çanakkalede diyetisyen

lilyum61

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
32
0
296
merhaba arkadaşlar çanakkalede tavsiye edebileceğiniz bir diyetisyen var mıdır?

merhaba arkadaşlar çanakkalede tavsiye edebileceğiniz bir diyetisyen var mıdır?

ahh tatlım sendemi çanakkaledesin benim bir tanıdığım orda baya kilo verdi hatta bir ara bende gitmeyi planlıyodum kartı aldım şuan yanımda kartı yok ..yarın muhakkak haber vericem

teşekkür ederim tatlım özelden yazamıyorumbenimde cok vaktim olmuyor haftaiçi haftasonu özele gitmek daha ii olacak gibi iyi bir yer bulursam inş. Merkezde misin sen?

teşekkür ederim tatlım özelden yazamıyorumbenimde cok vaktim olmuyor haftaiçi haftasonu özele gitmek daha ii olacak gibi iyi bir yer bulursam inş. Merkezde misin sen?

merkezdeyim canım ..sen merkezdemisin ? sana özelden msj yolladım yeri adresini falan .. araştır istersen bende bir ara gitmeyi düşündüm ama vaktim yok ondan kararsız kaldım fazlada diyetisyen duymadım açıkçası merkezde senin bildiğin yerler varsa banada haber verirsen sevinirim tatlım ..

evet merkezdeyim bende bugun devlet hastanesine gittim dahiliyeye devlet hastanesinin diyetisyenini bir göreyim ilgisi nasıl fln diye testlerımı yaptılar diyetisyen izindeymiş 16sında başlayacak dediler kararsızım bende özelde bildiğim hiç bir yer yok senin dediğinide araştırmak lazım bir yere başlarsan banada haber edersen sevinirim

elbette haber veririm canım.. ben istanbulda yaşıyodum eskiden aslen çanakkaleliyim .. istanbulda diyetisyene gitmiştim ,o zaman neler yediysem şimdide aynı yöntemi izleyip 6-7 kilo civarında verdim şuan için.. bakalım devam ediyorum eğer kilo vermem durursa gitmeyi düşünüyorum diyetisyene tekrar .. sıcaklarda evden çıkasım gelmiyodu ,yolda yürümek bilee eziyet bir daha kilolu geçirmek istemiyorum hiçbir yazı

aynen bende ıstdan gelın geldım buraya bende ıstda dıyetısyene gıtmıstım az cok bılıorumda aslında ıhtıyac olan o lıstedekı hazırlayacak biri bende ınsanların laf sölemesınden bıktım ya :S

evet zaten en çok sinir eden şeyde o insanı.. heleki çanakkalede .. kimse kendine bakmaz ama başkasına laf söleme hakkını kendinde görür .. ne diyim allah yardımcımız olsun tatlım vericezz kiloları bir şekilde.. ben burda günlük falan açtım bir kaç arkadaşlada kilo takibi yapıyoruz baya motive etti beni.. yoksa bu kadar uzun yapamazdım diyet bu 4 cü haftam ve 7 kilo verdim .. bakalım daha 30 kiloya yakın varr gidicek kilolar azıcık azim bolca sabırr .. kilolar bizden korksun

ıns gıder bende öle cok basladımda bırakmamda tez oldu sabah arabayı ewde bırakıp ıse yuruyerek geldım bende bi yerlerden baslayayım dıorum ıns olur ewet 30 kılo wercek olma fıkrı ınsanı bastan yıldırıo veremem dıe dusunuorum motıveye ıhtıyacım war benımde :S

ölee sayılara takılıyoruz ama herşey beyinde bitiyo benim kendimi ikna edişim uzun sürdü ama 30 sadece rakam ben yeme düzenimide ona göre ayarladım artık .. bu 1 ay içinde börekte yedim kurabiyede poçada zeytin yağlı dolmada .. herşeyi yiyorum ama kararında ve saatlere yayıyorum bide akşam geç yemiyorum akşam yemeğimi 6-7 arasında yiyorum genelde.. millet 50-60 kilo veriyo 30 zuda veririzz merak etme korku korkuyu doğurur..

bende dıkkate etmeye calısıomda aksam ewe gıt yemek hazırla ye en erken 7 bucuk oluo e halıyle gec oluo halden anlayan bırılerı olunca ıı oluo ya tşk ederim cevapladığın için konuyu konuşmak iyi geldi :116:

rica ederim tatlım .. çalışınca zor oluyo doğru diyosun .. en azından akşamları hafif yersen dengeleyebilirsin yatmadan 3 saat önce katı gıda alımını durdurunca kilo almıyosun fazla.. ben sabah yumurtama kadar herşeyi yiyorum .. öğlen et ve baklagil tarzında akşamda hafif sebze ağırlıklı .. aralara yeşil çay falan sıkıştırıyorum iyi oluyo.. yediğin saatte çok geç değil uyku saatine göre ayarlarsın tatlım ..

