benim kafama bir sey takıldı kızlar bu normal doğuran bazı bayanlarda misal kız bebek gelişimine göre ultrasonda 15 ocakta görünüyor tahmini doğumu gelişimi haftasınla uyumlu. 15 ocaktan sonra ne kadar süre beklenir genelde? 23 ocakta suni sancıyla doğumu olursa.ne bileyim arda kalan sürede kimi hamiler bu süreci beklerken bebek sıkıntıda olabiliyor.

En guzeli senin duzenin bk nergis gece konusmus kendi kendine gitmis yazik ortaliklarda yok .Test icinmi gitcektin canim
Evet canim kan testine gidicem kafam rahat olur hic olmazsa bilirim ona gore doktora gitmek ici diger adti beklerim
Normalde bugun ya da yarin olmam lazmdi
Sislik ver sag tarafim agriyor egzersiz yapamiyorum.. belki bisey yoktur bilmem ama kafa rahat olsn yani hapi filan o a gore kullancam

Patatesli pirasali mi yani
Esim pirasa sevmez ama aldirdim
Yesin biraz kaynanamada goturcem
Himm.. zaten pirasa sogan gibi dusün yesillik gibi yani. Patatese de yesillik hep yakisir. Peynir de koyabilirsin ama ben patatesls ikisinin birlikteligini daha cok severm
Esin sevmiyorsa ayri yap canim ozaman

Himm.. zaten pirasa sogan gibi dusün yesillik gibi yani. Patatese de yesillik hep yakisir. Peynir de koyabilirsin ama ben patatesls ikisinin birlikteligini daha cok severm
Esin sevmiyorsa ayri yap canim ozaman

Esimi alistirmamis annesi
Ben bugun kurdan böreği yapip
Pisirmedeb doalba atsym diyorum
Pazar gunune halamlari cagircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…