Canı yansın istiyorum nasıl yaparım

Unutarak ve önünüze bakarak. Kendine değer veren bir insanın vereceği en büyük ceza bu.

Eskiden böyle değildi. Eskiden ayrıldığımız zaman görüştüğümüzde başka bakardı. Çabalardı barışmak için. İlk defa böyle gamsız gördüm karşımda
Şimdi şöyle eskiden bir anda sen onu bıraktıysan ortada ciddi bişey yokken peşimden biraz koşsun dediysen. Onda artık bıkkınlık vermiş olabilirsin.

Erkeklerin böyle huyları vardır önce peşinden pervane olurlar kızlar da süründürmeye çok meraklı olurla en ufak şeyde ay beni seviyor diye süründürmeye devam ederler ama erkekler bir an da el ayak kesince aaa bu niye böyle yaptı derler.. yani bazen kızlarda da var suç.

Seninki de tam böyle olmuş işte sürekli ayrıl barış nereye kadar adam da artık sallamıyor işte. Ha buradaki konu da adam ciddiyet istemiyor bence sende uzak dur artık anlamiyor musun seninle takılıp sonra herkes kendi yoluna istiyor.

Böyle bir ilişkiyi senin istememen gerekiyordu zaten ciddiyet istemiyorum ne demek ya. En başta tavrını koysaydin ya peşinden ayrilmazdi ya da en başından bağlanmadan biterdi kimse üzülmezdi.

İntikamı falan da unut bu seni daha çok düşürür.

Hal hatır sormasına bile izin verme

Bunu ilk zamanlar söylemedi işte. Bi sonraki barışma durumumuzda söyledi.
İlişkiler hemen ciddi niyetle başlamaz. Ayrıca okulda karşılaştık diyorsunuz, ikiniz de daha öğrencisiniz. İş yok, para yok nasıl ciddi ilişki bekliyorsunuz? Daha çok gençsiniz, önce hayatı tanıyın. Evlilik takıntısı olan insanlar ilişkilerinde mutlu olamıyorlar. Bir durun, karşınızdakini tanıyın sonrasında ilişki evliliğe evrilir zaten. Büyük ihtimalle aşırı baskı yaptınız, sonra da peşinizden koşsun diye ayrıldınız ama karşı taraf bu oyuna gelmemiş. Ayrıca gerçekten sevseydiniz canı yansın diye beklemezdiniz, sizinki de sadece heves ve evlilik takıntısı.

Ben yanlış taktik yaptım aslında. Çok düştüm peşine ipleri eline verdim. Belki doğru davransam bu ilişki ciddiyete bile giderdi

Ya ciddi ilişkiden kastım evlilik değilki hemen. O diyo ki senle de takılayım bana karışma kız ekliyordu mesela tepki verince abartıyorsun diyodu bunlar şimdi normal mi.

Bu sene mezun oluyoruz. O geçen sene mezun olması gerekti dersten kaldığı için ortak 1 dersimiz var orda görüyorum

Bunu ilişkinin başında dememiş, siz ayrıldığınız zaman demiş. Aşırı çocukça bir hareket olsa da, ki kendisi hâlâ yetişkin değil, kendince bu şekilde intikam alıyor. Adamın hatası terk edildikten sonra size geri dönmesi. Ayrıl barış ilişki yürümez.

Seni umursamayan birinin canını nasıl yakmayı planlıyorsun?
Şöyle düşün artık hevesin kalmadığı bir erkek ayrılmışsın o ne yaparsa senin canını yakar?
Bu soruya bir cevap beliriyorsa zihninde onu yap ama üzgünüm adam zaten ciddi ilişki istemediğini açıkça söylüyor belli ki yeni ilişkisinde de ciddi değil zaten daha üniversitedesiniz olmaz demiyorum ama çok nadir üniversite zamanı ciddi ilişkiye başlamak.
Bir şekilde unutacaksın seni görsün diye veya canını yakmak için yaptığın her hareket onda tiksinmeye sebep olur

3 ay sonra mezun oluyoruz zaten isteyen gayet de ciddi ilişki yapar. Arkadşaım üniversitede tanıştı ve ciddiler

Takıntı halini bırakıp kendi yolunu çiçeklerle süsleyebilirsin.

Siz bu kişiyi sevmiyorsunuz ki. Öyle olsa canı yansın istemezsiniz. Sadece egonuz sarsılmış, onun acısını çıkarmak istiyorsunuz.
Uğraşmayın böyle şeylerle, yolunuza devam edin.

tamamen yok sayacaksınız. yani ne iyi ne kötü duygu beslemek doğru değil, yok saymak en doğrusu güvenin bana

Kendi kendine ağlamışsın adam sana umut vermemiş ki niye acı çeksin

tamamen yok sayacaksınız. yani ne iyi ne kötü duygu beslemek doğru değil, yok saymak en doğrusu güvenin bana
Ben de böyle düşünüyorum ki bi de o beni baya cepte görüyor. Son konuşmada da belli ettim iyice ben bi şey yapmasam bile o beni seviyordur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…