- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.309
- 448
çıktığım yolun hiç bu kadar çetrefilli yanlız saçma olacağını hesaba katmamıştım.Daha iki aylık nişanlıyız bezdim sıkıldım ki bu daha yolun başı farkındayım.Nişanlımın ailesi düğünümüzü haziran değil de temmuz sonu gibi yapmak istiyor ben de hak verdim.konuştuk okullar kapanmıo hava soğuk oluyor falan annesi kendince bahaneleri saydı.Dün akşam kendi ailemle bu konuyu anlatmaya çalıştım ama babam nasıl garip nasıl saçmalıyor.yok temmuzda olmazmış haziranda olsunmuş konuyu nasıl benimle konuşurlarmış onları aramamışlar falan resmen saçmalık.hani böyle geleneksel kafada bir ailede değilim.sonra tatil falan bir şeyler dedi yani adam benim düğünümü erken yapıp tatile gitmek istiyo yuh dedim kusura bakma okul falan zorunlu bir şey olur ertelerim de sırf tatile gidicek diye düğün tarihi mi ayarlanır.Neyse sonra saçmaladığını zaten farketti.Sonra nişanlımla telefonda plan yaparken bakıyorum bana atar yapıo.aaaa tükürürüm sizin atarınıza dedim kapattım sabah özür diliyo.bıktım acayip soğudum bir de bana her şeyin sorun yazmış.resmen bütün planları üstüme aldım ona da danışıyorum beni hayvan yerine koyuyo.ben de ipler gevşemeye başladı.resmen kafamda sürekli nasıl vazgeçerim in yollarını ararken buluyorum kendimi.ben bu kadar sorumluluğun nazın kaprisin altına girecek kadın değilim ki daha bunlar iyi günlerim bir de yakında okulum açılıcak bitirme projem var.
bıktım bıktım bıktım....