- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.681
Ben gormedim aaaaaKaldirdim :))
Teefonumun bellegi dolmustu ole bi kac kalmis kuzum pc den alinca koyarim soraBen gormedim aaaaa
tmm canimTeefonumun bellegi dolmustu ole bi kac kalmis kuzum pc den alinca koyarim sora
Guzelmissin kız not varmış emmeBekarligimdaki
O benim telefonumdaki programdan canim sagolasinGuzelmissin kız not varmış emme
Suanki fotomdan bilmiyorumki :))ne gorduki okadar
Cok guzel gorunuyi bide uzunca gorunuyo ya masaAllahSuanki fotomdan bilmiyorumki :))
Ben orda 70 kiloyum kuzu isteCok guzel gorunuyi bide uzunca gorunuyo ya masaAllah
55 gibi duruyon canim vallaBen orda 70 kiloyum kuzu iste
Platesle sporla zayif duruyorum kuzum nisanliydim o zaman esim cekmisti :))55 gibi duruyon canim valla
Boyda varya canim cok guzel duruyo.Pco olmasa demekki incecik olcaksin neguzelPlatesle sporla zayif duruyorum kuzum nisanliydim o zaman esim cekmisti :))
Pco diyince kan beynime firliyoBoyda varya canim cok guzel duruyo.Pco olmasa demekki incecik olcaksin neguzel
Kuzum profiline gir avatar yaziyor ordan dosyana gir dcm yaziyor fotolar olur iste ordan sec yukle sora tekrar kaldirmak istersen ayni sekilde girer baska yuklersinFoto yukleyince nasil kaldiriyonuz canim
Valla aklim beynim hep o pcoda mahfetti hayatimiPco diyince kan beynime firliyo) bosver şu pcoyuuu
Yok onu biliyom canim birsuru resim sectim denedim hata veriyo olmadi bi turluKuzum profiline gir avatar yaziyor ordan dosyana gir dcm yaziyor fotolar olur iste ordan sec yukle sora tekrar kaldirmak istersen ayni sekilde girer baska yuklersin
Ozaman resmi duzenleye girip kirpicaksin biraz canim oyle yuklicenYok onu biliyom canim birsuru resim sectim denedim hata veriyo olmadi bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?