• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canı hiçbirşey yapmak istemeyenler, çok sıkılanlar ??

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Mutsuzluk hissediyorum sürekli insanlara güvenmiyorum. Sanki kimse beni sevmiyor gibi birbirleriyle muhabbetleri iyi hoş ama benimle konuşmak istemiyolar adeta sıkıcı hergün.. :/

bir zamanlar bende benzer duygular icindeydim ki bana bu sozlerle destek oldu kiymetli birisi
beni kendime getiren cumleleri sizinle paylasmak isterim
'' Sizi diğerlerinden farksız kılmaya gece gündüz uğraşan bir dünyada KENDİN olarak kalabilmek dünyanın en zor savaşını vermek demektir....Bu savaş bir başladımı artık hiç bitmez....''

siz öncelikle kendinize Güvenin ve kendinizi çokça SEVİN....Dünyada Gönül huzuru bulmak için ŞÜKREDİN....LÜTFEN HAYATI ISKALAMAYIN YAŞAYIN.....

Bu aralar aynen bende sizin gibiyim mutsuzluk hissediyorum halbuki hayatımda hersey yolunda evden dışarı çıkmak istemiyorum arkadaslarımla falan görüşmek kimseyle görüşmek istemiyorum anlayamıyorum kendimi.:14:

bende mutsuzum hiç bişey yapmak istemiyorum iş arıyorum yok eş yok ailede sorunlar var... çok şükür annem babam sag saglıklıla ama ben daha farklı bi hayat istiyorum kendi param olsun eşim olsun artık istiyorum hergün evde oturmaktan bıktım :18:

Back
X