- 19 Şubat 2010
- 8.046
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi candy_candy
ay canım benim ya kıyamam sana Şeniz
neden bu kadar bıraktın kendini hala hiçbişey için geç değil ki ne zaman görüşeceksin sevgilinle ne kadar zamanımız var ahh keşke yanında olsaydım alırdım seni yürüyüşlere çıkardık bi güzel hazırlardık seni o zamana kadar çoktan verirdin kiloları
bak burda hep beraberiz hep aynı dertten muzdaripiz kendini yalnız hissetme herkes aynı duyguları yaşıyor ama beraberlikle moral ve motivasyon bulmaya çalışıyoruz ben şimdi kendimi 93 hayal bile edemiyorum halbuki yılbaşında o kilodaydım sen de böyle olacaksın olamdı biraz hareketlerini artır spor salonuna yazıl ne biliyim evde bişeyler yap bu hafta tekrar dene bakalım bu diyeti sonuç alamazsan yine başka uygun bişeyler bakarız tamam mı tatlım ama bırakma lütfen kendini bi ikii rakamları görsen zaten artık hiç bırakmayı düşünmezsin
tombilim ya bitanesin sağol.. keşke olsan burda gerçekten.. kardeşimle yürüyüş yapardık o da üniye gitti neyse ki geliyor 21 mayısta.. bu hafta tekrar başlıcam ama en azından 102 ile başlasaydım diyorum iki haneye düşmem garanti olurdu.. çok züldüm gerçekten gram bile farklı değil yani.. acaba diyorum tartım mı bozuldu kabızlıktan dolayı mı oldu ballı sinameki çaylarım mı diyetimi bozdu noldu anlamadım.. neyse haftaya tuzu da çıkarıcam.. tavuğu da haşlıcam.. göğüs alıcam sadece yicem saman gibi.. sebze gününde de salata yapıcam çiğ sebze yicem bakalım.. patlıcan yapınca da çok abartıyorum onu ben durmadan yiyorum yapmasam mı acaba.. of.. daha meyve günü bile geçmedi.. peynir aldım şimdi marketten light.. ölen yumurta yicem eve gidip.. omlet yapıcaktım yağsız ama ondan bile vazgeçtim ben en iyisi haftaya icat çıkarmayayım da herşeyi haşlama yiyeyim :sinifsinif: