Unutarak ve önünüze bakarak. Kendine değer veren bir insanın vereceği en büyük ceza bu.2 ay önce ayrıldık. Sürekli ayrıl barış bir ilişkiydi. Bana ben ciddi ilişki istemiyorum dedi daha rahat olmak istiyorum ben de aksine ciddi ilişki istiyordum bu sebeplerden bitti. Geçen gün okulda karşılaşıp konuştuk. Arkadaşça konuşuyoruz zaten ilerisi olamaz dedi.Zamanında çok denedik ayrıl barış olmadı şimdi yine denesek yine olmayacak sonunda yine üzüleceksin üzülmeni istemiyorum dedi biliyorum yine aynılarını yaşayacağız aynı sorunları. Biri var mı hayatında diye sordum. Evet var senin de var dedi.Benim kimse yok dedim vardı ya hani diyor ayrıldığımız dönemde biri olmuştu unutmak için denemiştim ondan bahsediyor. Ben de dedimki o geçmiş bitmiş bişey ben Şuandan bahsediyorum ve Şuan kimse yok dedim.Neyse işte o zaman mutluluklar sana dedim sonra gülmeye başladı mutluluk dileyecek bi aşamada değiliz şu an öyle takılıyoruz dedi yeni zaten ona da söyledim ben ciddi ilişki istemiyorum şu an o da kabullendi beni böyle dedi. Sen beni olduğum gibi kabullenmedin değiştirmeye çalıştın diye. Ama düşman değiliz arkadaşça yine otururuz, konuşuruz vs. Ben istemedim arkadaş olmayı. Sadece kabullenemiyorum hayatına böyle devam edebilmesini. Benim hayatımı mahvetti ilk başlarda kendine inandırıp. Hiç kaybetme korkusu yok bana karşı onu farkettim. Karşımda açık açık biri var diyebildi. Ben de biraz olsun acı çeksin istiyorum. O bana o kadar gözyaşı döktürdü. Ne yapabilirim?
Ben de unutmak istiyorum ona karşı en ufak hislerim bitsin istiyorum. Ama nasıl unuturum bilmiyorum bi an önce geçsin bu acıUnutarak ve önünüze bakarak. Kendine değer veren bir insanın vereceği en büyük ceza bu.
Şimdi şöyle eskiden bir anda sen onu bıraktıysan ortada ciddi bişey yokken peşimden biraz koşsun dediysen. Onda artık bıkkınlık vermiş olabilirsin.Eskiden böyle değildi. Eskiden ayrıldığımız zaman görüştüğümüzde başka bakardı. Çabalardı barışmak için. İlk defa böyle gamsız gördüm karşımda
İlişkiler hemen ciddi niyetle başlamaz. Ayrıca okulda karşılaştık diyorsunuz, ikiniz de daha öğrencisiniz. İş yok, para yok nasıl ciddi ilişki bekliyorsunuz? Daha çok gençsiniz, önce hayatı tanıyın. Evlilik takıntısı olan insanlar ilişkilerinde mutlu olamıyorlar. Bir durun, karşınızdakini tanıyın sonrasında ilişki evliliğe evrilir zaten. Büyük ihtimalle aşırı baskı yaptınız, sonra da peşinizden koşsun diye ayrıldınız ama karşı taraf bu oyuna gelmemiş. Ayrıca gerçekten sevseydiniz canı yansın diye beklemezdiniz, sizinki de sadece heves ve evlilik takıntısı.Bunu ilk zamanlar söylemedi işte. Bi sonraki barışma durumumuzda söyledi.
Ee adam bikmis iste daha neEskiden böyle değildi. Eskiden ayrıldığımız zaman görüştüğümüzde başka bakardı. Çabalardı barışmak için. İlk defa böyle gamsız gördüm karşımda
Ben yanlış taktik yaptım aslında. Çok düştüm peşine ipleri eline verdim. Belki doğru davransam bu ilişki ciddiyete bile giderdiŞimdi şöyle eskiden bir anda sen onu bıraktıysan ortada ciddi bişey yokken peşimden biraz koşsun dediysen. Onda artık bıkkınlık vermiş olabilirsin.
