- 3 Mart 2013
- 215
- 91
- 118
- Konu Sahibi destanhanim
-
Arkadaşlar merhaba. İçim sıkılıyor anlatacak , anlayacak kimse yok.
Daha önce bahsetmiştim iş yerim vardı borç vs gibi bazı sebeplerden dükkanı kapattım. tabi açarken olduğu gibi kapatırken de büyük bir maliyeti oldu. Zaten bir işe girip borçları öderim düşüncem vardı. nisan 10 undan beri iş arıyorum. Görüşmelere gidiyorum dönüş yok , başvuru yapıyorum arayan yok .öyle tecrübesiz biri de değilim . Ön lisans mezunuyum 4 yıllık ön muhasebe sevkiyat vs tecrübem var . 2 yıllık market işletmeciliği yaptım . görüştüklerim de saat ve maaş olarak sabah 8,5 - akşam 8,5 / sabah 9 - akşam 9 gibi . Evliyim ve o saatten sonra ben napcam ? eşim 7 de çıkıyor iştenücret de asgari en fazla , sigorta deneme sürecinden sonra vs .. diyeceğim o ki marketlerde kasiyer arıyorlar vardiyalı asgari ücret gece vardiyası olabiliyor. bayram seyran iş var pazar günü izin denk gelmediği sürece çalışıyorsun . Eşim de sadece pazar tatil . gerçi gel hemen başla diyen de yok ama iş te ayırmıyorum ama ben mi beğenmiyorum işleri yoksa normal mi bu Allah aşkınıza? 2012 de evlenmeden önce çalıştığım şehirde ayrılırken 1250 tl alıyordum ve şimdiye kalsaydım 1500 geçerdi eminim.ama bilemedim çanakkaleye gelin geldim . şimdi asgari verip köle yapmaya çalışıyorlar .. Offff off allah herkese yardım etsin bana da
E yani hem kucuk sehir hem is begenmezsen isin zor. Bir yerden basla ihtiyacin varsa, esim 7de cikiyo ben nasil 9da cikarim vs durumlarina girme. Ihtiyac yoksa ugrasma tabi
iş beyenme diye bişey yok çünkü zaten iş yok çanakkalede. asgari ücreti düzenli alabilrisen şükredersin ellerinden gelseler gece 12 de bıraktıracaklar
Arkadaşlar merhaba. İçim sıkılıyor anlatacak , anlayacak kimse yok.
Daha önce bahsetmiştim iş yerim vardı borç vs gibi bazı sebeplerden dükkanı kapattım. tabi açarken olduğu gibi kapatırken de büyük bir maliyeti oldu. Zaten bir işe girip borçları öderim düşüncem vardı. nisan 10 undan beri iş arıyorum. Görüşmelere gidiyorum dönüş yok , başvuru yapıyorum arayan yok .öyle tecrübesiz biri de değilim . Ön lisans mezunuyum 4 yıllık ön muhasebe sevkiyat vs tecrübem var . 2 yıllık market işletmeciliği yaptım . görüştüklerim de saat ve maaş olarak sabah 8,5 - akşam 8,5 / sabah 9 - akşam 9 gibi . Evliyim ve o saatten sonra ben napcam ? eşim 7 de çıkıyor iştenücret de asgari en fazla , sigorta deneme sürecinden sonra vs .. diyeceğim o ki marketlerde kasiyer arıyorlar vardiyalı asgari ücret gece vardiyası olabiliyor. bayram seyran iş var pazar günü izin denk gelmediği sürece çalışıyorsun . Eşim de sadece pazar tatil . gerçi gel hemen başla diyen de yok ama iş te ayırmıyorum ama ben mi beğenmiyorum işleri yoksa normal mi bu Allah aşkınıza? 2012 de evlenmeden önce çalıştığım şehirde ayrılırken 1250 tl alıyordum ve şimdiye kalsaydım 1500 geçerdi eminim.ama bilemedim çanakkaleye gelin geldim . şimdi asgari verip köle yapmaya çalışıyorlar .. Offff off allah herkese yardım etsin bana da
KÜÇÜK yerlerin en büyük sorunlarından biri işsizliktir. esnaf yanına talim edersin ama o da seni kendine kul köle eder. asgari ücret alırsan öp tepene koy.
evlenip gittiğim ilçede 2010 yılında haftalık 35 40 tl insan çalıştırıyorlardı. yıl 2014 ve haftalıklar maksimum 75 tl. acınacak haldeyiz.
iş beğenmemezlik değil ki bu. sınırsız çalışma saati, yol yemek sgk yok asgari ücret. buna kim razı gelir ALLAH aşkına???
üzülmeyin ALLAH cc bir kapıyı kapar bir kapıyı açarmış. neyin hayırlı olduğuna bizim aklımız ermez. vardır bir yerde nasibiniz....
işte o nasibinizin tez vakitte sizi bulması dileğiyle
Canım benim eskiden çalıştığım yerin ana şubesi çanakkale. kale gıda işletmenin adı bir cv gönder başvur dediğin özelliklere göre iş vardır orada. Ç.kale dede baya meşhur bir yermiş hatta kurulumu orası diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?