle birşey olursa dava açacagınızı söyleyin ve iş arkadaşlarınızı gruplardan eleştirmeyin yönetici olsanız bile çekin kenara düzgün bir üslupla uyarın
Aboww. Bunu okuyan kör oldu.
Ben anladım sanırım arkadaşlar. İş arkadaşını daha önce wp grubunda eleştirmiş senin yaptığın hiçbirşey yok bilgisayarda boş boş oyun oynuyorsun demiş o kişi de kinlenmiş konu sahibine telefondan engellemiş hatta ve tüm gün iş yapmadığı zamanlarda yada başkaları aleyhinde sözler sarfettiğinde bu kinlendiği kişi kayıt altına almış. Tehdit etmiş konu sahibesini. Şimdi diyor ki herhangi bir yerden paylaşırsa dava açabilir miyim diye soruyor
O da öyle biri demek ki sıkma canını ikili münakaşaya girmemeye çalış, herhangi bir sıkıntı görürsen idareye müdürüne artık kimse başınız ona bildir.Sürekli iş yaptığını vurguluyor ama iş yaptığı yok anca ortalikta ona buna laf atıyor. Bigün isler çok sıkısti üzerime oynuyor bende o zaman dedim sağda solda boş boş telefon ile oyun oynayacağına zamanında iş yapsaydın. Kinci biri olduğunu unutmuş olmalıyım şimdi bana göz dağı veriyor . Kendi yine bütün gün boş boş gezdi . Elimizde kamerayla mi dolaşalım ses kaydımi tutalım anlamadım ki . Canımı sıkan onun videoyu paylaşması değil. Bu şekilde kin besleyip bana ders vermeye calismasi.
Uyku tutmuyor ya sinirden :-(
Belki idare müdürü beni tazminatsiz çıkarmak için yaptiriyor :-( bunu söylersem daha kotu olmaz mıO da öyle biri demek ki sıkma canını ikili münakaşaya girmemeye çalış, herhangi bir sıkıntı görürsen idareye müdürüne artık kimse başınız ona bildir.
Hımm sen o yokmuş gibi davran o zaman duvar var gibi sözlerine davranışlarına da dikkat et bir kaç günBelki idare müdürü beni tazminatsiz çıkarmak için yaptiriyor :-( bunu söylersem daha kotu olmaz mı
Zamanı geldiğinde kullanacagim dedi yaHımm sen o yokmuş gibi davran o zaman duvar var gibi sözlerine davranışlarına da dikkat et bir kaç gün
Evet ama hatırlayamadım yada hatırlamıyorum diyebilme ihtomalleri yukseyBunu söylediği sırada yanınızda birileri var mıydı yani sizi çekip tehdit ettiğinde. Maddi manevi tazminat davası açacagınızı söylersiniz videolara video ile karşılık vermek bence riskli.
O konuşmYi yaparken alacaktım ama amirim biliyor benim işi aksatmayacagimi sadece video daki konu gereksiz tamamen bilgisizliğim cahilligim diyelim olmaması gereken bir konuSizi tehdit ediyorken sizde görüntü ,ses kaydı falan alın elinizde bulunsun
aklını size takmış pislik
Boşver bence hiç muhattap olma ona da bi kulp bahane bulur o sen işine odaklanZamanı geldiğinde kullanacagim dedi ya
Onun çalışma ortamı ile benim. Calisma ortamı farklı yani kaydedebilmesi için çalışma ortamını terk etmesi gerekiyor.
Beni kaydederken kendinin ne yaptığını sormak geldi aklıma
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya o hesapBoşver bence hiç muhattap olma ona da bi kulp bahane bulur o sen işine odaklan
Çok adi fırsatı kendne çevirmeyi çok iyi biliyor.Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya o hesap
Konuşsam olmuyor konusmasam olmuyor :-(
Evet boşverin gitsin ,ölmüşle olmuşa çare yokmuş ,bundan sonra daha dikkatli olursunuzO konuşmYi yaparken alacaktım ama amirim biliyor benim işi aksatmayacagimi sadece video daki konu gereksiz tamamen bilgisizliğim cahilligim diyelim olmaması gereken bir konu
İşte uyku gelse unutacagim da bilinc altına yerleşmiş sinit uyumuyorEvet boşverin gitsin ,ölmüşle olmuşa çare yokmuş ,bundan sonra daha dikkatli olursunuz![]()
Film falan izleyip kafanızı dağıtınİşte uyku gelse unutacagim da bilinc altına yerleşmiş sinit uyumuyor