• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Candostumuz gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.212
498
Yaklaşık beş aydır her sabah her aksam beslediğim bir sokak kopegi (cani) var. Hırçın, kavgacı ama elimden mamasını yer her sabah kuyruk sallayarak araba gelince zıplar. Geçen hafta bir pitbull ile kavga etti... Pitbull da masum suçlu sahibi o bebeği terketmiş oralara...Sanayi sitesi bahsettiğim yer ve bu cana bakan bir dükkan sahibi var. Beraberinde 5 can daha var. Bunlar her gün yerlerde yatarlar takla atarlar 6 si birarada...
Çok havliyor yolda insanlar korkuyor diye bu cani şikayet etmişler. Dükkân sahibi de barınak ile görüşmüş geldi Belediye aldı barınağa götürdü. O ağlaması beynimden gitmiyor. Sabahtan beri ağlıyorum. Onu alırdım ama birkaç pislik insan müsveddesi zehirleriz dediler. Allahım iki arafa kaldım bisey yapamadım. Çok üzgünüm çok ağladı inledi arabaya atarlarken. Yemim ederim diğer 5 can bugün hiçbirşey yemedi. Havliyor diye rahatsız olan birkaç pisliğin yaptığına dayanamıyorum. O masum yıllardır yaşadığı yerden alındı ya. Çok üzgünüm. Havliyor hirliuor koşuyor diye şikayet eden olursa iki yakanız biraraya gelmez yurdundan etmeyin canları diye yazdım.
Bu dünya sadece insanlara değil.

Sokak hayvanlarının yaşadığı bölge evidir, barınak oradan alamaz diye biliyorum. Şikayet üzerine alınabiliyor muymuş?

O şikayet edenlerin iki yakası bir araya gelmez dilerim. Bu insanlara ne desek boş, Allah layığını versin bunların….
Dükkân sahibine şikayet etmişler o da Belediye ye haber vermiş kendi cani için. Inşallah o da bin beter olsun. Çok ağladı yavrum cok

Devamlı beddua ediyor olmanızdan çok rahatsız oldum.

Eskiden barınaktan köpek sahiplenmiş ve şu an aylık 1000 TL'den fazla mama bağışı yapan biri olarak bu tavırları hiç hoş bulmadım. Barınağa kapatılması evet kötü ama sokakta yaşaması da daha iyi değil.

Sokakta hayvan olmasının normal olmaktan çıkması gerekiyor artık. Çözüm tamamının kısırlaştırılıp azalarak bitmesi.

Valla beni çok yoruyorsunuz aşırı uç hayvan severler.

Dükkân sahibine şikayet etmişler o da Belediye ye haber vermiş kendi cani için. Inşallah o da bin beter olsun. Çok ağladı yavrum cok
Köpek havlaması doğal ses sayılıyor bu arada. İtiraz edip barınaktan çıkartıp sanayide birine sahiplendirseniz?

Yaşadığım sitede de kendini elit sanan bir tayfa, kay kıyamette siteye sığınan 3 sokak köpeğinin havlamasını şikayet etmeye kalktı. Köpekleri steden çıkarmalıymışız. Çitin öbür tarafında havlasa sorun yok yani. Böyle aptal, böyle bencil kafalar. Yazık, bu canlara çok yazık. Ama karmanın işini yapacağına eminim…

Eskiden barınaktan köpek sahiplenmiş ve şu an aylık 1000 TL'den fazla mama bağışı yapan biri olarak bu tavırları hiç hoş bulmadım. Barınağa kapatılması evet kötü ama sokakta yaşaması da daha iyi değil.

Sokakta hayvan olmasının normal olmaktan çıkması gerekiyor artık. Çözüm tamamının kısırlaştırılıp azalarak bitmesi.

1000 lira bağışının reklamını başka yerde yap sen !!! Zaten moralim.bozyk illa böyle bir tio çıkıyor insanı delirmeye çünkü kadın kaostan zevk aliyor

Yaklaşık beş aydır her sabah her aksam beslediğim bir sokak kopegi (cani) var. Hırçın, kavgacı ama elimden mamasını yer her sabah kuyruk sallayarak araba gelince zıplar. Geçen hafta bir pitbull ile kavga etti... Pitbull da masum suçlu sahibi o bebeği terketmiş oralara...Sanayi sitesi bahsettiğim yer ve bu cana bakan bir dükkan sahibi var. Beraberinde 5 can daha var. Bunlar her gün yerlerde yatarlar takla atarlar 6 si birarada...
Çok havliyor yolda insanlar korkuyor diye bu cani şikayet etmişler. Dükkân sahibi de barınak ile görüşmüş geldi Belediye aldı barınağa götürdü. O ağlaması beynimden gitmiyor. Sabahtan beri ağlıyorum. Onu alırdım ama birkaç pislik insan müsveddesi zehirleriz dediler. Allahım iki arafa kaldım bisey yapamadım. Çok üzgünüm çok ağladı inledi arabaya atarlarken. Yemim ederim diğer 5 can bugün hiçbirşey yemedi. Havliyor diye rahatsız olan birkaç pisliğin yaptığına dayanamıyorum. O masum yıllardır yaşadığı yerden alındı ya. Çok üzgünüm. Havliyor hirliuor koşuyor diye şikayet eden olursa iki yakanız biraraya gelmez yurdundan etmeyin canları diye yazdım.
hangi şehirdeyseniz hemen oranın belediyesini arayın hayvan toplamak artık yasak zaten barınak yok rehabilite merkezleri var oda engelli hayvanlar hasta olanlar için şikayet edebilirsiniz

