Canı sıkılan kaç kişi var?

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Arkadaslar hayatınızdan memnun musunuz? Hersey yolunda mi mutlumusunuz. Ben çok sıkılıyorum artık herseyden bi değişiklik mi lazim?

Kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Elindekilerle mutlu olmayı bilmek, istediklerini elde etmek için çabalamak gerek bir de.
Heves kalmadı hiç içimde sıkıntı var hep oğlumu büyütüyorum ama bi tek onun için yadiyorum hiç bişeyd en zevk almıyorum

Degisiklik lazım evet. Ama nasıl bi değişiklik ? Fikri olan beni de aydınlatsin. Bende çok sıkıldım çünkü. Her şey yolunda ama cok sıkıldım. Boşuna yaşıyomusum gibi geliyo çoğu zaman. Amaçsız,hedefsiz,anlamsız.. İşe giriyosun mesela para kazanmak için. Parayi kazandın,ee ne oldu ? Evlenmek istedin,evlendin,ne oldu ? Bi boşluk var bende ama bulamıyorum. Böyle mi oluyo gerçekten ? Ne olursa olsun tam anlamıyla tatmin olan var mı hayatından ?

1- okuyorum son senem mezun oldum olucam sınav stresi mezuniyet stresi.
2- airetten çalışıyorum çalıştığım yerde çok büyük stres altındayım. Mutsuzum orda.
3- bu dönemde erkek arkadaşımdan ayrıldım buda cabası.
Belki yeterli sebepler değil ama ufak çaplı depresyon geçiriyorum sanki. Belki mevsim gecisinden de kaynaklı olabilir. Çok sıkılıyorum bunalıyorum bu ara ama geçici şeyler olduğunu bildiğim için kendimi cok vesveseye vermiyorum.

Arkadaslar hayatınızdan memnun musunuz? Hersey yolunda mi mutlumusunuz. Ben çok sıkılıyorum artık herseyden bi değişiklik mi lazim?

Belki de değişikliği bakış açınızda yapmalısınız.

Kendinizden kötü durumdakileri baz alsanız mesela...

Evladınız varmış, çocuğu olmayanları düşünseniz ve sahip olduğunuz diğer olumlu şeyler için yapsanız bunu.

Klasik akıl verme yöntemi olarak düşünmeyin.

İş hayatımda mutsuz olduğum durumlar nedeniyle benden daha iyi şartları oldugunu düşündüğüm insanlara odaklandığımı fark ederek müdüre gidip haksızlık yaptığı yönünde veryansın ettim, bana kayıtları gösterdi ve baktım ki bana da onlardan artı olarak sunulmuş bir sürü imkan var, yersiz kapris yaptığımı anladım, mahcup oldum.

Belki sizinki de böyle bir şeydir.

Ben de bezmiş durumdayım.
Çalışıyorum ama çalıştığım yerde mutsuzum.
İkinci ünvmi bitiricem ama öyle lanet bi ülkede yaşıyoruz ki oxford da bitirsem bişey olamayacağımı biliyorum.Evliliğimde de mutsuzum.Genel olarak durum bu yani.Yapmak istediğim çok şey var ama cesaretim yok.

Valla ben de bezdim.
1- İş nedeniyle Güneydoğudayım daha perşembe bombalı saldırı oldu tedirginlikten çıkamıyorum.
2- Yakın arkadaşlarm hep başka illlerde.
3- 6 yıllık ilişkimi bitirdim onun hesaplaşmasını yapıyorum kendi kafamda
4- Kolestrolüm yüksek çıktı onu düşüreceğim inş 3 haftaya kadar.
5- Hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım, kendimden sıkıldım.

Herkesin sıkıntısı var ama bir dönemlik bunlar, hepsi geçecek.
Ben kendimi böyle avutup kafamı dağıtmaya çalışıyorum hem beterin beteri var

N
Nasıl hersey yolunda?bende çalışmak istiyorum ama kendime gelir miyim acaba sen evli misin?

Evet geçicidir inşallah çok büyütmemek lazım herkes bu durumda sanırım çoğunluk diyelim

Sahip olduğumuz şeylerle mutlu olmalıyız evet de yeterli gücü bulamıyorum kendimde cok değersiz hissediyorum kendimi bazen bazen de çok özgüvenli ama hersey sahte geliyo insanlar ilişkiler

Çalışmak da yetmiyo demek mutlu olmaya evliliğin de niye mutsuz sun bu işine de yansiyo o zaman

Evet geçer inşallah insanoğlu neleri atlatmiyo ki Allah sabır versinbizlere ne diyelim

N

Nasıl hersey yolunda?bende çalışmak istiyorum ama kendime gelir miyim acaba sen evli misin?
Hayır ben evli değilim. Güzel bi ilişkim var çok şükür güzel bi isimde var. Ama bana yetmiyor. Bilmiyorum belkide siz ev hayatından bunaldiniz. Size iyi gelebilir.

vay be tek değilmişim... görünen tarafta hayatım mükemmel yüzümde gülmekten güller açıyor ama bir de suyun altında kalan buzdağının kısmı o ne olacak? bana göre birçok neden var aslında ama asıl neden ne bilmiyorum

Benim nedenlerim belli aslında nefret ediyorum herkesten artık kimse yüzümu guldurmuyo oğlum dışında alıp oğlumu çekip gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum

Elimizdekilerle mutlu olmalıyız . .
Sağlığımız yerinde şükür . .
Seviyorum,seviliyorum . .
Bu hayat bir imtihan. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…