Erkeklerin böyle huyları vardır önce peşinden pervane olurlar kızlar da süründürmeye çok meraklı olurla en ufak şeyde ay beni seviyor diye süründürmeye devam ederler ama erkekler bir an da el ayak kesince aaa bu niye böyle yaptı derler.. yani bazen kızlarda da var suç.
Seninki de tam böyle olmuş işte sürekli ayrıl barış nereye kadar adam da artık sallamıyor işte. Ha buradaki konu da adam ciddiyet istemiyor bence sende uzak dur artık anlamiyor musun seninle takılıp sonra herkes kendi yoluna istiyor.
Böyle bir ilişkiyi senin istememen gerekiyordu zaten ciddiyet istemiyorum ne demek ya. En başta tavrını koysaydin ya peşinden ayrilmazdi ya da en başından bağlanmadan biterdi kimse üzülmezdi.
İntikamı falan da unut bu seni daha çok düşürür.
Hal hatır sormasına bile izin verme
Ya ciddi ilişkiden kastım evlilik değilki hemen. O diyo ki senle de takılayım bana karışma kız ekliyordu mesela tepki verince abartıyorsun diyodu bunlar şimdi normal mi.İlişkiler hemen ciddi niyetle başlamaz. Ayrıca okulda karşılaştık diyorsunuz, ikiniz de daha öğrencisiniz. İş yok, para yok nasıl ciddi ilişki bekliyorsunuz? Daha çok gençsiniz, önce hayatı tanıyın. Evlilik takıntısı olan insanlar ilişkilerinde mutlu olamıyorlar. Bir durun, karşınızdakini tanıyın sonrasında ilişki evliliğe evrilir zaten. Büyük ihtimalle aşırı baskı yaptınız, sonra da peşinizden koşsun diye ayrıldınız ama karşı taraf bu oyuna gelmemiş. Ayrıca gerçekten sevseydiniz canı yansın diye beklemezdiniz, sizinki de sadece heves ve evlilik takıntısı.
Bu sene mezun oluyoruz. O geçen sene mezun olması gerekti dersten kaldığı için ortak 1 dersimiz var orda görüyorumİlişkiler hemen ciddi niyetle başlamaz. Ayrıca okulda karşılaştık diyorsunuz, ikiniz de daha öğrencisiniz. İş yok, para yok nasıl ciddi ilişki bekliyorsunuz? Daha çok gençsiniz, önce hayatı tanıyın. Evlilik takıntısı olan insanlar ilişkilerinde mutlu olamıyorlar. Bir durun, karşınızdakini tanıyın sonrasında ilişki evliliğe evrilir zaten. Büyük ihtimalle aşırı baskı yaptınız, sonra da peşinizden koşsun diye ayrıldınız ama karşı taraf bu oyuna gelmemiş. Ayrıca gerçekten sevseydiniz canı yansın diye beklemezdiniz, sizinki de sadece heves ve evlilik takıntısı.
Bunu ilişkinin başında dememiş, siz ayrıldığınız zaman demiş. Aşırı çocukça bir hareket olsa da, ki kendisi hâlâ yetişkin değil, kendince bu şekilde intikam alıyor. Adamın hatası terk edildikten sonra size geri dönmesi. Ayrıl barış ilişki yürümez.İlk başlarda böyle değildi 1 sene sürdü. Sonra ben birden terk ettim bana karşı kinlendi. Sonra kendisi barışmak istedi. Ama o barışmada asla eskisi gibi değildi. Nefretle bakıyodu bana sonra o beni bıraktı. Büyük ihtimalle terk etmenin acısını çıkartmak için yaptı.
