candy_candy min diyet günlüğü xD

canım çok kalabalık oldu o topik gerçekten takip edemiyorum yenileri tanımıyorum yabancı gibi hissettim kendimi.. sanırım artık sadece cuma zayıflama yarışmasında yarışlıcam.. bi de bizim topik çok tepkili ya yerimseniben ısınamadım.. kısmet.. ama burası benim diyet günlüğüm canım gel her zaaman beklerim.. bak senaryoda var sayfalarında.. istersen okuyabilirsin.. elma diyeti yapıyorum bu hafta.. ama yarım yamalak bakalım ne olacak.. bu cumaya yansımaz belki ama pazartesiye tartıya yansısa yeter.. anneler gününde abarttım da biraz.. yemekler mangallar tatlılar.. böyle elmaya kaldım şimdi kaydirigubbakcemile3 ne güzel nerdeyse 102 oluyordum.. neyse.. bırakmak yok!

tombilim yorum yazmadın :1ninca:
bana mı didin ... insan bi resmime bakar hiç tombiliye benziyommu alsanaalsanasmile

olacaksın canım hayırlısıyla 102de olacaksın 80 de 70 de hepsi olacak ben inanıyorum kurtulucaz bu kilolardaninşallah bende bu hafta baya bir abarttım bizde anneler günü şerefine yemeği abarttık sonrada 2 kilo gitti 3 kilo geldi ama napalım moral bozmak yok devam edicez taabiki kolay gelsin sana canım inşallah derslerinide verir işlerinide yaparsın yetiştirirsin dualarım iyidileklerim seninle ...

bana mı didin ... insan bi resmime bakar hiç tombiliye benziyommu alsanaalsanasmile

yok canım benim resmin de fıstık gibi senaryomun son partını tombili nickli arkadaşıma hediye etmiştim de anneler günü için daha bi tepki vermedi ona didim..

olacaksın canım hayırlısıyla 102de olacaksın 80 de 70 de hepsi olacak ben inanıyorum kurtulucaz bu kilolardaninşallah bende bu hafta baya bir abarttım bizde anneler günü şerefine yemeği abarttık sonrada 2 kilo gitti 3 kilo geldi ama napalım moral bozmak yok devam edicez taabiki kolay gelsin sana canım inşallah derslerinide verir işlerinide yaparsın yetiştirirsin dualarım iyidileklerim seninle ...

inşallah hep birlikte canım ya.. anneler günü dağıtmış hepimizi.. bahane ettik belki de.. neyse.. düşücez önce 100 den.. sonrası zaten gelir opuyorumnanaktan

3 tane fragmanı hazırladım.. sengözlerimebaksanab Bi kaç bişeyde yazdım.. aklinialirimsmile Çok çalıştım öğle arası.. kaydirigubbakcemile2 Şimdi de işime döneyim :kahve:

3 tane fragmanı hazırladım.. sengözlerimebaksanab Bi kaç bişeyde yazdım.. aklinialirimsmile Çok çalıştım öğle arası.. kaydirigubbakcemile2 Şimdi de işime döneyim :kahve:

sağol canım yaa bu kadar işinin arasında bizide unutmazmış benim tatlı arkadaşım opuyorumnanaktan ama fragman yetiştiricem diye kendini yorma biz anlayışlı seyircileriz bekleriz heyecanla opuyorumnanaktan

Allahım :1shok: Bu şarkı ne kadar çok uyuyor Umut'a.. akannehir Bi yerlerde Fon yapmalıyım bunu.. boshayallersmile

Mustafa Ceceli- Tenlerin Seçimi

Ne telefona gidiyor elim ne farkındayım günün güneşin
Her yanım nazlı gülüşün, gül yüzün
Görmez oldum senden başka
Hiç birşeyi iki gözüm,ki ben...
Ne yol, ne iz bilmiyorum,sanki liseliyim toyum
Seviyorum sonunda itiraf ediyorum
Okadar temiz ve sahi öpmeye bile kıyamıyorum,ki ben...

Neredeyse inanmazdım
Aşk tenlerin seçimiydi geçici ateşiydi
Gelip vurdu tam hedeften
Bu saatten sonra olacak iş miydi?

İnansaydım yanar mıydım?
Kalır mıydım savunmasız, çaresiz çocuk gibi
Tatmasaydım o zamanda
Yaşamış sayar mıydım kendimi adam gibi
:asigim:

Misafirim de hiç eksik olmuyo.. kaydirigubbakcemile3 Kim ki bu gizemli misafir :kedi:

fon müziğide hazırlamışsın sen tam tekmil hazırlanıyorsun senaristliğe yönetmenliğe görürüz ileride umut ile aslının hikayesini biz dizi film olarak herhalde ..

fon müziğide hazırlamışsın sen tam tekmil hazırlanıyorsun senaristliğe yönetmenliğe görürüz ileride umut ile aslının hikayesini biz dizi film olarak herhalde ..

dinlerken dinlerken farkettim.. süpermiş..

bakma bana ferihancım ben böyle bi yazarım sonra "dan" diye bırakır 5-6 ay belki yüzüne bakmam :) hep öyle olur.. evlenicem de zaten.. öyle bişey olursa el yazısı olanları elden postalarım sana sende dursun :) çünkü ben atarım büyük ihtimal onları :delphin:

dinlerken dinlerken farkettim.. süpermiş..

