Can sıkıntısı...

mikeranus

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
175
73
298
Sivas
Kızlar merhaba,beni bilenler bilir sekiz ay önce nişan atmıştım,şimdi düğün mevsimi malum liseden beri kopmadığım yakın bi arkadaşımın da düğünü var haftaya...yalnız ben düğün görmek istemiyorum kötü etkileniyorum,üzülüyorum...nişan attıktan sonra bi Düğüne katıldım onda da çok kötü hissettim..gitmesem ayıp olacak nasıl yapsam bilemiyorum

Artık hayatını devam etme zamanı..

Silkelenin ve hayat nasıl güzel farkedin. .

İyide yani evinden cenaze çıkmadı ya..

Nişan attın diye düğünler de ayılıp bayılmana gerek yok..

En azından 1 saat durup dönersiniz yakın arkadaşınızmış sonuçta.

ben senden daha kotu durumdayim ben bosandim ve senin dedigin gibi liseden arkadasimin 15 gun sonra dugunu var bende gitmek istemiyorum uzuluyorum kendim icin cunku ama yapcak bisey yok biz mutsuzuzuz diye milletin guzel gunlerie katilmamamiz olmaz

Ee hiçbi dügüne gitmiycenmi evlenene kadar kendi piskolojini niye bozuyosun zorla arkadasım toparlanmalısın ve hayatına devam etmelisin Hayat devam ediyo

Hiç kıskanmıyorum inanın öyle bi karakterim yok normalde de kıskanç değilim ...aslında normal hayata döndüm her konuda ama bu düğün mevzularında sıkıntı geliyo elimde olmayarak

bence git korkularının üzerine gitmelisin ki yaşayıp tecrube edinesin

Siz isteseniz istemeseniz de çevrenizde düğünler hep olacak. Kaçmak yerine üstüne gitmelisiniz.

Zamanı gelecek sizinde düğününüz olacak ve o nişanı attığınıza mutlu olacaksınız, merak etmeyin.

gitmedikçe bu olayı yenemezsin bir süre sonra seni düğünlerin üzmediğini fark edeceksin şu an senin yapman gereken hiçbirşey olmamış gibi o düğüne süslenip püslenip gitmek olur sen güçlüsün ve bunu başarırsın eminim kendine güven gerisi gelir zaten

Ben Nişan attıktan sonra tam tersi gidiyordum düğünlere, icimdende dua ediyordum inşallah evlendikten sonra farklı Yüzleri ortaya cıkmaz evlendiği ailenin diye. Cünkü benimkiler nişandan sonra ortaya çıkmıştı, cok sükür evlenmedim. Hayatımda verdigim 2 en dogru karar var. 1. Uni okumak, 2. Nişanı atmak

benim etrafimda da cok dugunler var gitmem gereken. bende de can sikintisi oluyor kimi zaman ama biz suan mutsuzuz diye hayatimiz boyunca boyle kalacagiz diye bir kaide yok. elbet bizde mutlu olacagiz. hem Allah herkesi farki siniyor, herkes birseyler yasiyor ve daha yasiyacak ta. hayatimizin her bolumu mutlu gecemez. oyle olsa mutlulugun kiymetini bilmezdik. siz icinizi ferah tutun :)

Çok doğru önemli olan mutlu mesut bi evlilik yapmak Rabbim zamanı gelince bize de en özelini güzelini nasip eder inş

Açıkça söyle
Gerçek arkadaşınsa alınmaz
Benim bi arkadaşımda böyle, ben saygı duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…