- 22 Ağustos 2015
- 29.774
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.884
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.201
Kiz tavukmuyum ben sizi gidi horozlar yum goz diktinizCok guzel gidakliyo masaAllah
Bercestem sökulmedinmi kuzum yaDoktora gidicem asil adet zamanim gelsin muayene olucam.kismetse
olmazYoh caniiiim o senin alemligin mi desemki olurmi acep
HayirrBercestem sökulmedinmi kuzum ya
Hepimiz tavigiz yimirtalana nazar degmesin baciiiiKiz tavukmuyum ben sizi gidi horozlar yum goz diktiniz
Kendimizi imkansiz vaka olarak gordugumuz icinkız niye öle diyonbelkim
Ya aklimdan gecmiyo degilde ilactanmidir acep dedimkız niye öle diyonbelkim
Kiz tavukmuyum ben sizi gidi horozlar yum goz diktiniz
Saka kiz. Takip ettirince gorucez kismetseHepimiz tavigiz yimirtalana nazar degmesin baciiii
Hayir olsun canim aliskin degilsin ya ondan.Bi gitsene doktora canim muayene olsanHayirraccik accık.. o kadar agriya gelmedi.. insallah hayra alamettir
InsaAllah hayirli sonuclar alirsinnn.AmiinSaka kiz. Takip ettirince gorucez kismetse
AHA bi tavuk daha :) bi yumurta verin de yiyek acıktık yahuGıt gıt gıdakkkkkkkkk :)))
Yok ya gitmem ben ole smdi bos yere gitmiyim.. hastalik zamanm bi gelsin gelir eder belkim.. ben hastaneye gidince geliyor aslinda tepkime yapiyor hemenHayir olsun canim aliskin degilsin ya ondan.Bi gitsene doktora canim muayene olsan
Yimirtlamayinca erkek olduk herhal testesteron agir basiyomaviş ne demek istiyo bu kız bize horoz moroz
Bilmemki mavisim sanmiyorum dogrusu bosverdimInsaAllah hayirli sonuclar alirsinnn.Amiin
Hastaneye git kapidan gir korksun gelsin sen cik geri git eve Nasil fikir amaYok ya gitmem ben ole smdi bos yere gitmiyim.. hastalik zamanm bi gelsin gelir eder belkim.. ben hastaneye gidince geliyor aslinda tepkime yapiyor hemen
AHA bi tavuk daha :) bi yumurta verin de yiyek acıktık yahu
HahahahahaYimirtlamayinca erkek olduk herhal testesteron agir basiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?