- 27 Nisan 2012
- 15.671
- 18.787
- 498
eee karşılaştınız mı bugün?Hergun onu gördüğüm için azalmıyor içimdekıler
Is arasanızHergun onu gördüğüm için azalmıyor içimdekıler
Surda yurumemıs kosmussun adama gerek varmıydı cıdden?ıkı saat Yanyana oturacağz dedım gülümseyerek .
Ayy Papatya Hanımcığım, herifin biri yüzünden iş mi değiştirilir?Is arasanız
uzaktan gördük birbirimizi konuşma vs olmadıeee karşılaştınız mı bugün?
sakın abi vs yapmayın trip de atmayın
Evet saçma oldu KEske demesydım ama o gün sonunda dahada ilgilendi sankıSurda yurumemıs kosmussun adama gerek varmıydı cıdden?
Ihtımaller netlık yok ama bu ara depresyonda sanırım bakımsızlastıdaha çok çalışma ortamı değil de lise ortamı gibi konuşmalar..
yalnız "abiniz"i gerçekten abi olarak söylememiş olabilir, mecaz anlam olabilir haklı çıktığı için.
Mesela ne gıbı olumsuzluklar varBin tane yorum yazılmış, sadece içinden oraya buraya çekip bi umut çıkarabileceklerine cevap vermişsin.
Ortam ve diyaloglar o kadar kasvetli geldi ki bana, enerji yerlerde sürünüyor.
Gencecik kadınsın, ilgi kırıntısına mı kaldın gerçekten?
Ben adamın flört ettiğini de düşünmüyorum, sen sürekli bi anlam çıkarıyorsun bence.
Erkekler hoşlanınca bırak adım atmayı, takla atıyor. İki sene neyi bekleyecek?
Şundan mı çekiniyor bundan mı falan diye bahaneler arıyorsun ama aranızda adamın çekineceği bi engel varsa bunu sen de bilirdin, değil mi? Kaldı ki, ne engelleri aşıyor isteyen.
"Abiniz" kelimesi bi espridir, bi şeyi başarınca geyik olsun diye söylenir ama ona gelene kadar bin tane uzak durmanı gerektirecek tavrı var adamın.
Bunları duymak işine gelmiyor, biliyorum ama duygularına ve zamanına yazık.
Sal ve önüne bak. Belki çok daha güzel bi fırsat çıkacak karşına.
Şaka dmi şu soruMesela ne gıbı olumsuzluklar var
Şaka dmi şu soru
11 sayfalık yorumları okursan belki, bi umut anlarsın ne gibi olumsuzluklar var.
Ben pes ediyorum arkadaşlar, size başarılar
Açıkçası bende aramam . Ama ben biraz duygusuz muyum bilmiyorum . Içimde bu kadar büyütmem bir insani iki yıl hem de bir insanla flört ediceksek ederiz etmezsek de amanAyy Papatya Hanımcığım, herifin biri yüzünden iş mi değiştirilir?Hele de şu ortamda, vallahi parmağımı oynatmam ben olsam. Ki oynatmamışlığım var, sevgilimden ayrılmıştım. İşimin sürekli düştüğü biri kendisi. Hiç de kaçmadım kendisinden, gittim paşa paşa yaptı işimi.
Mesela ayy iki saat yan yanayız diye umutla gülümseyerek takıldığınızda, adam hemen ters yapmış. Yazdığınız diğer diyaloglarda da var bu ters enerji. Flört böyle bir şey değil. Daha tatlı olmalıydı, böyle dokundurursun ama karşı taraf anlar, direkt söylemeseniz bile iki taraf da farkında olur. Bilmem anlatabildim mi?Mesela ne gıbı olumsuzluklar var
Onunla konuşurken gözlerimizde konuşuyor sankıAçıkçası bende aramam . Ama ben biraz duygusuz muyum bilmiyorum . Içimde bu kadar büyütmem bir insani iki yıl hem de bir insanla flört ediceksek ederiz etmezsek de amangülüşü çok güzel falan yazınca sanki beş yıl devam etse eder bu şekilde konu sahibi önüne bakamiyor. Flört bile yok ortada . Bu duygusal yaklaşımla sanki aynı yerde çalışması daha çok zarar verecek
Alışacak Papatya Hanım. Bu hassaslıkla dünya cehennem olur yoksa. Yüz yüze de bakacaksın, aynı ortamda da bulunacaksın. Ama ayakta kalacaksın.Açıkçası bende aramam . Ama ben biraz duygusuz muyum bilmiyorum . Içimde bu kadar büyütmem bir insani iki yıl hem de bir insanla flört ediceksek ederiz etmezsek de amangülüşü çok güzel falan yazınca sanki beş yıl devam etse eder bu şekilde konu sahibi önüne bakamiyor. Flört bile yok ortada . Bu duygusal yaklaşımla sanki aynı yerde çalışması daha çok zarar verecek
Ama ondan sonra ben buna baktım sadece gözlerini cevırerek yan yan baktgınu gördümMesela ayy iki saat yan yanayız diye umutla gülümseyerek takıldığınızda, adam hemen ters yapmış. Yazdığınız diğer diyaloglarda da var bu ters enerji. Flört böyle bir şey değil. Daha tatlı olmalıydı, böyle dokundurursun ama karşı taraf anlar, direkt söylemeseniz bile iki taraf da farkında olur. Bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?