Canı yansın istiyorum nasıl yaparım

İşte o olduğum yerde beni başkasıyla görsün istiyorum
Canı sıkılır ama eğlencesi gittiği için. Şimdi seni nasıl anlatıyodur, kimbilir kaç tane leş erkek muhabbetine konu oldun. Sen plan kur dur.

Aksine beni hep üzgün bi şekilde görüyor okulda

dökmeyeydin göz yaşı canım, adam başta ciddi ilişki istemiyorum takılmak istiyorum demiş. adam sizi kandırmamış, oynatmamış; kartlarını açmış. neyin intikamı bu, sevmek zorunda mı? acı çekiyorsanız konuşmayın, yetti gari bu mağdur edebiyatınızdan.

bizi seveni biz sevmiyoruz da acı çekmemiz reva mı?

Canı sıkılır ama eğlencesi gittiği için. Şimdi seni nasıl anlatıyodur, kimbilir kaç tane leş erkek muhabbetine konu oldun. Sen plan kur dur.
Peki ne yapayım. Birileriyle konuşuyorum ama olmuyor kimseden hoşlanamıyorum. Onu da unutamıyorum

Konuşmuyorum zaten ama görüyorum. Görmesem zaten unutmam kolay olur

En iyi intikam onu umursamadan hayatiniza devam etmeniz egosunu oksamayi birakmanizdir. Karsi tarafa beni de atlatamadi ben neymisim be deme sansini vermeyin.
Kendinize odaklanin, arkadaslarinizla gezin tozun eglenin. Kendinizi gelistirmeye odaklanin. Bunlari yapinca auraniz degisecek, gozunde farkli bir insan olucaksiniz ve hata yaptigini dusunecek. Ama lutfen bunlari geri donsun diye degil hayatiniza devam etmek icin yapin.

Aksine beni hep üzgün bi şekilde görüyor okulda

Bağımlısınız.
Onunla olan sağlıksız ilişkinize.
O nedenle, bu bağımlılık yokluyor sizi ara ara.
Kendinize sağlıklı bağlar kurun.
İlla aşk ilişkisi olmak zorunda değil, sağlıklı arkadaşlık ya da sosyalleşme, ya da mevcut birincil bağlarınızı güçlendirme..
Ama sevgi/ilgi/kabullenme ihtiyacınızı onun üzerinden gidermeyin.
Susadım diye deniz suyu içip durmayın.
Hayat tek kişiden ibaret değil.
Bi de dolaylı yoldan mesaj verip iyce bi tarafını kaldırmışsınız.
Hiç gerek yok.
Kendinize uğraş bulun, güzel dostluklar edinin.
Yeri mutlaka dolar, doğru şeyi koyarsanız.

Bence de en mantıklısı bu. Karşısında ezik, ağlak, mutsuz biri görmek onu sadece mutlu eder. Gördüğüm zaman normal sınıf arkadşaım gibi davranıcam. Bi şekilde hayatıma devam etmem gerekiyor tıpkı onun yaptığı gibi

Eskiden böyle değildi. Eskiden ayrıldığımız zaman görüştüğümüzde başka bakardı. Çabalardı barışmak için. İlk defa böyle gamsız gördüm karşımda
Ayril barış adam bıkmış,ilişkiden sıkılmış.Sizin gibi anılara takılı kalmamış.Zaten başta demiş ben buyum diye.Sizde ilk anlardaki heyecanına bakıp bu bana aşık terketmez diye ilişkiyi iyi yönetememişsiniz.Adam zamanla fabrika ayarlarına dönmüş.daldan dala konuyor.
Sizlik bir durum yok,kendi hayatınıza bakın adamın tavırlarından,bakışından durup durup anlam çıkarmayın .

Evet zaten gülüşünü görseydiniz. Egosu iyice kabardı ve iyice emin artık. Merve orda duruyor ben istersem giderim çok da önemli değil kafasında

Ciddi ilişkiyi bana istemiyor birini bulsa benden iyi gayette yapar

Evet zaten gülüşünü görseydiniz. Egosu iyice kabardı ve iyice emin artık. Merve orda duruyor ben istersem giderim çok da önemli değil kafasında

Arife tarif gerekmez.
Biri yanımda, öteki cepte diye düşünüyor.
Şu an bu boşlukla bir sevgili yapsanız, o kişiye de çok büyük ayıp etmiş olursunuz, ex de anlar zaten intikam için olduğunu.
Hem neden hala ona göre hayatınızı düzenleyesiniz? O kadar merkezinize almaya, onun için planlar yapmaya değer mi?
Direksiyondan çekilsin artık, duygularınızı yönetmesine, zihninizde pis ayaklarıyla gezinmesine izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…