- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Ooo ben 9 da kal dışardayız adamla arıza gidioz bi rahat yok bize asansörde kalanlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asansörde mi kaldin anlamadim ?Ooo ben 9 da kal dışardayız adamla arıza gidioz bi rahat yok bize asansörde kalanlar :)
İlk günden de yinmezbitaneden birsey olmaz. 3 gundur yemiyorum ekmek cooook normal :))
40 dakika yapiyordun 1 saat gapcan bugünYapiyorum canim zaten :))
Ayipsin :)) kiz azcik pogacadan nolcak deli kiz hemen sık boģaz etme sen hafta sonu benm verdigim 1 bcuuk kilomu gor gele40 dakika yapiyordun 1 saat gapcan bugün![]()
Nasıl yapion bebisAyipsin :)) kiz azcik pogacadan nolcak deli kiz hemen sık boģaz etme sen hafta sonu benm verdigim 1 bcuuk kilomu gor geledevam devam
Goricigiz bende yufka durum yumurta yiyeybiliy miyim aplaAyipsin :)) kiz azcik pogacadan nolcak deli kiz hemen sık boģaz etme sen hafta sonu benm verdigim 1 bcuuk kilomu gor geledevam devam
Neyi canimNasıl yapion bebis
Yufka durum olmazGoricigiz bende yufka durum yumurta yiyeybiliy miyim apla![]()
Ay onu bende yapcam çok faydali insan kendini dizginliyorBen bide defter tutuyorum yediklerimi yazarim aksam not duserim buraya
Pohca Kuzm pohca kokusu geldi burnuma: )Neyi canim
Ayyy kiyamamm valla guzel de oldu zor tuttum yememek icin. Esim 5 tane yediPohca Kuzm pohca kokusu geldi burnuma: )
Canim ben 2 bardaga yakin sütü ılıtip mayayi koyup biraz kabarmasini bekliyorumBend yaparım güzel belli tarafım sen ansilyaparsin merak ettim
Afiyet olsun canım az yeBen kahvatiya kaciyom![]()