- 29 Nisan 2017
- 60
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.541
Adetimden bir gün önce ve son günü eşimle birlikte olduk sonra da askere uğurladık onu bu ay 6 gün geciktim sonra adet aldım ama 1 buçuk gün sürdü neredeyse yari yarıyaydı kanamam test yaptım negatif çıktı ama hassas testler asla yukarı dogruba kaldirirlmamaliymis ben kaldırdım .hala şüpheleniyorum kimseyi meraklandirmak istemiyorum da siz ne dusunuyorsunuzSorunusoylersen belki verebiliriz
Ne konusu kuzumKonu açsana mavisim
Tabikide kan testine gitceksin en dogru sonuc oAdetimden bir gün önce ve son günü eşimle birlikte olduk sonra da askere uğurladık onu bu ay 6 gün geciktim sonra adet aldım ama 1 buçuk gün sürdü neredeyse yari yarıyaydı kanamam test yaptım negatif çıktı ama hassas testler asla yukarı dogruba kaldirirlmamaliymis ben kaldırdım .hala şüpheleniyorum kimseyi meraklandirmak istemiyorum da siz ne dusunuyorsunuz
Konuna yorum yaptim, testi hareket ettirmekle pek sonucun değişeceğini sanmamAdetimden bir gün önce ve son günü eşimle birlikte olduk sonra da askere uğurladık onu bu ay 6 gün geciktim sonra adet aldım ama 1 buçuk gün sürdü neredeyse yari yarıyaydı kanamam test yaptım negatif çıktı ama hassas testler asla yukarı dogruba kaldirirlmamaliymis ben kaldırdım .hala şüpheleniyorum kimseyi meraklandirmak istemiyorum da siz ne dusunuyorsunuz
Ne konusu kuzum
Çok teşekkür ederimTe
Konuna yorum yaptim, testi hareket ettirmekle pek sonucun değişeceğini sanmam
He bnde diyom ne konusu acicam diye dusunuyorum.Kkdaki acilan konularsan sandimSohbet muhabbet konusu canim
Uyku mu yokyatamıyommmmmmmmmmmmmmmm
He bnde diyom ne konusu acicam diye dusunuyorum.Kkdaki acilan konularsan sandim
Aslan pençesine başla benceNergisim bugun sogan kurum son ara versemmiki yoksa aslan pencesine baslasammi sence
Koyun say :) biraz zikir çek uyur kalirsin canimyatamıyommmmmmmmmmmmmmmm
Yoook kuzumHe bnde diyom ne konusu acicam diye dusunuyorum.Kkdaki acilan konularsan sandim
Hic ara vermiyeyimmi bobrekler accik rahatlasin diyodumdaAslan pençesine başla bence
Konu ac diyince ne acsamki didimYoook kuzumtahmin ettim öyle sandigini
Beyin alisiyo bnde uykusuzum basim agriyo ama yatasim yok canimYorgumlukk uykusuzluktan yatamıyoomm bide ben hemen pat diye de d yatamıyoom delircennn yine uyku yokmuuuuu
Günlük bir bardak aslan pençesinde n yorulmaz ki böbrekler bence vermeHic ara vermiyeyimmi bobrekler accik rahatlasin diyodumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?