Can yakan cümle

Konu sahibini direkt nasıl haklı gördünüz ki? Ne dediğinden ziyade nasıl dediğin de önemlidir.
Adam gömüp duruyorsun beni demiş. Başka dediği bir lafı da hemen olumsuz almış.
Hee adam da çok alıngandır. zorttur belki bilemem ama iki yıl diyor yani konu sahibi.
İki yıldır bir şeyleri gark ettireceğim diye dizi tadında laf sokup durduysa adama ne dese yanlış anlar.
Bana ilgisini belli ederken bile “Dur çok da renk vermeyeyim diye düşünüp sert konuştuğunu düşündürdü”
Olmaz bu iş her türlü ben yanlış anlasam da doğru anlasam da

Kesınlıkle haklısınız ama elımde degıl

Bacim deme lazım olur deseydiniz sakayla

Adamla hep laf sokuyoruz bırbırımıze zaten atışmalar oldu hep .ve benım dedıgım şeylerı hep olumsuza yoruyor .sizin anlatmak ıstedgınjzk tam anlayamadım rica etsem sert konuşan olarak benı mı gördünüz .yorum için sağolun buarada
Bacim deme lazım olur deseydiniz sakayla

Bu kadarcık yorumdan anlayamam ama adam size benden çok da kaçamamışsın yazmış size.
Siz de boyun baya uzunmuş yazmışsınız. İki sene sonra fark etmiş olamazsınız.
Ne anlatmaya çalıştığınızı anlamamış olabilir belki oo boylu poslu demek istediniz ama saçma yani.
Hep laf sokuyıruz derken acaba siz başlattığınız için mi oluyor bu durum?

Ama kımse yokken çok iltifatta ettım O anlarda o da bana ıltofat ettı ve karşılıklı o an bakıştık ve kızardı kendısıde etkılendı hısettım. Ama gerı soğudu sanırım

Ama kımse yokken çok iltifatta ettım O anlarda o da bana ıltofat ettı ve karşılıklı o an bakıştık ve kızardı kendısıde etkılendı hısettım. Ama gerı soğudu sanırım
Kimse yokken iltifat edip herkes varken karşılıklı laf mı sokuyorsunuz
Keşke hayat yaz dizileri gibi ilerlese ama olmuyor işte onlar abartılmış senaryo.

Sanırım adam sizin duygularınızdan iyice emin oldu, kendisi size o gözle bakmadığı için frene basın diye ağbi muhabbetine girdi. İstese zaten çoktan olurdu bu iş. Erkekler bu konularda yasak aşk bile olsa çok beklemez.

Bu arada arkadaşımın işyerinde çalışan bir personel arkadaşıma abla diyordu. Şu an 1 oğulları var.

Neşeli görünün bari de kendisini nimetten saymasın.

Aynen öyle çözemedım ben bunu
Ben çözdüm aslında cinsiyet olarak bakınca ilk yermeyi de övgüyü de siz yapıyorsunuzdır fark etmeden.
Bırakın kendi haline.
Oyunlarla olmaz bu iş. Olsa iki senedir olurdu.
Cidden insan hoşlandığı veya hiç hoşlanmadığı kişiye aynı davranabiliyor.
Bende de var bu biraz ordan biliyorum.
Normal söylüyorum sanırken sesim hazzetmediğim kişiye sert çıkabiliyormuş. Yanımdaki arkadaşlar söyleyince aydınlanıyorum.Ama benimki benle konuşmasın diyedir belki bilmiyorum.
İnsan hoşlandığı kişi ile konuşurken de sesi,tavırları tersini anlatabilir.
Ya da çevre anlamasın şey abartabilir.
Sanırım siz daha çok sizin dilinizle karşılıklı bunu yapıyor olabilirsiniz

Takiplesiyorsunuz ee sonuç. 0
Yav bir erkek isterse o iş olur. Acı ama gerçek.
Niye erkek isterse o iş olsun.
Kadınlar olarak biz hazırda mı bekliyoruz?
Biz seçeri bence.
Erkek isterse o iş olurmuşmuş.
Şurda bir sürü örnek verirdim erkek isteyince olmuyor diye ama uzatmaya değmez gibi geldi.
Erkek isteyince olurmuş sanırsın yellowstone ormanları

İki yıl…
İki yılda esimde evlendim. Arayada 10 aylik ayrılık süreci sokmasak bir yıl içinde evlenirdik.
Çok uzun bi süre bişeyler hissetse mutlaka açılırdı.
İkinizde bi değişik geldiniz.
Hiç mi bi buluşma bi görüşme olmadı 2 senede..

Vala ne derseniz deyin. Genelde böyle. Erkekten ilk adım gelmeyince o iş olmuyor. Haa kadının erkekte gönlü yoksa tamam zaten olmaz. Ama maalef böyle. Bakın evlilikler bile öyle değil mi? Erkek kız istemeye gidebiliyor. Ama kadınlar gidemiyor. Kadın evlenmek istese evlenmek istiyorum diyemiyor. Gidip erkek bakamıyor değil mi? Ama erkekler için böyle bir sorun yok. Gerçekçi olalım.

Yani diyo ki “benden hoslanıyosan eger uzak dur” bunun cevirisi budur. Hic bi erkek böyle durduk yere abili, bacımlı gitmez yan gözle bakmasa bile bir gün lazım olur diyerekten. Sizin basınızdaki lazımlık bile degil diyerek giydirmiş afedersiniz.

Evlı olduğunu nerden çıkardınız allahtan cevresını tanıyorum sosyal medyadanda takıplesyrz
Vallahi evli bile olabilir. Bi arkim var evli bir cocuk babasi instadan baksan hic renk vermez. Hep arklariyla foto koyar ne esi ne cocugu asla koymaz. Olmaz olmaz demeyin.

Herif balık burcu mu ya, valla merak ettim su grubundan bi şeyler de hadi hayırlısı jfjdjk

30lu yaşlarında aynı ortamda 2 yıl bir arada kalan iki insan olarak diyalog buraya kadar mi ilerleyebildi? Ne bileyim hadi çıkışta kahve ısmarlayayım olayına geçmediyse iş, altında hiçbirşey yoktur. Siz de bir öyle bir böyle davranmışsınız içim şişti. Yapmayın böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…