- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.901
Allah kabul etsin canim , bende yarin memleket havasi almaya gitcemNolsun kuzum. Anca oruc tutyyom. Kaldi 16 gunumsende bebisim
Ahanda geldim yaaa anca gece olduuNaber missim gece burada olun dedin bak ben sözünü dinledim
Alkah kabul etsinn bebemNolsun kuzum. Anca oruc tutyyom. Kaldi 16 gunumsende bebisim
Eee şimdi bu uyumayanlarin hepsi ev hanimi galiba yarin iş yok öğleye kadarda yatarsiniz siz şimdi heeeee
Normalde evet yarin hayirEee şimdi bu uyumayanlarin hepsi ev hanimi galiba yarin iş yok öğleye kadarda yatarsiniz siz şimdi heeeee
Hoşgeldin gülü m missim nassin bakemAhanda geldim yaaa anca gece olduu
Geldum geldummNaber missim gece burada olun dedin bak ben sözünü dinledim
Oyle mii. Memlkt nere canim. Nerde oturuyosun normldeAllah kabul etsin canim , bende yarin memleket havasi almaya gitcem
Sagol sekrrim.. izledin mi hurremiAlkah kabul etsinn bebem
Napam beee iş yapıyom halaa gözler cin gibiiHoşgeldin gülü m missim nassin bakem
Bn oyleyim. Calistigim donem 10 desi mi uyurdum vallaEee şimdi bu uyumayanlarin hepsi ev hanimi galiba yarin iş yok öğleye kadarda yatarsiniz siz şimdi heeeee
Yokk benn izlemimmmSagol sekrrim.. izledin mi hurremi
Hosgeldin bebissssAsgim celdum
Kimdi o izleyen kiz. Karistrdim hahaaYokk benn izlemimmm
Hosbuldum ballarimHosgeldin bebissss
Benim de zor bela cekiyo dun hec cekmediLaaa nolii bu neteee çekmiiineyse kızlarr net delirdiii ben giderr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?