- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.481
YorGunum dostlarım yorgunum yorgunnnnnnnnnnnn
Niye hayır ola gülüm sigarami iciyon aaYor
YorGunum dostlarım yorgunum yorgunnnnnnnnnnnn
Arada içimm napam iş yeni bittiNiye hayır ola gülüm sigarami iciyon aa
Bosver canim ölumlu dunya bazen buyukler bizden daha cahil oluyo .Hepimizde mutlaka puruzler cikiyo Allah bilsin yeter insanlar zaten bilmiyovallahi 13 yılda bir kez kötü oldum o zamanda haklıydım karışmamaları gereken konuya karıştı kyb
bu konuda tavrımı koydum kyv birden içinde ne biriktirdiyse kustu o geceyi asla unutamam içimden çıkmaz
hakkımıda helal etmiyorum diyordum çünkü ben kendi anne ve babama yapmadığımı onlara yaptım
neyse allah bilsin ama artık öyle düşünmüyorum allaha havale ettim.
Yıllarca ben hiç saygısızlık yapmadım evimde yılda 2-3 kez gelip 4 aya yakın kalırlar
hiç onlara bir kusurum olmadı ama bir kez durmaları gereken yeri hatırlattım o gün ipler koptu
sonrasında epeyi gerildik ama şimdilerde normalleşti ama benim içimden çıkmıyor o gece söylenenler
allaha havale ettim sonuçta eşimin anne ve babası atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Geldim duydum sesini tatlis
4 seneye yaklasiyorum evliyim bende hayir henuz yok cocugumuz insallah hayirlisiyla olur isteyen tum arkadaslarin..allah razı olsun cümlemizin evliliği huzur ve sağlıkla geçsin inşallah
ne kadarlık evlisin çocuk yok sanırım sizin
Erken missin canim .Bende yeni girdim kizlar iki yazip gitmislerArkadastaydim yeni geldim evee nabarsiniz beya
Canımı yakmadan kökten yolma tekrar cikacak
O nebicim duzen miss yav once yimah ye yimahLennn nerlerdesinizzz benim işim bitii kaaaave içtim evi topladım ama yemek yemedimmmm
Bizim eşler yemekteydi yaa donuyorlar eve dagildim bende :)) erken gittim dondum kuzumErken missin canim .Bende yeni girdim kizlar iki yazip gitmisler
Mavisim sende degistirdin dili heO nebicim duzen miss yav once yimah ye yimah
Hiiiim masaAllah herseyin erkenci seninBizim eşler yemekteydi yaa donuyorlar eve dagildim bende :)) erken gittim dondum kuzum
Canımm kaave istedii ama iştah getti napan bilmimm bakalımmm elbet gelwcekkkO nebicim duzen miss yav once yimah ye yimah
Yok kiz bazen 11 10 donerimHiiiim masaAllah herseyin erkenci senin
Hahahahah diliiiiiMavisim sende degistirdin dili he) neyce kiz bu
Benimde istiyo bi sekersiz de brcesteyle bna yapiver missCanımm kaave istedii ama iştah getti napan bilmimm bakalımmm elbet gelwcekkk
Bak kizicak simdimiss ce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?