Seni umursamayan birinin canını nasıl yakmayı planlıyorsun?2 ay önce ayrıldık. Sürekli ayrıl barış bir ilişkiydi. Bana ben ciddi ilişki istemiyorum dedi daha rahat olmak istiyorum ben de aksine ciddi ilişki istiyordum bu sebeplerden bitti. Geçen gün okulda karşılaşıp konuştuk. Arkadaşça konuşuyoruz zaten ilerisi olamaz dedi.Zamanında çok denedik ayrıl barış olmadı şimdi yine denesek yine olmayacak sonunda yine üzüleceksin üzülmeni istemiyorum dedi biliyorum yine aynılarını yaşayacağız aynı sorunları. Biri var mı hayatında diye sordum. Evet var senin de var dedi.Benim kimse yok dedim vardı ya hani diyor ayrıldığımız dönemde biri olmuştu unutmak için denemiştim ondan bahsediyor. Ben de dedimki o geçmiş bitmiş bişey ben Şuandan bahsediyorum ve Şuan kimse yok dedim.Neyse işte o zaman mutluluklar sana dedim sonra gülmeye başladı mutluluk dileyecek bi aşamada değiliz şu an öyle takılıyoruz dedi yeni zaten ona da söyledim ben ciddi ilişki istemiyorum şu an o da kabullendi beni böyle dedi. Sen beni olduğum gibi kabullenmedin değiştirmeye çalıştın diye. Ama düşman değiliz arkadaşça yine otururuz, konuşuruz vs. Ben istemedim arkadaş olmayı. Sadece kabullenemiyorum hayatına böyle devam edebilmesini. Benim hayatımı mahvetti ilk başlarda kendine inandırıp. Hiç kaybetme korkusu yok bana karşı onu farkettim. Karşımda açık açık biri var diyebildi. Ben de biraz olsun acı çeksin istiyorum. O bana o kadar gözyaşı döktürdü. Ne yapabilirim?
3 ay sonra mezun oluyoruz zaten isteyen gayet de ciddi ilişki yapar. Arkadşaım üniversitede tanıştı ve ciddilerSeni umursamayan birinin canını nasıl yakmayı planlıyorsun?
Şöyle düşün artık hevesin kalmadığı bir erkek ayrılmışsın o ne yaparsa senin canını yakar?
Bu soruya bir cevap beliriyorsa zihninde onu yap ama üzgünüm adam zaten ciddi ilişki istemediğini açıkça söylüyor belli ki yeni ilişkisinde de ciddi değil zaten daha üniversitedesiniz olmaz demiyorum ama çok nadir üniversite zamanı ciddi ilişkiye başlamak.
Bir şekilde unutacaksın seni görsün diye veya canını yakmak için yaptığın her hareket onda tiksinmeye sebep olur
Takıntı halini bırakıp kendi yolunu çiçeklerle süsleyebilirsin.2 ay önce ayrıldık. Sürekli ayrıl barış bir ilişkiydi. Bana ben ciddi ilişki istemiyorum dedi daha rahat olmak istiyorum ben de aksine ciddi ilişki istiyordum bu sebeplerden bitti. Geçen gün okulda karşılaşıp konuştuk. Arkadaşça konuşuyoruz zaten ilerisi olamaz dedi.Zamanında çok denedik ayrıl barış olmadı şimdi yine denesek yine olmayacak sonunda yine üzüleceksin üzülmeni istemiyorum dedi biliyorum yine aynılarını yaşayacağız aynı sorunları. Biri var mı hayatında diye sordum. Evet var senin de var dedi.Benim kimse yok dedim vardı ya hani diyor ayrıldığımız dönemde biri olmuştu unutmak için denemiştim ondan bahsediyor. Ben de dedimki o geçmiş bitmiş bişey ben Şuandan bahsediyorum ve Şuan kimse yok dedim.Neyse işte o zaman mutluluklar sana dedim sonra gülmeye başladı mutluluk dileyecek bi aşamada değiliz şu an öyle takılıyoruz dedi yeni zaten ona da söyledim ben ciddi ilişki istemiyorum şu an o da kabullendi beni böyle dedi. Sen beni olduğum gibi kabullenmedin değiştirmeye çalıştın diye. Ama düşman değiliz arkadaşça yine otururuz, konuşuruz vs. Ben istemedim arkadaş olmayı. Sadece kabullenemiyorum hayatına böyle devam edebilmesini. Benim hayatımı mahvetti ilk başlarda kendine inandırıp. Hiç kaybetme korkusu yok bana karşı onu farkettim. Karşımda açık açık biri var diyebildi. Ben de biraz olsun acı çeksin istiyorum. O bana o kadar gözyaşı döktürdü. Ne yapabilirim?