katılıyorum size.ben de besliyorum mama bırakıp ekmek vs alıp ama aşırı derecede de korkuyorum büyük köpeklerden .türkçe dersinde şikayet yazısı yazma konu varmış okulda.şehire uzak bir semtteyiz.yeminle sınıfın yarısı küçücük çocuklar büyük sokak köpeklerinden şikayetlerini yazmış saldırdıklarını yazmış.barınaklara da gitmesinler asla öldürülmesinler de.ama bir çare bulunmalı artık bu duruma.korka korka insanların gezmesi de normal değil

Dilerim bugünkü gözyaşlarımı bir sebepten sen de çok tamam mı!!!! Konu açıyoruz bu tipler illa burnunu sokacak !
SENIN GIBI TIPLERDEN BEN COKTAN RAHATSIZ OLDUM!!!Bu tipler varken ne desek boş. 1000 lira yardım yapıyormuş! Yapılan yardım yazılmaz yazık be kadın sana ! Gerçi zerre inadım.ortamindan atılan bir köpeğe acımayan bir kadın zerre yardım yapma ! Hade mutlu ol banlamayın zevkle sen gibilerden uzakmolayim yeter!
Senin gibiler oldukça çok can feda olur ! Sen git işine bak hayvan dostuymuş hadee!!++
Yıllardır buraya konu acarım bu tip insanlardan nefret ediyorum
Ruhu kirli saldırgan kadınlar konuyu berbat etmeye hazır bekliyorlar bu kadın gibi tipler!
CANLARA ZARAR VEREN TOPLATAN HER KIMSE IKI YAKASI BIR ARAYA GEKMESIN DIYORUM...
ILGILI KADIN sana cümle kurmak bile gereksiz hadi saldırganınınız bogussss

kısırlaştırarak azalarak bitmesi bu cümleden çok rahatsız oldum aşırı hayvan sevenler değil normal insanlar diyeceksiniz onlarında yaşam alanına saygı gösteren topluluk diyeceksiniz.

Resmen köpek fobim var. Sahipli değilse inanın o kadar korkuyorum ki. Ama hiç şikayet etmek gelmez aklıma.
Markete giderken baktım bir köpek var. 2 dakikalık markete 15 dakikalık yoldan dolanarak gittim.
İnsan oğlunun sonunu bencilliği getirecek

Belediyeler kisirlastirdiktan sonra yaşadığı yere geri bırakması gerekiyor. Barınaktan takip edin neden hemen vazgeciyorsunuz. Öyle zehirleriz demekle olmuyor onuda sikayet edersiniz ceza alır o hayvan oradan yasal olarak alınamaz baska careler bulacaktiniz çit yaptirsaydiniz uygun alan olustursaydiniz resmen hayvanı ölüme göndermişsiniz içim ürperdi burada.

Dilerim bugünkü gözyaşlarımı bir sebepten sen de çok tamam mı!!!! Konu açıyoruz bu tipler illa burnunu sokacak !
SENIN GIBI TIPLERDEN BEN COKTAN RAHATSIZ OLDUM!!!Bu tipler varken ne desek boş. 1000 lira yardım yapıyormuş! Yapılan yardım yazılmaz yazık be kadın sana ! Gerçi zerre inadım.ortamindan atılan bir köpeğe acımayan bir kadın zerre yardım yapma ! Hade mutlu ol banlamayın zevkle sen gibilerden uzakmolayim yeter!
Senin gibiler oldukça çok can feda olur ! Sen git işine bak hayvan dostuymuş hadee!!++
Ruhu kirli saldırgan kadınlar konuyu berbat etmeye hazır bekliyorlar bu kadın gibi tipler!
kimseye bu üslupla konuşamazsınız kendinize gelin.mune hanım sizi başka bir konuda uyarmıştı ama hala aynısınız bakıyorum da.şikayet ettim sizi yönetime.başka da yorumum yok

