- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.661
EwettttttSimdi degilde 20 dakika filan olmustur bida koysun diyelimde
Neden kullanıyorsun şeker mi çıktı.Glofor kabiz yapti beni smdide. Neyse bi 5 gun daha kullanip birakicam yaa siskinlik siskilinlik.dengem sasti
Hayir seker icin degil de pco icin vermisti doktor.. faydali diye bazen kullanjyorum beni cok siddetli kabiz yapiyor sora da ishal yani dengemi bozuyorNeden kullanıyorsun şeker mi çıktı.
Canim fotodaki benim yigenim ben sora koysrim gelinlik fotomu :)T Tatlianne20 buraya gelllll men gormedim gelinlik fotonu koy bakemm
Koyarım birazdan gülümT Tatlianne20 buraya gelllll men gormedim gelinlik fotonu koy bakemm
Nasil koyamiyosun kuzu ya cok basitBn normal foto bilem goyamiyomki gelinlik fotosunu koysam
Kuzum ben ilk 20 gun kullandim hic bisey yiyemedim ama 20 gun dogru dürst cikamadm sora bi ishl oldum 3 gun boyunca oldum ve 3 kilo verdim ama bide bana sor yurucek mecalim yoktu maalesef bana etki ediyirYa nasil kabiz yapiyo glifor ilk defa duydum canim ya hep ishal yapiyo ya hayret ya erik kayisi al aktardan iyi geliyo
Bilmiyom ne yapioduDana nabiyodu kiz
Canim fotodaki benim yigenim ben sora koysrim gelinlik fotomu :)
Olur tadlim: ))Bakınnn ben görebilmem içinn etiket edinn yazarım o zaman görmüş olaram
Kız senmisin buuKaldirdim :))
Wvet benim canimKız senmisin buu
Suan kiWvet benim canim
BekarligimdakiSuan ki
Kac defa yaptim olmadi hatta bugun denedimNasil koyamiyosun kuzu ya cok basit
Resim kucuk ya da buyuk gelmistir.kuzumKac defa yaptim olmadi hatta bugun denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?