ben senden daha kotu durumdayim ben bosandim ve senin dedigin gibi liseden arkadasimin 15 gun sonra dugunu var bende gitmek istemiyorum uzuluyorum kendim icin cunku ama yapcak bisey yok biz mutsuzuzuz diye milletin guzel gunlerie katilmamamiz olmazKızlar merhaba,beni bilenler bilir sekiz ay önce nişan atmıştım,şimdi düğün mevsimi malum liseden beri kopmadığım yakın bi arkadaşımın da düğünü var haftaya...yalnız ben düğün görmek istemiyorum kötü etkileniyorum,üzülüyorum...nişan attıktan sonra bi Düğüne katıldım onda da çok kötü hissettim..gitmesem ayıp olacak nasıl yapsam bilemiyorum
Tşk ederim arkadaşlar desteğiniz için iyiki varsınızSiz isteseniz istemeseniz de çevrenizde düğünler hep olacak. Kaçmak yerine üstüne gitmelisiniz.
Zamanı gelecek sizinde düğününüz olacak ve o nişanı attığınıza mutlu olacaksınız, merak etmeyin.
Çok doğru önemli olan mutlu mesut bi evlilik yapmak Rabbim zamanı gelince bize de en özelini güzelini nasip eder inşbenim etrafimda da cok dugunler var gitmem gereken. bende de can sikintisi oluyor kimi zaman ama biz suan mutsuzuz diye hayatimiz boyunca boyle kalacagiz diye bir kaide yok. elbet bizde mutlu olacagiz. hem Allah herkesi farki siniyor, herkes birseyler yasiyor ve daha yasiyacak ta. hayatimizin her bolumu mutlu gecemez. oyle olsa mutlulugun kiymetini bilmezdik. siz icinizi ferah tutun :)
Çok doğru önemli olan mutlu mesut bi evlilik yapmak Rabbim zamanı gelince bize de en özelini güzelini nasip eder inş
Ben dışarıdan çok güçlü umursamıyor görünüyorum şimdi söylersem konu uzayacak ee nasıl oldun geçti mi falan o yüzden katılsam daha iyiAçıkça söyle
Gerçek arkadaşınsa alınmaz
Benim bi arkadaşımda böyle, ben saygı duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?