- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Yani tamam ama bu kadar yoğun duygular olsa lise gibi iki yıl beklemez ki kazık kadar adam . Şu anlattığıniz şeyler o kadar ergence ki ben universitede biri bana bu kadar naz niyaz yapsa cekemezdim . Adam çocuk olarak kalmış çekilecek dert değil . Ne kadar beklersinizOnunla konuşurken gözlerimizde konuşuyor sankı
Ayyy öldürdünüz beni he akşamdan beri.Ama ondan sonra ben buna baktım sadece gözlerini cevırerek yan yan baktgınu gördüm
Evet yani ama otuz yaşına kadar alismadiysa biraz zor . Birde yani ne bileyim ben mi yanlış düşünüyorum ama arada birşey de geçmemiş bu böyle arada olur geçer yani birine bakarsın muhabbet edersin sonra olmuyorsa onu birakiesin sonra birine bakarsın baktın sarıyor flört ilişki aşamasının başına geçer ilişki de bir kaç aylık olsa bıraksan bile insanı bu kadar etkilememeli . Konu sahibi duygularını çok çok yoğun yaşıyorAlışacak Papatya Hanım. Bu hassaslıkla dünya cehennem olur yoksa. Yüz yüze de bakacaksın, aynı ortamda da bulunacaksın. Ama ayakta kalacaksın.
:) Hele bir de sevgilisi olsaydı terk-i diyar ederdi kesin.Evet yani ama otuz yaşına kadar alismadiysa biraz zor . Birde yani ne bileyim ben mi yanlış düşünüyorum ama arada birşey de geçmemiş bu böyle arada olur geçer yani birine bakarsın muhabbet edersin sonra olmuyorsa onu birakiesin sonra birine bakarsın baktın sarıyor flört ilişki aşamasının başına geçer ilişki de bir kaç aylık olsa bıraksan bile insanı bu kadar etkilememeli . Konu sahibi duygularını çok çok yoğun yaşıyor
Haklısınız ne yapacağım bilmıyorum hergun onu görürken…Evet yani ama otuz yaşına kadar alismadiysa biraz zor . Birde yani ne bileyim ben mi yanlış düşünüyorum ama arada birşey de geçmemiş bu böyle arada olur geçer yani birine bakarsın muhabbet edersin sonra olmuyorsa onu birakiesin sonra birine bakarsın baktın sarıyor flört ilişki aşamasının başına geçer ilişki de bir kaç aylık olsa bıraksan bile insanı bu kadar etkilememeli . Konu sahibi duygularını çok çok yoğun yaşıyor
Flört dediğin oynaşmali olurMesela ayy iki saat yan yanayız diye umutla gülümseyerek takıldığınızda, adam hemen ters yapmış. Yazdığınız diğer diyaloglarda da var bu ters enerji. Flört böyle bir şey değil. Daha tatlı olmalıydı, böyle dokundurursun ama karşı taraf anlar, direkt söylemeseniz bile iki taraf da farkında olur. Bilmem anlatabildim mi?
Sizinkisi Kara sevda misali ama çivi çiviyi söker olmuyorsa çok zorlamamak lazım özel değilse daha önce sevgiliniz veya flortunuz oldu mu ? Takılı kalırsanız belki de hayatınıza girecek olan doğru insanı kacirirsiniz . Ne güzel yaşınız genç en güzel caglarinizi lise aşkı gibi bir yere saplanip geçirmeyinHaklısınız ne yapacağım bilmıyorum hergun onu görürken…
:) Aynen öyle oynaşırsın tatlı tatlı. Öpeyim milere falan gelir iş.Flört dediğin oynaşmali olurtrip zamanı değil ki kendini böyle çok sevimli gösterirsin erkek hele konuşmaya görüşmeye can atar falan . Plan yapar şuraya gidelim mi burası çok güzelmiş istek olur karşılıkli. Karşındakini keşfetmek istersin bu konuda öyle bir durum da yok .
Yani önce elden başlar artık nerelere giderse:) Aynen öyle oynaşırsın tatlı tatlı. Öpeyim milere falan gelir iş.
:) Valla ben gelemem. 2 ay bile beklemem şahsen. Baştan belli ediyor zaten, sonra da hep öyle gidiyor. Baktın ki herifin ilişkiye yüzü yok, çekileceksin. Herif kıtlığı mı var? Başkasını bulursun.Yani önce elden başlar artık nerelere giderseiki yıl ne ya insan kurur valla . Millet hamile eşini dokuz ay beklemiyor konu sahibi de maşallah
Kesinlikle katılıyorum annesinin minicik oğlunu buyutmekle uğraşıyorlar sonra . Erkek dediğin kararlı olur ya öyle bir sıcak bı soguk yapan erkek hiç hoşlanmam . Bana geliyorlar öyle:) Valla ben gelemem. 2 ay bile beklemem şahsen. Baştan belli ediyor zaten, sonra da hep öyle gidiyor. Baktın ki herifin ilişkiye yüzü yok, çekileceksin. Herif kıtlığı mı var? Başkasını bulursun.
Komik olmaya çabalamayın.Bende yarından itibaren abi diye hıtap etsem dıyorum ne tepkı verır acaba normalde … bey dıyordum
Ya bazen emin olamadıklarımız oluyor. Geçen sene biri bana yürüyordu, benim de boşluğuma geldi alttan alttan izin verdim ama net bir şekilde yürü bana demedim. Ama sonra düşününce hiç hoşlanmadığımı fark ettim, dank etti. Sonra ben de lafın arasında biriyle tanıştım, çok aşık oldum dedim dan diye.O da anladı beş dakikaya engelledi beni her yerden, mis gibi oldu.
Sonra net davranmaya başladım. Şu anki sevgilimle iki gün birbirimize yürüdük, üçüncü gün o manitamsın dedi, ben de onayladım. Harika bence, orman kanunları geçerli bizde.
Gerçekten isteyen erkek harekete geçiyorbende :)
eşime yıllarca abi dedim
konu sahibi bizim durum sizin gibi değildi ama ümitlenmeyin aman
yukarıda bir arkadaş yazmış onun da dediği gibi isteyen erkek harekete geçiyor hemen mızmızlanmıyor
Evet, sizde garip bir yöne doğru ilerliyorsunuz..Şöyle diyeyim benden 4-5 yaş küçük bir alt pozisyonumda birlikte çalıştığım bir erkek var. Zaten 4 kişilik bir ekibiz. Bu arkadaş Covid geçirdi. Yemek yaptım gönderdim. Benim için alışveriş yapar mısınız dedi. Alışveriş yaptım. Ben yoğun olurum siz merak etmeyin ben çözerim işleri der arada arar sorar. Toplantılarda birlikte otururuz. Yönetimin garip taleplerine yan yan bakar güleriz. Sabahları bazen kahvaltılık alır götürürüm, markette alışveriş yaparken sevdiği içecek varsa ona da alırım. Geçenlerde ablama da aldım size de aldım diyip bana ajanda almış:) Şimdi biz flörtleşiyor muyuz? Flört sinyalleri daha farklıdır. En azından bir süre sonra başka yöne evrilir anlamamanız imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?