Ayni şeyi yaşadım.
Haklarımı biliyordum alan belediye 24 saat sonra geri getirdi. Bizimki asılı ve karneliydi ama bastirabiliriz sandılar 1 gece ayrı kafese koymuşlar ödleri patladi dokunmaya. Hala benimle her akşam koşa koşa onunla oynamaya geliyorum şikayet eden komşum ay çiti uzatsak benim balkonun orayada mi gelse dedi geçen hafta korkmuşlar herkes alıştı kabullendi. Ama ilk aldığımızda sabaha kadar nöbet beklerdik oyalamak için çıt çıksa ödü patlardi barınakta o kdr korkmus. O kdr güvensiz ama o kdr sevgi dolu bir köpek anlatamam. 33 yaşında ilk dokunduğum hayvan oldu o benim kalbime girdi o beni kazandı hiç abartmıyorum sabahları apartmandan çıkarken peşimden kosardi sadece sevdirmek icin- ilk gün sokağın sonuna geldi 2. Gün bahçenin yarisina 3. Gün göz göze gelince yerinden kalktı. 4.gun hiç kalkmadı anladı korkuyordum o gün söz verdim dönüşte dokunacaktim o gün barınağa almışlar o gece bitmedi. Ertesi gün yuvasından benim basini okşamak çıktı çocuklara bayilirdi ama hiç çıkmamış. Bahçeye ben alıştırmadim ama kimsenin egosuna kurban vermedim bıkbik eden adamlar ... hanım nasılsınız diye konuşuyor mecbur kabullendiler..
Sokağın öbür tarafındaki apartmana 3 kez hırsız girmesini engelledi.
Ne anlatayimki.. o sevgi sorumluluk paylaşım seni anlaması.
Su an çipli aşıları tam 3 yaş civarı ama hala öğreniyor eğitim alıyor..
Ben çok şanslıyım ya o sevgiyi tatmadan ölseydim..
Az önce kafasını yaslayıp yaslayıp beni sevmesini hissettirdiklerini anlatamam..

Sizin genel üslup probleminiz var zaten. O yüzden bu konuya da şaşırmadım. Her zamanki gibi kibleyeceğiz siz beddua küfür kıyametle banlanacaksınız
sanki köpeğin ordan alınmasından barınağa götürülmesinden memnun olduk.barınakların çoğu kötü şartlarda hepimiz biliyoruz.o köpeğin peşine düşseydi bulsaydı uygun yaşayabileceği bir yer ayarlasaydı bizlere bağıracağına hanımefendi.hayvan hakkı elbette var ama insan hakkı da var.köpeklerden korkan insanlar olarak korkmayanlara beddua ediyormuyuz bizler tövbe tövbe.keşke güzel yaşam alanları olsa kafeslerde olmasalar özgürce koşup oynasa o köpekler.ama marketin önünde değil apartmanımın önünde değil ben otururken kamelyama gelerek korkudan bayılmama sebep olarak değil

katılıyorum size.ben de besliyorum mama bırakıp ekmek vs alıp ama aşırı derecede de korkuyorum büyük köpeklerden .türkçe dersinde şikayet yazısı yazma konu varmış okulda.şehire uzak bir semtteyiz.yeminle sınıfın yarısı küçücük çocuklar büyük sokak köpeklerinden şikayetlerini yazmış saldırdıklarını yazmış.barınaklara da gitmesinler asla öldürülmesinler de.ama bir çare bulunmalı artık bu duruma.korka korka insanların gezmesi de normal değil

Şu iki sevdiğim üyeye çok katılıyorum gerçekten.
Bende çok hayvansever bir insanım, apartmanın başından suyu yemi eksik etmem, öyle köpeklere falan atmam zarar vermem rahatsız etmem.
Ama öyle bir durumda ki artık sokaklar köpekten geçilmiyor. Bizim şu aşağıda çocuk parkı var içinde 3 5 tane köpek, çete halinde geziyorlar. Gelene geçene havlıyorlar falan. Ve durmadan ürüyorlar. Ben gerçekten çok korkak bir insanım bu konuda, köpeklerden çok korkuyorum. Birkaç defa saldırısına da uğradım aşırı derecede fobim var. Biri yanaşsa titreyerek geçiyorum yanından.
Hayvanseverlik demek sadece hayvanı sevip insanı sevmemek demek değil ya. Sokaklar onların evi olduğu kadar bizimde evimiz. Bilen bilir geçen kurtdoğmuş tarafına işimiz düştü, araba bi anda ormanın ortasında durdu çalışmadı 1 2 dk, çevremizi en az 10 20 köpek sardı hepsi havlıyor cama dokunuyor falan. ben kafayı yedim resmen belediyenin bu canlara birşey yapması lazım, ne onlar mağdur olsun ne biz.

Senin gerçekten problemlerin var, bak samimi söylüyorum. Konularının hepsinde ağır bir üslup problemi var herkese beddua hakaret edip duruyorsun. Eline ne geçiyor gerçekten insanca tartışamıyor musun? Millete beddua edip edip duruyorsun haksız yere. Biri bi beddua etse senin iki yakan bir araya gelmez. Haddini aşma şurada.

Kesinlikle size katılıyorum köpekleri çok seviyorum onları sokağa salmak önüne bir kap mama koymak Hayvan sever olmak değil çocuklar var korkan insanlar var bence candostlara çağdaş temiz barınaklar yapılmalı bu arada beddualar hiç hoşuma gitmedi şöyle diyorum hayvanlara eziyet edenler Allah ta ayni eziyeti yapsın ama zarar vermemiş sadece yaşadığı ortamdan uzaklaştırma istemiş insanlara da bedduayı anlamıyorum herkes sevmese dokunamasa bile korkabilir saygı duymak gerekir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X