• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Candostumuz gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten çok çirkin bir üslubunuz var. Önce düzgün konuşmayı öğrenin bence. 6 köpeğin bir arada grup halinde gezip havlaması ürkütücü bir durum , insanların korkması normal. Ek olarak madem o kadar üzüldünüz o kadar sevdiniz alıp neden evinizde bakmıyorsunuz onu hiç anlamadım

kısırlaştırarak azalarak bitmesi bu cümleden çok rahatsız oldum aşırı hayvan sevenler değil normal insanlar diyeceksiniz onlarında yaşam alanına saygı gösteren topluluk diyeceksiniz.
Aşırı hayvan severler demekte haklılar yalnız. Bunu da normal şekilde hayvansever olan insanlara söylemediler. Bazıları gerçekten çok abartıyor. Bir örnek vereyim mesela geçen Twitter’da bir olaya denk geldim, bir çocukcağız köpekler tarafından parçalanmış sadece kemikleri kalmış. Alta kadının biri “afiyet olsun o zaman köpeklere o kadar aç bırakmasaydınız” “çocukların tırnağı köpekler kadar değerli değil” “köpekler parçalayana kadar yalnız bırakıyorsan iyi olmuş” tarzı bir sürü şey yazmıştı. Ne bu kadar tepki doğru ne konu sahibinin bedduaları doğru. İnsanlar korkuyor, korkabilirler bu gayet normal. Bizim arkada pitbull besliyorlar arada bağlamıyorlar ben ödüm patlaya patlaya okulumdan işimden dönüyorum bana reva mı bu?

Dilerim bugünkü gözyaşlarımı bir sebepten sen de çok tamam mı!!!! Konu açıyoruz bu tipler illa burnunu sokacak !
SENIN GIBI TIPLERDEN BEN COKTAN RAHATSIZ OLDUM!!!Bu tipler varken ne desek boş. 1000 lira yardım yapıyormuş! Yapılan yardım yazılmaz yazık be kadın sana ! Gerçi zerre inadım.ortamindan atılan bir köpeğe acımayan bir kadın zerre yardım yapma ! Hade mutlu ol banlamayın zevkle sen gibilerden uzakmolayim yeter!
Senin gibiler oldukça çok can feda olur ! Sen git işine bak hayvan dostuymuş hadee!!++
Yıllardır buraya konu acarım bu tip insanlardan nefret ediyorum
Ruhu kirli saldırgan kadınlar konuyu berbat etmeye hazır bekliyorlar bu kadın gibi tipler!
CANLARA ZARAR VEREN TOPLATAN HER KIMSE IKI YAKASI BIR ARAYA GEKMESIN DIYORUM...
ILGILI KADIN sana cümle kurmak bile gereksiz hadi saldırganınınız bogussss
Bu ne itici bir üsluptur. Beddua etmek, köpeği şikayet edenlere hakaret etmek filan.
Madem beddualardan gidiyoruz; umarım o öve öve bitiremediğiniz minnoş pitbulunuz masum bir çocuğa değil de size saldırır.

Belediye aldiysa bile kisirlastirip hasta ise tedavisini yapip yasam alanina geri bırakmak zorunda.

katılıyorum size.ben de besliyorum mama bırakıp ekmek vs alıp ama aşırı derecede de korkuyorum büyük köpeklerden .türkçe dersinde şikayet yazısı yazma konu varmış okulda.şehire uzak bir semtteyiz.yeminle sınıfın yarısı küçücük çocuklar büyük sokak köpeklerinden şikayetlerini yazmış saldırdıklarını yazmış.barınaklara da gitmesinler asla öldürülmesinler de.ama bir çare bulunmalı artık bu duruma.korka korka insanların gezmesi de normal değil
Çocuklar ne güzel anlatmış yaaa yavrularım eziyet edilmesin bize de saldirmasinlar onların da evi olsun çocuklar canlarım

barinaktan takip etseniz muhtemelen kisirlastirip daglik alana salacaklar garibimi :(

Aşırı hayvan severler demekte haklılar yalnız. Bunu da normal şekilde hayvansever olan insanlara söylemediler. Bazıları gerçekten çok abartıyor. Bir örnek vereyim mesela geçen Twitter’da bir olaya denk geldim, bir çocukcağız köpekler tarafından parçalanmış sadece kemikleri kalmış. Alta kadının biri “afiyet olsun o zaman köpeklere o kadar aç bırakmasaydınız” “çocukların tırnağı köpekler kadar değerli değil” “köpekler parçalayana kadar yalnız bırakıyorsan iyi olmuş” tarzı bir sürü şey yazmıştı. Ne bu kadar tepki doğru ne konu sahibinin bedduaları doğru. İnsanlar korkuyor, korkabilirler bu gayet normal. Bizim arkada pitbull besliyorlar arada bağlamıyorlar ben ödüm patlaya patlaya okulumdan işimden dönüyorum bana reva mı bu?
9 ameliyat oldu o çocuk eve çıkarıldı 1.5 aylığına ama tekrar dönecek hastaneye ve ameliyatlar sürecekmiş.küçücük kızın yaşadığı acılara travmaya bak.tüm hayatı etkilenecek yüzü de asla eskisi gibi olamayacak.saçlı derisini bile yemişler yahuu.bu olay da nasıl köpekleri savunurlar pessss :KK12:

