- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.461
Nergisim napiomgüzel olmuş canımmmm
Olur canım yarına davetlisinizkes mangala at yiyek
tNergisim napiom
seve seve tatlış sen napan?Olur canım yarına davetlisiniz
Anladım canım benim ne dersi çocuğunminapam tatlıcım bakınıyom buralarda çıkıcam şimdi ders zamanı
t
Bende bugün işler bitti sular gitcek diye duydum çamaşır yikadim üç koca vardı doldurdum banyoda ikide bidon her ihtimale karşı bizimki geldi yemek yedik çıktı o bende bakiniyom uzandımseve seve tatlış sen napan?
kız benim çocuğum mu varAnladım canım benim ne dersi çocuğunmi
iyi yapmışın canım , tebdir aalmak iyioluyo , kızlar kayıp hiç yazmamışınız berceste kurabiye götürmeye gitti heral arkadaşınaBende bugün işler bitti sular gitcek diye duydum çamaşır yikadim üç koca vardı doldurdum banyoda ikide bidon her ihtimale karşı bizimki geldi yemek yedik çıktı o bende bakiniyom uzandım
Ne bağriniyorsun kizkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar lar lar lar inlettirmeyin beni yaaa nerdesiniiiiizN nur mawish T Tatlianne20 H M Gul-i zar 1var2yok IsikOlsun @Pembegomlek @kaymaklisambali U uzak-dur @bebem-1221
sıkıldım yaav kimseler yok naber?Ne bağriniyorsun kiz
Eve yeni geldik. Başim bildiginiz bulgur kaynatiyor.. arada et haşliyor bazen de izgara yapiyor yaaaff
Iyim sekerim nabayim sıkı can iyidir biliyorsun dimisıkıldım yaav kimseler yok naber?
başka zaman geliyon sanki deeeBenim dizi günüm tv ye kitlendim
Ufaktefekcinayetler:)
bilmez miyimIyim sekerim nabayim sıkı can iyidir biliyorsun dimi
Cix uyku değil şakaklarim hafiften aģriniyor.. ama gecicek gecicek.. disari bi cikmayayim hemen kafamda kavak yelleriiiii soguk -6 dereceee yaniniye kız uyku mu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?