- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.481
ay bilirim o soyukları :)Cix uyku değil şakaklarim hafiften aģriniyor.. ama gecicek gecicek.. disari bi cikmayayim hemen kafamda kavak yelleriiiii soguk -6 dereceee yani
Böyle sıkıldıkca canin zayifliyorsun gibi oluyorbilmez miyim
Hem suçlu hem güclü bak tokmaģi vuracam geneherkesi anladım daaa maviş yok onu anlamadım duramazdı o bizsiz kesin senin uzaklaştırma kararı yüzünden bercestee
urdaaaakızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar lar lar lar inlettirmeyin beni yaaa nerdesiniiiiiz@nur mawish @Tatlianne20 H M Gul-i zar @1var2yok @IsikOlsun @Pembegomlek @kaymaklisambali @uzak-dur @bebem-1221
yaaa ne demezsin bende bu göbük nere gitti bugün diyodumBöyle sıkıldıkca canin zayifliyorsun gibi oluyor
Nasıl olmuşşşş yeni adımmm aliş bunaaaEve yeni geldik. Başim bildiginiz bulgur kaynatiyor.. arada et haşliyor bazen de izgara yapiyor yaaaff
heç de bile ben suçsuzum hakime hanımHem suçlu hem güclü bak tokmaģi vuracam gene
hoşgelsin eski misssim yeni gülümB
urdaaaa
Hoşbuldukk canemmmmhoşgelsin eski misssim yeni gülüm
he yat yat geç kaldin zatiBende cikiyorum sizi selamliyim dedim kafami vurup yatam belki gecer..
bitti mi işHoşbuldukk canemmmm
Çoookkk yorgunumm bilinmii 1saatlik uykuyla ayaktayım geceden beri bide yorgunluk hemwn yatmak istiyom ama insan yorgunkende yatamiiihoşgelsin eski misssim yeni gülüm
he yat yat geç kaldin zati
Nerdeeeeeee kızz başka iş geldi cüzdanlardaki kartlık yeri var ya onu yapıyommmbitti mi iş
heee sen de uyu ben yine tek kalamÇoookkk yorgunumm bilinmii 1saatlik uykuyla ayaktayım geceden beri bide yorgunluk hemwn yatmak istiyom ama insan yorgunkende yatamiii
Hem sen mavişini beklebitti mi iş
Kalmassın kızzzzheee sen de uyu ben yine tek kalam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?