Canı yansın istiyorum nasıl yaparım

E adamın umurunda değil ki nasıl acı çektireceksiniz? Aniden karşısına çıkıp nah çekin şoka girsin filan mı yazalım? Bu kadar net bir şekilde sonlandırılmış bir ilişkinin ardından yapacağınız her türlü hareket, ilgi çekmeye yönelik algılanarak acınası bir tablo oluşturacak karşı taraf için.

E adamın umurunda değil ki nasıl acı çektireceksiniz? Aniden karşısına çıkıp nah çekin şoka girsin filan mı yazalım? Bu kadar net bir şekilde sonlandırılmış bir ilişkinin ardından yapacağınız her türlü hareket, ilgi çekmeye yönelik algılanarak acınası bir tablo oluşturacak karşı taraf için.
Bu kadar kolay vazgeçmesi üzüyor beni. O kadar emeğim çöp onun için yaptıklarım. Unutmak istiyorum

Numarası bende duruyor hala silsem mi

Numara silmek çok basit bir şey ya
Hiç bir şey yazma, instagramda ekliyse atarlı giderli şarkılar sözler paylaşma çok eğleniyorum tarzı değil de arkadaşlarında postlar, gülümsediğin selfiler atabilirsin.
Bir yerde karşılaşırsan gülümseyerek başınla selam ver geç. Konuşmak zorunda kalırsan aşk meşk hayatınızda biri var mı değil de gündelik olaylardan konuşun kısa kesin kalkın. Hiç üzüntülü ya da duygusal olma.

2 ay önce ayrıldık. Sürekli ayrıl barış bir ilişkiydi. Bana ben ciddi ilişki istemiyorum dedi daha rahat olmak istiyorum ben de aksine ciddi ilişki istiyordum bu sebeplerden bitti. Geçen gün okulda karşılaşıp konuştuk. Arkadaşça konuşuyoruz zaten ilerisi olamaz dedi.Zamanında çok denedik ayrıl barış olmadı şimdi yine denesek yine olmayacak sonunda yine üzüleceksin üzülmeni istemiyorum dedi biliyorum yine aynılarını yaşayacağız aynı sorunları. Biri var mı hayatında diye sordum. Evet var senin de var dedi.Benim kimse yok dedim vardı ya hani diyor ayrıldığımız dönemde biri olmuştu unutmak için denemiştim ondan bahsediyor. Ben de dedimki o geçmiş bitmiş bişey ben Şuandan bahsediyorum ve Şuan kimse yok dedim.Neyse işte o zaman mutluluklar sana dedim sonra gülmeye başladı mutluluk dileyecek bi aşamada değiliz şu an öyle takılıyoruz dedi yeni zaten ona da söyledim ben ciddi ilişki istemiyorum şu an o da kabullendi beni böyle dedi. Sen beni olduğum gibi kabullenmedin değiştirmeye çalıştın diye. Ama düşman değiliz arkadaşça yine otururuz, konuşuruz vs. Ben istemedim arkadaş olmayı. Sadece kabullenemiyorum hayatına böyle devam edebilmesini. Benim hayatımı mahvetti ilk başlarda kendine inandırıp. Hiç kaybetme korkusu yok bana karşı onu farkettim. Karşımda açık açık biri var diyebildi. Ben de biraz olsun acı çeksin istiyorum. O bana o kadar gözyaşı döktürdü. Ne yapabilirim?

Mervecigim sen zaten yapacagini yapiyorsun. Adam nerden bulasti bana diye her gun aci cekiyordur. Yokluk cok zor be merve :(

Mervecigim sen zaten yapacagini yapiyorsun. Adam nerden bulasti bana diye her gun aci cekiyordur. Yokluk cok zor be merve :KK43:
Yokluk nerden ?? sen ne biliyorsunda böyle yazabiliyorsun. Ben bi çok kişiyle görüştüm bu süreçte ama olmuyor anladın mı sevemiyorum kimseyi onu sevdiğim gibi kalbin varsa anlarsın Burda gelip gereksiz yorum yapacağına hiç yapma

Numara silmek çok basit bir şey ya
Hiç bir şey yazma, instagramda ekliyse atarlı giderli şarkılar sözler paylaşma çok eğleniyorum tarzı değil de arkadaşlarında postlar, gülümsediğin selfiler atabilirsin.
Bir yerde karşılaşırsan gülümseyerek başınla selam ver geç. Konuşmak zorunda kalırsan aşk meşk hayatınızda biri var mı değil de gündelik olaylardan konuşun kısa kesin kalkın. Hiç üzüntülü ya da duygusal olma.
İnstagramdan ayrıldıktan sonra beni engelledi. Wptan engellemedi ama onu da anlamadım

Yokluk nerden ?? sen ne biliyorsunda böyle yazabiliyorsun. Ben bi çok kişiyle görüştüm bu süreçte ama olmuyor anladın mı sevemiyorum kimseyi onu sevdiğim gibi kalbin varsa anlarsın Burda gelip gereksiz yorum yapacağına hiç yapma

Yapma merve iste bunu bana bari yapma. Simdi gidip o mesajlarini ve konularini bulurdum ama yorgunum merve. Bu seferlik affet beni. Yoklugun alasini yasiyorsun ama sen yaz okuyup inanan elbet birileri olur.

Yapma merve iste bunu bana bari yapma. Simdi gidip o mesajlarini ve konularini bulurdum ama yorgunum merve. Bu seferlik affet beni. Yoklugun alasini yasiyorsun ama sen yaz okuyup inanan elbet birileri olur.
Bu memlekette ortalama bir kız adam sıkıntısı çekmez ki yav. Ama bu yokluğa engel değil. 1 tane bile Merve 'nin istediği ilişkiyi verecek adam yok içlerinde. Takılıp kaçayım adamları onlar.

Bu memlekette ortalama bir kız adam sıkıntısı çekmez ki yav. Ama bu yokluğa engel değil. 1 tane bile Merve 'nin istediği ilişkiyi verecek adam yok içlerinde. Takılıp kaçayım adamları onlar.

Merve ceker katip. Bu kafa ve bu melankoliklikle bin kisi karsisina ciksa ayni sonucu yasayacagi icin bu kafayi degistirmeden bu yoklugu yasayacak. Ayrica yasadigi yokluk kendi yazdiklari ama yazmasa bile bunu anlamak icin ustun zekaya gerek yok. Birazdan ben konudan engellenecegim zaten :)

Merve ceker katip. Bu kafa ve bu melankoliklikle bin kisi karsisina ciksa ayni sonucu yasayacagi icin bu kafayi degistirmeden bu yoklugu yasayacak. Ayrica yasadigi yokluk kendi yazdiklari ama yazmasa bile bunu anlamak icin ustun zekaya gerek yok. Birazdan ben konudan engellenecegim zaten :)
Sen çok güzelsin herhalde tüm erkekler peşinde

Bol acı biberli çorba ikram edin içine biraz müshil.
açıkça söylemiş beklentisi belli görüşmeyin bari acı çekmezsiniz

Back
X