Inanilmaz bir acisi var kopek isriginin ,beni isirdiginda belediyeyi aramistim gelip aldilar asilari yapildi geri biraktilar, kopek hayatina dondu ben kopeklerden assiri korkuyorum o gunden beri cunku cok aciyor ,iz olayina girmiyorum bile...de sadece havladi diye alip goturmek bana sacma geldi ustelik ihale tek birine kalmis insaAllah duzgun bir barinaga goturmuslerdir rahati yerindedir yani insan ne diyecegini bilemiyor

Dilerim bugünkü gözyaşlarımı bir sebepten sen de çok tamam mı!!!! Konu açıyoruz bu tipler illa burnunu sokacak !
SENIN GIBI TIPLERDEN BEN COKTAN RAHATSIZ OLDUM!!!Bu tipler varken ne desek boş. 1000 lira yardım yapıyormuş! Yapılan yardım yazılmaz yazık be kadın sana ! Gerçi zerre inadım.ortamindan atılan bir köpeğe acımayan bir kadın zerre yardım yapma ! Hade mutlu ol banlamayın zevkle sen gibilerden uzakmolayim yeter!
Senin gibiler oldukça çok can feda olur ! Sen git işine bak hayvan dostuymuş hadee!!++
Yıllardır buraya konu acarım bu tip insanlardan nefret ediyorum
Ruhu kirli saldırgan kadınlar konuyu berbat etmeye hazır bekliyorlar bu kadın gibi tipler!
CANLARA ZARAR VEREN TOPLATAN HER KIMSE IKI YAKASI BIR ARAYA GEKMESIN DIYORUM...
ILGILI KADIN sana cümle kurmak bile gereksiz hadi saldırganınınız bogussss

Size karşı olumsuz yorumlarda hep böyle saldırganca cevaplar veriyorsunuz ...Ne kadar anonim de olsak bu platformda biraz sakin olun lütfen ..Bu kadar fevri olmaya gerek yok.

9 ameliyat oldu o çocuk eve çıkarıldı 1.5 aylığına ama tekrar dönecek hastaneye ve ameliyatlar sürecekmiş.küçücük kızın yaşadığı acılara travmaya bak.tüm hayatı etkilenecek yüzü de asla eskisi gibi olamayacak.saçlı derisini bile yemişler yahuu.bu olay da nasıl köpekleri savunurlar pessss :KK12:
Hayır o olay değil Ceycey. 2021 Mayıs ayında Van’da gerçekleşti benim dediğim olay. Geriye sadece kemikleri kalmıştı hatta. Yorumu da atayım istersen.
Haber linki: 6 yaşındaki Ruken’den acı haber. Aynı mahallede ikinci olay. Korkudan sokağa çıkamıyorlar
Senin dediğine de baktım şimdi, yazık günah el kadar çocukların hayatları bitiyor. Bu hayvanlara da yazık, sokakta aç yaşayıp sürekli ürüyorlar yemek bulmak için insanlara saldırıyorlar. Hepimiz hayvan seviyoruz ama bize de yazık değil mi? Bana bi kere saldırdı okulun orada nevrim döndü bir tane abla olmasaydı çoktan gitmiştim ben. Direkt elimdeki poğaçacı attım önüne. O kızcağıza da bi hayvansever baksın bakıyım şimdi.
A753A47E-1E95-4ADB-ABD5-A65FF1D0C0EA.png

Hayır o olay değil Ceycey. 2021 Mayıs ayında Van’da gerçekleşti benim dediğim olay. Geriye sadece kemikleri kalmıştı hatta. Yorumu da atayım istersen.
Haber linki: 6 yaşındaki Ruken’den acı haber. Aynı mahallede ikinci olay. Korkudan sokağa çıkamıyorlar
Senin dediğine de baktım şimdi, yazık günah el kadar çocukların hayatları bitiyor. Bu hayvanlara da yazık, sokakta aç yaşayıp sürekli ürüyorlar yemek bulmak için insanlara saldırıyorlar. Hepimiz hayvan seviyoruz ama bize de yazık değil mi? Bana bi kere saldırdı okulun orada nevrim döndü bir tane abla olmasaydı çoktan gitmiştim ben. Direkt elimdeki poğaçacı attım önüne. O kızcağıza da bi hayvansever baksın bakıyım şimdi. Eki Görüntüle 3003197

