çanakkalede diyetisyen

merhaba arkadaşım. bende hem tombik ve sıkılanlardanım canım . Senin de kilolarla başın derttemi yoksa tek derdin yalnızlık mı ?

merhaba arkadaşım. bende hem tombik ve sıkılanlardanım canım . Senin de kilolarla başın derttemi yoksa tek derdin yalnızlık mı ?

canım bende hayatımda ılk defa 63 kiloyu bulmustum simdi dikkat ediyorum ekmek hiç yemiyorum...58 e düştüm su a ki hedefim 55 azıcık daha direnmem lazım

slm kızlar uzun zaman oldu giremedim öncelikle iyi bayramlar.. an itibariyle 6 kg vermiş bulunuyorum. 2'si kendi çabamla, 4'ü diyetisyenden sonra.. bu ctesi diyetisyenin listesine başlamamın 4. haftası olacak ve sanırım 1 ayda 5 kg vermiş olacağım :) yani tavsiye ediyorum, veremeyenler gitsin, işe yarıyor :)

selam kızlar bende buraya gelin geldim anarkh arkadasim bende kiloluyum su diyetisyeni öğrenebilirmiyim noluuur

merhaba .. Çanakkale merkeze mi gelin geldin ? bende :) bahsedilen diyetisyen çarşıda Demircioğlu caddesinde sanırım . ben gitmedim ama ..

merhaba .. Çanakkale merkeze mi gelin geldin ? bende :) bahsedilen diyetisyen çarşıda Demircioğlu caddesinde sanırım . ben gitmedim ama ..

Kusura bakma canim uzun suredir nete giremedim o yuzden cvp yazamadim oncelikle cevabin icin cok saol:))canakkale merkeze diil çan ilcesine gelin geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…