- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.521
Okuyup yolluyom canıımmmAllah razi olsun zuzum.
Canim sende oku bidene..Hee napim canımm boşş durmaktan sa az da olsa gelip köşeme koymakk maksat el çalışsınn neyse canım ben gider missss bi uyku çekimm
Soyledim okurBen uyumaya calisayim.. yoksa dururdum biraz daha..Dil-i bitab kuzum gorusuruz insallah.. mavis gelir birazdan.. oda okusun beni soyleyidee
HhahagahahGuli zarmi oda ney kim uc bes isimli misss
mavisim gelmiş özledim kizCanlarim kaymaklarim
Tm canim iyi uykular..Ben uyumaya calisayim.. yoksa dururdum biraz daha..Dil-i bitab kuzum gorusuruz insallah.. mavis gelir birazdan.. oda okusun beni soyleyidee
Öyle kuzu damlayan damlayya gol olur sana da iyi uykularHee napim canımm boşş durmaktan sa az da olsa gelip köşeme koymakk maksat el çalışsınn neyse canım ben gider missss bi uyku çekimm
Kiz kaç saattir yoktunuz çok sıkıcıydi nerdeydin?Naparsiniz ne var ne yok ne cok
Hosbuldum canim valla bnde cok ozledim ya sizleri.Okurum canim ne demek Allah sifasini versinAaa
mavisim gelmiş özledim kizbercesteye ayetel kursi okuyacak missin basit agriyormis
Yemen bulasik cocukla oyna derken vakit gecti bide namaz kildim kuran okudum bu saat oldu bebem ama aklim hep burda herzamanki gibiKiz kaç saattir yoktunuz çok sıkıcıydi nerdeydin?
2 cam kaldi uç gündür yarin dilerim diyomnergisim temizlik bittimi nettin neyledin
Gulizar gelmis yasemincede bi gulizar vardi o geldi aklima
Yemen bulasik cocukla oyna derken vakit gecti bide namaz kildim kuran okudum bu saat oldu bebem ama aklim hep burda herzamanki gibi
Birak onlarda kalsin be gulum senden degerlimi2 cam kaldi uç gündür yarin dilerim diyom
Heee tmm ama nedim oyle vorunce o geldi bi anAA oyle deme gül i zar o gülizar değil gül bahçesi demek ben onerdim missime
Bana da cevap verebilir mi acaba buradaki ablalarımEv hanımıyım bu yüzden cok boş kalıyorum ve cogu zamancanimsıkılıyor arkadaşın da yok komsumda yok ara sıra takılalım burda kızlar ne dersiniz?
Sorunusoylersen belki verebilirizBana da cevap verebilir mi acaba buradaki ablalarım
Heee tmm ama nedim oyle vorunce o geldi bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?