- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Hiç sorma duruyor kaynim ankaradayken o burdaydi pazartesi gider galibaMisafir duruyimu daha amanin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sorma duruyor kaynim ankaradayken o burdaydi pazartesi gider galibaMisafir duruyimu daha amanin
Ayyy nergisim herkesi karistirma simdi durAnaam benim uyku gelmişdadlu anne yazdi sandim ya ben onu biliyim mavisim sen evininkadini çocugunjn anasisin
![]()
Kop gel hoşgeldin kuzumUyumak isterdim ama na mümkün![]()
Gitsinler artik canim aaHiç sorma duruyor kaynim ankaradayken o burdaydi pazartesi gider galiba
Aynen demi 2 hafta olacak aaaaGitsinler artik canim aa![]()
Iyi geceler bebisim muahhjŞekerler benim saat geldi şarjda bitti cikiyorum Allah. Rahatlik vrsin herkese![]()
Aa bi arkadas gordum sanki![]()
Ne zaman uyicam acep oğlum hunharca oyun oynuyorKop gel hoşgeldin kuzum

Ayy bizdensin canim bizde deliyiz hosgeldin deli gardasBen buraların delisiyim![]()

Bnde zorla yeni yatirdim kizimiNe zaman uyicam acep oğlum hunharca oyun oynuyor![]()
O sin bir iki kilo gitmiyo canim ona verdiğim emeği kimseye vermemisimdirHemide diyette Bi arkadaş amma hedefine az kalmis :)![]()
Pekte guzel resmi var zarif arkidesHemide diyette Bi arkadaş amma hedefine az kalmis :)![]()
Benimki sabahtan beri uyuyor sağolsun şimdi de 5 dk şekerleme yapıp kalkiyo uyku duzenimiz varda hasta olunca alt üst oldu :)Bnde zorla yeni yatirdim kizimi
Ayy kiyamam tadlim annelik iste rabbim kolaylık versin evlatlarimiz olsun giz kiyamam ona oynasinNe zaman uyicam acep oğlum hunharca oyun oynuyor![]()
Dogru valla hastaliktan sonra cocuklarin huyu degisiyo Allah kolaylik versinBenimki sabahtan beri uyuyor sağolsun şimdi de 5 dk şekerleme yapıp kalkiyo uyku duzenimiz varda hasta olunca alt üst oldu :)
Oynuyo zati beni takan mi varAyy kiyamam tadlim annelik iste rabbim kolaylık versin evlatlarimiz olsun giz kiyamam ona oynasin
Amiiin inşallah :)Dogru valla hastaliktan sonra cocuklarin huyu degisiyo Allah kolaylik versin