- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.521
Gaçmasınnn yerimmm valla bu seferrBerceste kac
Bende bnde valla acayp kafaya taktim gobemi icime cekiyom o reklamin cakmasi bilem olamiyom daha cok yolumuz varOyle olmazsam varya. Şuan cok pis gaza geldim
Haha zaten dusununce yoruldum yaww. 2 aya anca biraz oluruz biseyler uffBende bnde valla acayp kafaya taktim gobemi icime cekiyom o reklamin cakmasi bilem olamiyom daha cok yolumuz var
Nere kaciyim ayol gelcegi varsa gorcegi de var
Baktim caaa nimBakk bakkk
Iki aymi daha cok vr yav bide sen gebe kalirsan unut bebisHaha zaten dusununce yoruldum yaww. 2 aya anca biraz oluruz biseyler uff
Valla ölüm diyrtine gircem he
No nooo bana verceeğimiz yaaa habiii hadi ben jçhazırımm yollayın biraz bana biraz görümceme gerçi ben biraz daha iyiyim ona çok lazımmmHaha zaten dusununce yoruldum yaww. 2 aya anca biraz oluruz biseyler uff
Valla ölüm diyrtine gircem he
Ayy hemen bk bide bedaveNo nooo bana verceeğimiz yaaa habiii hadi ben jçhazırımm yollayın biraz bana biraz görümceme gerçi ben biraz daha iyiyim ona çok lazımmm
Ttma beni mavisim birakyapmayin kizlar etmeyin ayrilin
Aynn beleşe bulmuşum gaçırmimm hadi beklimm laaAyy hemen bk bide bedave
Psikolojim cöktü yaaa dusununce benimIki aymi daha cok vr yav bide sen gebe kalirsan unut bebis
Kiz miss sallayip durma alacagindan da degil yaa iste bizi oyalama cıkılllllll gitsin kilolar aaaAynn beleşe bulmuşum gaçırmimm hadi beklimm laa
Valla istimm laaa niye inanminnKiz miss sallayip durma alacagindan da degil yaa iste bizi oyalama cıkılllllll gitsin kilolar aaa
HaniKizlarrr ben geldummm
HoşgeldunnKizlarrr ben geldummm
cokmesin cokmesin haydi kalk bi ikiPsikolojim cöktü yaaa dusununce benim
OlmiiiiiiiiiiiiBende istiyom ama hani???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?