- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.641
Dogru canm sagolAnladim canim gecmis olsun yinede sikayetlerini takip et.
Ben git dedim aen cekinince bosver dedim :) her seyin bi baslangici vardir komsu da lazim insana.. hayirlisi artik iyi olmus canimDogru canm sagol
Komsuma gittim dun bana corba yapmis
Cok guzel agirladi Allah razi olsun
Sohbet cok guzeldi
Hayirli Sabhlar guzeller..
Bugun herkes icin mutlu ve hayirli gecsin insallahh
@Tatlianne20 @Gul-i zar N nur mawishDil-i bitab @bebem-1221 B Bugunneselibirgun S Sifayildizi ....
Ben git dedim aen cekinince bosver dedim :) her seyin bi baslangici vardir komsu da lazim insana.. hayirlisi artik iyi olmus canim
Cancazim sen yatmaya gitmistin ne ara canlandin boyle .Seviyom kiz seniiiiİnsan sevdiğini çok anarmisH M
Hayirli mutlu saglikli sabahlaaaar caniiiiiimmmmmmHayirli Sabhlar guzeller..
Bugun herkes icin mutlu ve hayirli gecsin insallahh
@Tatlianne20 @Gul-i zar N nur mawishDil-i bitab @bebem-1221 B Bugunneselibirgun S Sifayildizi ....
Naber nabiyosun canim:)Hayirli mutlu saglikli sabahlaaaar caniiiiiimmmmmm
Ne edem datlum cocuk yeni kalktida kayfalti educuk daha .Sen naparsin ne edersin sen etmissindir erkencisinNaber nabiyosun canim:)
Atistirdim oyle canim nabiyim saglik ocagina gitcektim vazgectim 1 2 gun sora gidicem kismetseNe edem datlum cocuk yeni kalktida kayfalti educuk daha .Sen naparsin ne edersin sen etmissindir erkencisin
En guzeli senin duzenin bk nergis gece konusmus kendi kendine gitmis yazik ortaliklarda yok .Test icinmi gitcektin canimAtistirdim oyle canim nabiyim saglik ocagina gitcektim vazgectim 1 2 gun sora gidicem kismetse
Evet canim kan testine gidicem kafam rahat olur hic olmazsa bilirim ona gore doktora gitmek ici diger adti beklerimEn guzeli senin duzenin bk nergis gece konusmus kendi kendine gitmis yazik ortaliklarda yok .Test icinmi gitcektin canim
Daha erken degilmi test icin kuzumEvet canim kan testine gidicem kafam rahat olur hic olmazsa bilirim ona gore doktora gitmek ici diger adti beklerim
Onceki adetimden bu yana 31.gunum canim az kanamam da 25.nci gun oldu 2 3 gun surduDaha erken degilmi test icin kuzum
Patateste koyabilir soganla kavur yada sadece pirasayi baharatla koy canim icine daha ne koyacaksinKizla borek yapicam ama pirasam var.
Pirasali borege ne yakisir.
Peynir yakisir mi?
Evde havuc yok.
Patateste koyabilir soganla kavur yada sadece pirasayi baharatla koy canim icine daha ne koyacaksin
Himm.. zaten pirasa sogan gibi dusün yesillik gibi yani. Patatese de yesillik hep yakisir. Peynir de koyabilirsin ama ben patatesls ikisinin birlikteligini daha cok severmPatatesli pirasali mi yani
Esim pirasa sevmez ama aldirdim
Yesin biraz kaynanamada goturcem
Himm.. zaten pirasa sogan gibi dusün yesillik gibi yani. Patatese de yesillik hep yakisir. Peynir de koyabilirsin ama ben patatesls ikisinin birlikteligini daha cok severm
Esin sevmiyorsa ayri yap canim ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?