zeytin suyu derken zeytinyağından bahsediyor sanki ?zeytine bayılırımama zeytin suyu içebileceğimi sanmıyorum abartmasın Canan karatayda artık
zeytin yağı meyve suyu yerine mi geçiyormuşzeytin suyu derken zeytinyağından bahsediyor sanki ?
bende zeytini çok severim. sofrada yerken utanıyorum bazen benim önümde çekirdek yığılıyor milletin önünde üç beş ancakeşke çekirdeği de yenilebilen bişey olsaydı kanıt bırakmazdım
kız zeytinin özü işte suyu sıkılınca çıkan şeyizeytin yağı meyve suyu yerine mi geçiyormuşaman eksik kalsın o zaman
anladım kız onukız zeytinin özü işte suyu sıkılınca çıkan şeyiona bakarsan zeytin meyve mi yani haha
Bayılırım zeytine ama bu kadın Zeytin Yeyin dediğine göre bir süre zeytine mesafeli yaklaşmakta yarar var kendi adıma
Ne bileyim canım ya, kadının hipoglisemi için tavsiyelerine uymaya çalışmıştım seneler önce ama ters etki yapmıştı.Bu yüzden azıcık önyargılıyım.neden ki?
Ne bileyim canım ya, kadının hipoglisemi için tavsiyelerine uymaya çalışmıştım seneler önce ama ters etki yapmıştı.Bu yüzden azıcık önyargılıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?