bakma bana ferihancım ben böyle bi yazarım sonra "dan" diye bırakır 5-6 ay belki yüzüne bakmam :) hep öyle olur.. evlenicem de zaten.. öyle bişey olursa el yazısı olanları elden postalarım sana sende dursun :) çünkü ben atarım büyük ihtimal onları :delphin:

teşekkür ederim canım zevkle saklarım senden hatıra olarak hoşuma gider hemde ben çok önemserim çocukluk yıllarında yazılan ve sonradan saçma gelen yazılar ve şiirlerin bile saklanması taraftarıyım ben liseye giderken yani 95 98 yılları arasında herkezin bir şiir defteri anı defteri tutma modası vardı bende o modaya uyanlardandım ve hala saklarım kocaman güzel bir şiir defterim var çocuklarımada kalsın isterim inşallah öyle olur severim yani saklamayı opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım zevkle saklarım senden hatıra olarak hoşuma gider hemde ben çok önemserim çocukluk yıllarında yazılan ve sonradan saçma gelen yazılar ve şiirlerin bile saklanması taraftarıyım ben liseye giderken yani 95 98 yılları arasında herkezin bir şiir defteri anı defteri tutma modası vardı bende o modaya uyanlardandım ve hala saklarım kocaman güzel bir şiir defterim var çocuklarımada kalsın isterim inşallah öyle olur severim yani saklamayı opuyorumnanaktan

evet benim de günlüklerim şiirlerim hatıralarım bir sürü şeyim vardı.. çoğunu attım çoğunu da atıcam yine.. bir iki tanesi kalacak benim için önemli olan.. büyüdükçe gerçekten yük oluyorlar insana.. hele ilk yazdığım defteri tereddütsüz attım kaydirigubbakcemile3 altımı ıslattığımı bile yazmışım yahu :roflol:

teşekkür ederim canım zevkle saklarım senden hatıra olarak hoşuma gider hemde ben çok önemserim

o zaman ben onları bi derliyim topliyim.. baya bi karışık çünkü senaryom.. sen bütün yazdıklarımı göreceksin.. istediğini ekle çıkar.. senin olsun senaryom.. iyi kıyamıyordum atmaya çok sevindim kabul etmene.. vakti gelince haberleşiriz yerimseniben

Fragman 1

Umut: Ararım ben seni.
Aslı: Bugün arama.

Ablası: Noldu canım şimdi? Ne bu halin?
Umut: Öğrencim o benim.
Ablası: Günaydın!

Umut: Ben ayrılıcam..

Umut: Napayım abla?
Ablası:İkisini de bırakma.

Önder: Bişeyin mi var? Durgunsun!
Aslı: Yok bişeyim.. Yoruldum.
Önder: Sakın bana sabah olanlar için üzülüyorum deme..
Aslı: Üzülmediğim kesin..

Önder: Bırak kendi yoluna gitsin.. Salak işte.. Hem o tipler bellidir zaten.. Aşık oldum zannederler, Romeo olurlar hemen.. Bi saniyeliktir unutmaları.. Sen de kalırsın böyle..

candy_candy nin doyumsuz eserinden ALDIRMA kaydirigubbakcemile3

al canım fragmanın.. doya doya oku.. oku oku çatla :icecream:

doğum günün kutlu olsun :içelim:

o zaman ben onları bi derliyim topliyim.. baya bi karışık çünkü senaryom.. sen bütün yazdıklarımı göreceksin.. istediğini ekle çıkar.. senin olsun senaryom.. iyi kıyamıyordum atmaya çok sevindim kabul etmene.. vakti gelince haberleşiriz yerimseniben

çok sevinirirm canım atma zaten onlar çokönemli senin emeğin senin yerine ben zevkle saklarım ama ekleme çıkarma yapamam belki yazma kabiliyetim yoktur pek ..

ama şu ilk altını ıslatışını (çok güldüm :roflol: ) yazdığın defteri atman iyi olmuş ileride çocuklarına ben şu yaşta hala altımı ıslatıyordum dememiş olursun çocuk bu herşeyi örnek alıyor nede olsa opuyorumnanaktan

çok sevinirirm canım atma zaten onlar çokönemli senin emeğin senin yerine ben zevkle saklarım ama ekleme çıkarma yapamam belki yazma kabiliyetim yoktur pek ..

ama şu ilk altını ıslatışını (çok güldüm :roflol: ) yazdığın defteri atman iyi olmuş ileride çocuklarına ben şu yaşta hala altımı ıslatıyordum dememiş olursun çocuk bu herşeyi örnek alıyor nede olsa opuyorumnanaktan

evet hemen attım.. 10 yaşımdaymışım :kedi:

al canım fragmanın.. doya doya oku.. oku oku çatla :icecream:

doğum günün kutlu olsun :içelim:

teşekkür ederim canım çok güzel bir hediye opuyorumnanaktan
ama şimdi ayrılıyorlarmı anlamadım nasıl yani o kadar koştu peşinden hem ikisinide demiş ablası bir sevdiği dahamı var umutun alla alla bu nasıl çocukböyle aslının duygularıylamı oynadı yani iyice sabırsızlandım bir sonraki part için bu fragman baya bir etkili olmuş canım teşekkür ederim tekrar opuyorumnanaktan

Back
X