canim abiiimmm icin birsey yapamiyorum :((

igrokcha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
156
1
68
Ankara
Kizlar cok canim sıkkın.abimin ayagi kirildi,parcali kirik oldugu icin ameliyat oldu.simdi hastanedeyiz ve ben yaninda refakat ediyorum.ama cani cok yaniyor. Onun cani yandikca icim sizliyor.hicbirseybyapamiyorum :''(( bide kendimi dunyanin en duygusuz insani zannederdim.kardeslik bambaska bi duygu aa dostlar.keske benim canim yansaydi onunki yanmasaydi.sizden bi ricam var,agrisi gecsin diye dua eder misiniz?kalbinizden gecirin ona da raziyim.

ba$ligini gorunce kotu hastalik falan okuycam sandim ödüm koptu nerdeyse
neyseki geçiici bi$eymi$
çok geçmi$ olsun canim ,hem$irelre soyleyin agri kesici falan verirler belki , ilacin dozunu artirirlar ..

canım çok geçmiş olsun dualarım sizinle bu arada özendim sana benim için abi deyince akan sular durur uğruna üzülmenı hak edecek bir abin var ne güzel eminim ki en yakın zamanda iyileşecek.

bak sana ne anlaticam ..

bundan 1.5 sene once diz kapagim döndü,oylece kaldi, inanilmaz bi aci tarif bile edemem ...
kipirdayamiyordum , ambulansla goturuldum hastaneye , yolda giderken babami aradim hem aglayip hem anlatiyorum diizm boyle boyle oldu diye ...
bi yarim saat sonra babam aradi, ben yola çikiyorum geliyorum diye ,ben aglayarak konu$unca yanli$ anlami$lar, ayaklarimi hissetmiyorum, koturum oldum dedim gibi duymu$lar,banada oyle dediler o an beynimden vurulmu$a döndüm,kendimi onlarin dedigi gibi du$undum o aciyi hissedemezdim bile koturum olmu$ olsam, ve bi daha aglamadim dizim için, radyoydu dr du derken sattlerce bekledim çok acidi ama hiç aglamadim,halime $ukrettim .. o aciyida sabirla çekdim bitecek ve bende yuruyecekdim ..

sende boyle du$un , abin iyi olucak ve ayaga kalkicak, rabbim dermansiz dert vermesin ..

oncelıkle gecmıs olsun..baslıgı okuyunca allah korusun aklıma nelerneler geldı..gececek canım ınsallh..allah dermansız dert vermesın...
abıne de bol şıfalar ınsallah..

bu arada kardess cok farklı bırsey gercekten..aslında asıl farklı olan kanbağıı:)

Hepinize cok tesekkur ederim.ama ne bileyim ufak bi yara bile olsa insanin cani ondan cok yaniyor iste.agri kesici yapildi,damardan da bagladilar,serumda da var.normal kirik degil ztn :(( hem tribia kemiginde hem bilekte :( vida takildi kaynamasi icin.bi iyilesseydi kuzum :'((

Back
X