Allah ıslah etsin diyeyim söylenecek çokta birşey yok .Orada masum bir çocuk parçalanıp yeniliyor yapılan yoruma bak ..Cidden dünyanın çivisi çıkmış ,boşa dönüyor .[/QUOTE]

Yaklaşık beş aydır her sabah her aksam beslediğim bir sokak kopegi (cani) var. Hırçın, kavgacı ama elimden mamasını yer her sabah kuyruk sallayarak araba gelince zıplar. Geçen hafta bir pitbull ile kavga etti... Pitbull da masum suçlu sahibi o bebeği terketmiş oralara...Sanayi sitesi bahsettiğim yer ve bu cana bakan bir dükkan sahibi var. Beraberinde 5 can daha var. Bunlar her gün yerlerde yatarlar takla atarlar 6 si birarada...
Çok havliyor yolda insanlar korkuyor diye bu cani şikayet etmişler. Dükkân sahibi de barınak ile görüşmüş geldi Belediye aldı barınağa götürdü. O ağlaması beynimden gitmiyor. Sabahtan beri ağlıyorum. Onu alırdım ama birkaç pislik insan müsveddesi zehirleriz dediler. Allahım iki arafa kaldım bisey yapamadım. Çok üzgünüm çok ağladı inledi arabaya atarlarken. Yemim ederim diğer 5 can bugün hiçbirşey yemedi. Havliyor diye rahatsız olan birkaç pisliğin yaptığına dayanamıyorum. O masum yıllardır yaşadığı yerden alındı ya. Çok üzgünüm. Havliyor hirliuor koşuyor diye şikayet eden olursa iki yakanız biraraya gelmez yurdundan etmeyin canları diye yazdım.
Bu dünya sadece insanlara değil.
Sokaklardaki başıboş çete halinde dolaşan köpeklerden ben de şikayetçiyim.. İstanbul’un göbeğinde kaç öğrencimi ısırdılar.. sokaklar köpekler için uygun değil ki, barınak şartlarını bilmiyorum herkes kötü olduğunu söylüyor. Köpekler sokaklardan toplanmasın demek yerine barınak şartları iyileştirilsin demek daha mantıklı değil mi? Başıboş köpekler yüzünden kaç tane can gitti. O köpekler kadar insanların da yaşam hakkı var değil mi? Bu işi çözümsüzlüğe sürüklemek çok saçma..

Sokakta köpek olmaz . Kimse kusura bakmasın o sizin masum köpeğiniz küçük bir çocuğa havlasa o çocuk korkudan araba altında kalsa ne olacak ? Evet barınaklarda çok kötü bunu istemem bir insan olarak ama bir çözüm bulunmalı buna. Ve size inanmadım. Evimin onu köpek sürüsü dolu abartmıyorum. Korkudan tek başımıza dışarı çıkamıyoruz sürü halinde geziyorlar. Belediyeye ne kadar şikayet ettiysem yapabileceğimiz birşey yok dediler. O köpek saldırgan değilse hiçbir belediye gelip almaz yasalara uygun değil çünkü. Demekki vukuati var. Çok seviyorsanız evinize alsaydiniz neden almadınız ? Köpeklerin yeri sokaklar değil. Barınaklarda berbat onlarda can ama bir an önce insanı bir cozum bulunmali. kaç çocuk parçalandı yeter artık oturduğunuz yerden beddua etmekle olmuyor

Bu tarz insanların bazılarının deyimi ile “köpektaparlar”ın normal olduğunu düşünmüyorum. Gelişimleri ile ilgili bir yerde sıkıntılar var muhakkak..

Devamlı beddua ediyor olmanızdan çok rahatsız oldum.

Eskiden barınaktan köpek sahiplenmiş ve şu an aylık 1000 TL'den fazla mama bağışı yapan biri olarak bu tavırları hiç hoş bulmadım. Barınağa kapatılması evet kötü ama sokakta yaşaması da daha iyi değil.

Sokakta hayvan olmasının normal olmaktan çıkması gerekiyor artık. Çözüm tamamının kısırlaştırılıp azalarak bitmesi.