benım söle bı sıkıntım war uykuya cok duskunum sabahları cok zor kalkıorum dogal olarak kahvaltıya wakıt kalmıo ama dıkkat etmek lazım ıste haftasonu sağlıklı bi alışveriş yapiim kahvaltı için en iisi

anlıyorum canım bende çalışırken aynı sıkıntıyı yaşıyorum yarım saat fazla uyumak kahvaltıya göre daha cazip geliyo insana .. olmadı tost yap 2 dilim kepek ekmeğinin arasına lor peyniri koy .. iki yudumda gidiyo zaten .. yanındada süt iç ama bende gaz sorunu yapıyo ondan çayı tercih ediyorum iş yerine götür tostunu çayınla ye .. bende çok severim uykuyu ama artık 7 deyince gözümü açıyorum aç yatınca sabah uyanmak zor olmuyo

:) dun aksam bende hep aksamları meyve yerım kendımde eksıklık hıssettım sudan baska bısı yıyıp içmedim ne garıp oluo ınsan alışkanlık olunca kepeklı cavdar fln ııde eşim saolsun bembeyaz ekmek sewıo alıştıramadım bı turlu kendıme alıncada kac gun bitmio kasımda askere gıdecek hasret cekerken daha ıı zayıflarım belki ıı taraflarını görmeye calışıyorum işte o gelene kdr zayıflarsam guzel bı supriz olur

benimde eşim beyaz ekmek seviyo yemiyo diğerlerini alışmış bende el mahkum beyaz yiyorum .. şimdiden Allah kavuştursun cnm zor tabi asker yolu gözlemek..

zor olacak ama yapacak birşey yok bıde çanakkalede kımsem yok hep esımın akrabaları war o buralı cunku neysekı kışın gidecek günler kısa

zor olacak ama yapacak birşey yok bıde çanakkalede kımsem yok hep esımın akrabaları war o buralı cunku neysekı kışın gidecek günler kısa

valla ne diyim benim kendi memleketim liseyide ünv de burda okudum tek kaldım ailem istanbuldaydı .. ben bilee hala alışamadım çanakkaleye düşün .. çalışıyosun en azından zaman geçer yoksa evde otur otur zor tatlım .. bende kursa gidicem bu sene seneye kısmetse bende başlarım çalışmaya ... evde oturmak sıkıyo hele kışın dayanılmıyo resmen uyudukça uyuyasım geliyo zaten kilolarda öle geldi

evet çalışınca zaman gecıo bı sekılde canakkalelısın ama yanlıs anlama canakkalenın ınsanı bıraz soguk bır seneyi geçti daha bı komsum kapımı calmadı kım kıme dum duma ben karadenızlıyım sıcak kanlılıga alışkınım cok tuhaf geliyo burası bana kımse kımsenın umrunda deıl ılgınc bı memleket kaç yasındasın ne kursuna gıdiyorsun

doğru çözmüşsün ne diyim :)))) malesef öle komşuluk zor burda ben istanbulda alışkınım komşularımızın mevlütü için bile evimizi açardık gerektiğinde anahtarı verir misafir ağırlatırdık ..tuhaf geliyo okurken pek anlamadım ama şuan resmen sıla hasreti çekiyorum ..hele annem hergün ağlıyo.. alışamadı istanbuldaki komşularıyla hergün telefonda konuşuyolar.. annemin dediğine göre merkezde ölee asıl çanakkalelide pek yok hep ilçelerden gelenler.. yani eskiden ben küçükken hatırlıyorum bayramlarda gelirdik ama o bankalar caddesinde 5-6 yaşında annemler olmadan abimlerle dolaşırdık herkes bilirdi kimin torunuyum kimin çocuğuyum .. elimize dondurma tutuşturanından tut bayram harçlığı verenlere kadar .. kaç kere bayram harçlıklarını geri verdik öle ..kimseyi tanımazdık biz ama bizi tanırlardı.. şimdi kimse kimseyi tanımıyo çanakkale büyüdü insanları soğuklaştı uzaklaştı ne yazıkki.. zor alışcam çokk zor Allah yardımcımız olsun ne diyim..

28 yaşındayım canım kpss kursuna gidiyorum daha doğrusu gidicem 21 ekimde başlıyo kurs ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…