- 22 Ağustos 2015
- 29.774
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.884
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.181
Alternatif tip deniyoruz doktora da gidiyoruz iki tarafli ufak tefek var ama doktor olur zor da diyor blmiyorum beklemedeyim suanOlmuyormu peki yani tedavi felanmi goruyosun
Heya ustunde curuyecekhee
tabiii deişiğini ver bari yıkansın
Alternatif tip deniyoruz doktora da gidiyoruz iki tarafli ufak tefek var ama doktor olur zor da diyor blmiyorum beklemedeyim suan
Hosgeldin canim .Uzak duralimmi pekiOlmuyormu peki yani tedavi felanmi goruyosun
sağol şekerim yaptım tatlı mı ben yarına hazırlıktatli verimmi tatli
Hosgeldin canim .Uzak duralimmi peki
ya maviiişHosgeldin canim .Uzak duralimmi peki
Bende evre 1 hafif pko var.. esimde de morfoloji biraz inisli cikisli.. ama olur diye icime doguyor ne biliyim biraz bekleyip denicez birseyler vakti saati ne zamansa.. ugrastik epey kademe atliyoruz testlerimizde.. atliyorsak Rabbim umut veriyor diyorum sabrediyorumEsinle birliktemi gidiyosun canım ne dior doktor peki
Tamam bi caya cikalim olmadi ayrilirizAhahha :) yok kız sokul iyce :)
Ay nergis gidaklama ha
sağol şekerim yaptım tatlı mı ben yarına hazırlık
Hahahah alemsiniz he. Arada derede iste doktora gidince ogrencezzzz bakalim 1 hafta gecsin gidicem beklemedeymbiliyon tavuk ya berceste arada gıdaklıyo biz gibi mi
Bende evre 1 hafif pko var.. esimde de morfoloji biraz inisli cikisli.. ama olur diye icime doguyor ne biliyim biraz bekleyip denicez birseyler vakti saati ne zamansa.. ugrastik epey kademe atliyoruz testlerimizde.. atliyorsak Rabbim umut veriyor diyorum sabrediyorum
Yoh caniiiim o senin alemligin mi desemki olurmi acepya maviiişalemsin
Zaten demek kacinilmazda iste biz araniyozAyy canım benim ya olur ins tıp ilerledi artık ölümden haric herseye care var dua et olur ins oldgunda büyüdügünde off bıktım ya dersin benim gbi :))
kan testi mi yaptırcan canımHahahah alemsiniz he. Arada derede iste doktora gidince ogrencezzzz bakalim 1 hafta gecsin gidicem beklemedeym
Tamam bi caya cikalim olmadi ayriliriz
Cok guzel gidakliyo masaAllahHahahah alemsiniz he. Arada derede iste doktora gidince ogrencezzzz bakalim 1 hafta gecsin gidicem beklemedeym
Doktora gidicem asil adet zamanim gelsin muayene olucam.kismetsekan testi mi yaptırcan canım
Bnim gidaklama senede bir gun mu desem iki mi anca oda ilacla anam vaaay vayy nere gidem kimlere diyembiliyon tavuk ya berceste arada gıdaklıyo biz gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?