Valla beni çok yoruyorsunuz aşırı uç hayvan severler.
çözüm azalarak bitmeleri mi? bedduadan rahatsız oluyorsunuz da bir hayvan cinsinin neslinin tükenip bitmesini dilemekten rahatsız değilsin öyle mi?
neden hayvanları insanlardan çok sevdiğimi daha iyi anlıyorum. herkes kendine müslüman herkes kendine modern herkes kendine anlayışlı. siz de tam bunun kanıtı olmuşsunuz.
bi de aylık 1000 tl mama yardımı yaptığınızı söylüyorsunuz. neslinin tükenmesini istediğiniz bir canlı için!!!!
kimse başıboş köpekler sokakta gezsin demiyor da sizin gibi canice düşünmek için de hayvan düşmanı olmak gerek

Sokakta köpek olmaz . Kimse kusura bakmasın o sizin masum köpeğiniz küçük bir çocuğa havlasa o çocuk korkudan araba altında kalsa ne olacak ? Evet barınaklarda çok kötü bunu istemem bir insan olarak ama bir çözüm bulunmalı buna. Ve size inanmadım. Evimin onu köpek sürüsü dolu abartmıyorum. Korkudan tek başımıza dışarı çıkamıyoruz sürü halinde geziyorlar. Belediyeye ne kadar şikayet ettiysem yapabileceğimiz birşey yok dediler. O köpek saldırgan değilse hiçbir belediye gelip almaz yasalara uygun değil çünkü. Demekki vukuati var. Çok seviyorsanız evinize alsaydiniz neden almadınız ? Köpeklerin yeri sokaklar değil. Barınaklarda berbat onlarda can ama bir an önce insanı bir cozum bulunmali. kaç çocuk parçalandı yeter artık oturduğunuz yerden beddua etmekle olmuyor
ankara mamaktaydı sanırım haberlerde vardı 1 2 ay önce.çocuk bisikletiyle gidiyormuş köpekler peşine takışmış çocuk korkudan hızlanmış yola çıkmış ve bir araba da duramayıp çarpmış.çocuk öldü maalesef.yazın kzımla bana da saldırdı bir köpek zor kurtardık kendimizi arabaya koşup bindik üstüne atladı camlara atladı yakalasa parçalayacaktı.yola çıktık takip etti yüzlerce metre bir de.hayatımda tek şikayet ettiğim köpek o oldu belediyeye.başkalarına da saldırmış meğerse.sonra ne oldu o köpek bilmiyorumm :KK12:

ankara mamaktaydı sanırım haberlerde vardı 1 2 ay önce.çocuk bisikletiyle gidiyormuş köpekler peşine takışmış çocuk korkudan hızlanmış yola çıkmış ve bir araba da duramayıp çarpmış.çocuk öldü maalesef.yazın kzımla bana da saldırdı bir köpek zor kurtardık kendimizi arabaya koşup bindik üstüne atladı camlara atladı yakalasa parçalayacaktı.yola çıktık takip etti yüzlerce metre bir de.hayatımda tek şikayet ettiğim köpek o oldu belediyeye.başkalarına da saldırmış meğerse.sonra ne oldu o köpek bilmiyorumm :KK12:

Benim oğlumda beraber kaldırımda yürürken arkadan köpek havladi ve birden yola atladı. Motorsiklet carpacakti son sn sıyırdı. Allah korudu :( başka birgün evin önünde kucağımda bebeğim arabaya bineceğim sekiz köpeğin arasında kaldım. Arabaya kendimi nasıl attım hatırlamıyorum. O kadar cogaldilarki 8 er 10 ar çete halinde geziyorlar. Hindistan gibi ülkelerde vardı bu durum artık bizimde bir farkımız kalmadı. Resmen sokaklarda çocuklar parçalanıyor ve hicbirsey yapılmıyor.

Bu noktada tek doğru yok.
Barınak şartlarına bakmak lazım.
Bazı barınakları gerçekten iyi bazıları ise çok çok kötü tarifsiz.
Ancak hırçın, kavgacı, sahipsiz bir köpeğin de insan içinde yaşaması maalesef tehlike arz edebiliyor. Ki görüyoruz bildiğimiz bilmediğimiz kaç insanın canı yandı.

(bebeğim olana kadar düzenli olarak beslemeye giden, gidemediğim durumlarda da muhakkak bir şekilde beslemeye yönlendiren birisiyim taşlanmamak adına bunu söylemek de çok acı)

Ben köpeklerden korkuyorum. Ama seviyorum da bana dokunmadıkları sürece.
Bazen işten geç saatte motorla dönerken köpek sürüsüne denk gelince saldırıyorlar.. Gündüz tek başına iken hiçbişey yapmayan köpek akşam sürü oluyorlar insanları kovalıyorlar.
Geçen gece motorla eve giderken köpek sürüsü çıktı karşıma ve bi tanesi pitbul du. Allahtan bi araba geldi de korkuttu kaçırttı köpekleri. Bir tanıdığıma da köpek sürüsü saldırdı ve kan kaybından yoğun bakıma alındı..
Tamam onlarada yazık ama insanlarada yazık.. 😐
Şunuda söylemek istiyorum bence pitbulların hepsi toplatılmalı ve hayvanat bahçesinde beslenmeli. Hiç kimsede pitbul olmamalı. Aslan beslemekten bir farkı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X