- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.921
Hosbuldum ballarim
Hosbuldum gulum tmm cekerse yine gelirsinHoş geldin canım ama ben giderr valla delik delik netin çektiği yerlerii arıyomm size cevap vermem içinnn neyse görüşürüz kızlar öpüyomm
Hoş geldin canım ama ben giderr valla delik delik netin çektiği yerlerii arıyomm size cevap vermem içinnn neyse görüşürüz kızlar öpüyomm
Vallaha bu topikte gozum seni ario gelir gelmezHosbuldum ballarim
Cikcikleyip duruyoz geceleri bekliyoz dimi yavEee ne yapionuz gece kuslarim
Namaza kalkiyom ya kuzum uyumam ,otobüste uyurum benHosbuldum gulum tmm cekerse yine gelirsin
Benimkide yavas baya. Acaba genel bi sorun mu varLaaa nolii bu neteee çekmiiineyse kızlarr net delirdiii ben giderr
Oooy canim ya sagolasin guzel dusuncen icinVallaha bu topikte gozum seni ario gelir gelmez
kisa mesafedir uykun tam olmaz ama olsunNamaza kalkiyom ya kuzum uyumam ,otobüste uyurum ben
Eee ne yapionuz gece kuslarim
Oooy canim ya sagolasin guzel dusuncen icin
Kiz memleketi nere bunun. Sordum cevabi arada kaynadi herhalkisa mesafedir uykun tam olmaz ama olsun
He ya yillardir gece bekciligi yapiyom sipam sagolsun uc senedir de o uyutmuyo yaslandim yaaaee sende mi uyuyamayangillerdensin
Uzun gitcez bu kez önce bulundugumuz ilçeye oradan ile ordan memlekete normalde direk ile ordan memlekete gidiyoz indi bindi 2 buçuk saat oluyokisa mesafedir uykun tam olmaz ama olsun
Ben görmedim canim yazdiginiKiz memleketi nere bunun. Sordum cevabi arada kaynadi herhal
nergisim memleket soriyi pembisUzun gitcez bu kez önce bulundugumuz ilçeye oradan ile ordan memlekete normalde direk ile ordan memlekete gidiyoz indi bindi 2 buçuk saat oluyo
Niye yauwwwDadlu gelmiş hoş gelmiş dere giz sen bizim sekerimizi yukseltiyon
Hoşgeldin KuZumKiz memleketi nere bunun. Sordum cevabi arada kaynadi herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?