Can yakan cümle

Iki yıldır adamda tık yok valla olmasini istese yürümez koşar ben sizin yerinizde olsam bu yorucu şeyle daha fazla ugrasmazdim . Flört güzelde flört dediğiniz en fazla üç aydır bı bakisirsin gülusursun devamı gelirse olur . Iki yılda sevgili olsanız on yılda nişan bir yirmi yıla evlilik herhalde

İki sene flört için çok uzun bir süre. Hele bu yaşlarda. Ya flört etmiyordu ve siz yanlış anladınız. Ya da aklında/ hayatında başkaları da vardı ama sizi yedekte tutmak istedi.

İki seçenek de olumsuz olduğu için çok umut bağlamayın derim.

daha çok çalışma ortamı değil de lise ortamı gibi konuşmalar..
yalnız "abiniz"i gerçekten abi olarak söylememiş olabilir, mecaz anlam olabilir haklı çıktığı için.

Ayy Papatya Hanımcığım, herifin biri yüzünden iş mi değiştirilir? Hele de şu ortamda, vallahi parmağımı oynatmam ben olsam. Ki oynatmamışlığım var, sevgilimden ayrılmıştım. İşimin sürekli düştüğü biri kendisi. Hiç de kaçmadım kendisinden, gittim paşa paşa yaptı işimi.

O dediğinde bir şey yokta 2 yıldır bir duygu belirtisi göstermiyorsa adam hoşlanmıyordur siz platoniğe devam mı edeceksiniz?

Bin tane yorum yazılmış, sadece içinden oraya buraya çekip bi umut çıkarabileceklerine cevap vermişsin.
Ortam ve diyaloglar o kadar kasvetli geldi ki bana, enerji yerlerde sürünüyor.
Gencecik kadınsın, ilgi kırıntısına mı kaldın gerçekten?
Ben adamın flört ettiğini de düşünmüyorum, sen sürekli bi anlam çıkarıyorsun bence.
Erkekler hoşlanınca bırak adım atmayı, takla atıyor. İki sene neyi bekleyecek?
Şundan mı çekiniyor bundan mı falan diye bahaneler arıyorsun ama aranızda adamın çekineceği bi engel varsa bunu sen de bilirdin, değil mi? Kaldı ki, ne engelleri aşıyor isteyen.
"Abiniz" kelimesi bi espridir, bi şeyi başarınca geyik olsun diye söylenir ama ona gelene kadar bin tane uzak durmanı gerektirecek tavrı var adamın.
Bunları duymak işine gelmiyor, biliyorum ama duygularına ve zamanına yazık.
Sal ve önüne bak. Belki çok daha güzel bi fırsat çıkacak karşına.

Mesela ne gıbı olumsuzluklar var

Açıkçası bende aramam . Ama ben biraz duygusuz muyum bilmiyorum . Içimde bu kadar büyütmem bir insani iki yıl hem de bir insanla flört ediceksek ederiz etmezsek de aman gülüşü çok güzel falan yazınca sanki beş yıl devam etse eder bu şekilde konu sahibi önüne bakamiyor. Flört bile yok ortada . Bu duygusal yaklaşımla sanki aynı yerde çalışması daha çok zarar verecek

Mesela ne gıbı olumsuzluklar var
Mesela ayy iki saat yan yanayız diye umutla gülümseyerek takıldığınızda, adam hemen ters yapmış. Yazdığınız diğer diyaloglarda da var bu ters enerji. Flört böyle bir şey değil. Daha tatlı olmalıydı, böyle dokundurursun ama karşı taraf anlar, direkt söylemeseniz bile iki taraf da farkında olur. Bilmem anlatabildim mi?

Onunla konuşurken gözlerimizde konuşuyor sankı

Alışacak Papatya Hanım. Bu hassaslıkla dünya cehennem olur yoksa. Yüz yüze de bakacaksın, aynı ortamda da bulunacaksın. Ama ayakta kalacaksın.

Ama ondan sonra ben buna baktım sadece gözlerini cevırerek yan yan baktgınu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…