Olmaz imkansız demedim ama zor ve çocuk istemiyor zaten3 ay sonra mezun oluyoruz zaten isteyen gayet de ciddi ilişki yapar. Arkadşaım üniversitede tanıştı ve ciddiler
Bana gelince zaten tüm erkekler ciddi ilişkiden kaçıyor bunu da anlamadımOlmaz imkansız demedim ama zor ve çocuk istemiyor zaten
tamamen yok sayacaksınız. yani ne iyi ne kötü duygu beslemek doğru değil, yok saymak en doğrusu güvenin bana2 ay önce ayrıldık. Sürekli ayrıl barış bir ilişkiydi. Bana ben ciddi ilişki istemiyorum dedi daha rahat olmak istiyorum ben de aksine ciddi ilişki istiyordum bu sebeplerden bitti. Geçen gün okulda karşılaşıp konuştuk. Arkadaşça konuşuyoruz zaten ilerisi olamaz dedi.Zamanında çok denedik ayrıl barış olmadı şimdi yine denesek yine olmayacak sonunda yine üzüleceksin üzülmeni istemiyorum dedi biliyorum yine aynılarını yaşayacağız aynı sorunları. Biri var mı hayatında diye sordum. Evet var senin de var dedi.Benim kimse yok dedim vardı ya hani diyor ayrıldığımız dönemde biri olmuştu unutmak için denemiştim ondan bahsediyor. Ben de dedimki o geçmiş bitmiş bişey ben Şuandan bahsediyorum ve Şuan kimse yok dedim.Neyse işte o zaman mutluluklar sana dedim sonra gülmeye başladı mutluluk dileyecek bi aşamada değiliz şu an öyle takılıyoruz dedi yeni zaten ona da söyledim ben ciddi ilişki istemiyorum şu an o da kabullendi beni böyle dedi. Sen beni olduğum gibi kabullenmedin değiştirmeye çalıştın diye. Ama düşman değiliz arkadaşça yine otururuz, konuşuruz vs. Ben istemedim arkadaş olmayı. Sadece kabullenemiyorum hayatına böyle devam edebilmesini. Benim hayatımı mahvetti ilk başlarda kendine inandırıp. Hiç kaybetme korkusu yok bana karşı onu farkettim. Karşımda açık açık biri var diyebildi. Ben de biraz olsun acı çeksin istiyorum. O bana o kadar gözyaşı döktürdü. Ne yapabilirim?
Kendi kendine ağlamışsın adam sana umut vermemiş ki niye acı çeksin2 ay önce ayrıldık. Sürekli ayrıl barış bir ilişkiydi. Bana ben ciddi ilişki istemiyorum dedi daha rahat olmak istiyorum ben de aksine ciddi ilişki istiyordum bu sebeplerden bitti. Geçen gün okulda karşılaşıp konuştuk. Arkadaşça konuşuyoruz zaten ilerisi olamaz dedi.Zamanında çok denedik ayrıl barış olmadı şimdi yine denesek yine olmayacak sonunda yine üzüleceksin üzülmeni istemiyorum dedi biliyorum yine aynılarını yaşayacağız aynı sorunları. Biri var mı hayatında diye sordum. Evet var senin de var dedi.Benim kimse yok dedim vardı ya hani diyor ayrıldığımız dönemde biri olmuştu unutmak için denemiştim ondan bahsediyor. Ben de dedimki o geçmiş bitmiş bişey ben Şuandan bahsediyorum ve Şuan kimse yok dedim.Neyse işte o zaman mutluluklar sana dedim sonra gülmeye başladı mutluluk dileyecek bi aşamada değiliz şu an öyle takılıyoruz dedi yeni zaten ona da söyledim ben ciddi ilişki istemiyorum şu an o da kabullendi beni böyle dedi. Sen beni olduğum gibi kabullenmedin değiştirmeye çalıştın diye. Ama düşman değiliz arkadaşça yine otururuz, konuşuruz vs. Ben istemedim arkadaş olmayı. Sadece kabullenemiyorum hayatına böyle devam edebilmesini. Benim hayatımı mahvetti ilk başlarda kendine inandırıp. Hiç kaybetme korkusu yok bana karşı onu farkettim. Karşımda açık açık biri var diyebildi. Ben de biraz olsun acı çeksin istiyorum. O bana o kadar gözyaşı döktürdü. Ne yapabilirim?
Ben de böyle düşünüyorum ki bi de o beni baya cepte görüyor. Son konuşmada da belli ettim iyice ben bi şey yapmasam bile o beni seviyordur diyortamamen yok sayacaksınız. yani ne iyi ne kötü duygu beslemek doğru değil, yok saymak en doğrusu güvenin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?