- 22 Ağustos 2015
- 29.769
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.621
Aynen gulum 3 kisiye olunca ses zor daģilirkiyamam kuzum yaa ne kadar beklemiss
Vuuuuw güzel ortam kahve kitap güzel olur:)Evime de oyle guzel vuruyor ki Mubareekkk..
Evet canim tabiki.. zamanla zaman gectikce muhabbetimiz artiyor tabiki.. samimi olduktan sora akar gider zaten tatlişssssssssssscağzimgelsin onu sevgi öpücüğü ne bogcam canım benim yisiniz kız ınsan özlüyor değer vermezse suraya gelip kim yazar demi oda bu uğraş vakit hepinizi seviyore
Yapmam gerekenlerimi yaptim simdi evimi toplyacagim guzelcene erken vakit diye supurge acmak istemedim.Vuuuuw güzel ortam kahve kitap güzel olur:)
Aynen öyle canımEvet canim tabiki.. zamanla zaman gectikce muhabbetimiz artiyor tabiki.. samimi olduktan sora akar gider zaten tatlişssssssssssscağzim
Oh afiyet olsun bende dün temizlik yaptım bugünde dinleniyom karnım biraz ağrıdı çıplak ayakla basınca yere oldu galiba adamı gönderirken yataldaim öğlen toplar bi yemeğe başlarımYapmam gerekenlerimi yaptim simdi evimi toplyacagim guzelcene erken vakit diye supurge acmak istemedim.
Sora da keyfimi yaparim. Esimi yolladim ise limonlu suyumu ictim.. etrafi toplayacagim insallah
Aynen canım bende çok seviyorum emojileri guluyom onlaraYanliz emoji sahane
Sicak tut ayaklarini ben de hep patik ayakkabilarim varOh afiyet olsun bende dün temizlik yaptım bugünde dinleniyom karnım biraz ağrıdı çıplak ayakla basınca yere oldu galiba adamı gönderirken yataldaim öğlen toplar bi yemeğe başlarım
Hayirli Sabhlar guzeller..
Bugun herkes icin mutlu ve hayirli gecsin insallahh
T Tatlianne20 @Gul-i zar @nur mawishDil-i bitab @bebem-1221 B Bugunneselibirgun @Sifayildizi....
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar lar lar lar inlettirmeyin beni yaaa nerdesiniiiiiz@nur mawish T Tatlianne20 H M @Gul-i zar @1var2yok IsikOlsun B Bugunneselibirgun @kaymaklisambali @uzak-dur @bebem-1221
Ama daha canim sıkılmiyorki daha uyuyorum benkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar lar lar lar inlettirmeyin beni yaaa nerdesiniiiiiz@nur mawish T Tatlianne20 H M @Gul-i zar @1var2yok IsikOlsun B Bugunneselibirgun @kaymaklisambali @uzak-dur @bebem-1221
Hayirdir canim onemli bisey yok yaGunaydin canim
gece biz acile gittik..
Suan iyiyim cok sukur...
Oda gece yazdi zaten cnmAma daha canim sıkılmiyorki daha uyuyorum ben
Dunku kusmalardan dolayi canmHayirdir canim onemli bisey yok ya
Birsey varmiymisDunku kusmalardan dolayi canm
Bebekte yokmusBirsey varmiymis
Anladim canim gecmis olsun yinede sikayetlerini takip et.Bebekte yokmus
Ama bebekle ilgili bisey soylemedi
Kullaneigim ilactan baska etkili ilacta yokmus serum verip gönderdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?