Hobiniz var mı?
başka kardeşin var mı? annen neden böyle yapıyor...
annenizle problemleriniz aşılamayacak şeyler mi?
kaç yaşındasın canım?
Vardı , hocalık bile yapıyordum, tekrar öğretmenlik teklifi de gelmişti ama çok ara verdim sanırım ben bile unuttum
Ediyorum ediyorum Dualarım karşısında allah bana sevdiğimi verdi dşye mutlu olurdum hep O kadar harika bi insandı ki Ama sonra değişti biraz Hala beni çok seviyor Ama olmayacağını anlamak çok zornamaz kıl, dua et..
Okulum var Okula bile zor gidiyorum O eski sosyal günlerim uzak kaldı Okula giderken bile annem azarlayacak diye okuldan koşa koşa geliyorum geri bir dk bile geç kalmamak içinKafanızı bir şeylerle meşgul tutmanızı öneririm.
Hobiniz her ne ise tekrar dönemez misiniz?
Hem para kazanırsınız, hem ürettiğiniz için manevi tatmininiz olur.
Burada bakıp da kimsenin hayatı güllük gülistanlık diye düşünmeyin. İnanın herkesin kendine göre dertleri var. Ama bardağın boş kısmını değil dolu kısmını görmeye çalışıyoruz.
Ne güzel gençsiniz, daha 21 yaşındasınız. Önünüzde upuzun bir hayat var. Güzel yanlarını yaşamaya çalışın.
Kardeşlerimi çok seviyor oysa kibugün bu konular beni öldürecek.. anneee nasıl sevmez evladını nasıl böyle derin yaralar açar.. ALLAHIM...
bol bol inşirah suresi oku nolur.. sevgisizlik çook kötü ait olmamak olamamak.. ama seni çok seven bir yaratıcı var unutma..
canım.. ne diyeyim.. nasıl sarayım yaranı... ama güçlü ol.. uzak dur biraz anlasın hatasını.. sakın sevgi boşluğuyla kimseye yanaşma daha çok canın yanar. daha çok üzülürsün..Kardeşlerimi çok seviyor oysa kiküçüklüğmden beri travma bende Kardeşlerimi sarılır öper severdi ben arkasında fır dönerdim evde beni de sevecek diye yanından ayrılmazdım Ama beni iter kakardı istemezdi
Annemle bildim bileli aramız hep çok kötü, babam eskiden daha iyi davranırdı sonra o da annemin kötülemelerinden, iftiralarından etkilendi hiç yüzüme bakmaz oldu. Hayatta tek dayanağım sevgilimdi, şimdi gelip bana burda bir erkeğe bu kadar bağlanmamalıydın diye nutuk atacaksınız benim yaşadıklarımı bilmiyorsunuz, şu hayatta beni seven değer veren tek insan oydu. Hala da seviyorum diyor, barışmak istiyor. Ama onunla olmayacağını anladım ilişkimizi bitirdim. Anlaşamadığımız konular hakkında güven verecek hiçbişey söylemeden sadece ayrılmayalım diyor, ama böyle yürümeyecekti biliyorum. Sanki boşluktayım , kimsem yok artık, hiçbir dayanağım yok canım çok acıyor ne yapacağımı bilmiyorum Annemden vs evde çok huzursuzum, yakın dostlarım yok, beni ayakta tutacak hiçbir şeyim kalmadı sanki
Edit: Neden ayrıldığımı da yazayım Az önce çok kötüydüm bi çırpıda derdimi döküverdim ama anlatmam daha iyi olur sanırım. Çok sevşyorum o da çok seviyor inanıyorum. Son dört- beş aydır ilişkimizi hafife almaya başladı, beni kendisinden vazgeçemem sandı havalara girdi, en ufak eleştirileri kabul etmemeye başladı, yarım saat sonra bin pişman olup özü dilese bile bana aniden sus konuşma boğuyosun beni dediği vakitler oldu. Daha önce ilişkimizde koyduğumuz bazı kurallara memnun olmasa da uyardı bi şekilde istemediğim bişey yapsa en azından mahcubiyet duayrdı, birşey yaptığında benim verdiğim vereceğim tepkiden hiç çekinmez, hatta sallamaz oldu. Annemden çektiğim onca şeyi bilmesine rağmen benim dertlerimi hafife alıp sürekli kendi basit sıkıntılarından dert yanmaya başladı yaşadıklarmı hafife aldı.
En ciddi konu da şu ki ; annemin babamın çevresinden isteyenim çok oldu Annem beni evlendirme derdinde ama sevgilim olduğunu öğrenince bana tam düşman oldu eziyet etmeye başladı hayatımı kabusa çevirdi görüşmemi engelledi Ama ben direndim Sevdiğim gelip isteyecek beni dedim aileme karşı durdum cesaret ettim herşeyi göze aldım Ama gün geçtikçe durum zorlaştı annem ilişkimize inanmadı alaya aldı ben hep sevdiğimi savundum Gelecek dedim. Bu sene okulu bitti Gelin isteyin en azından söz keselim aileme mahcup etme beni dedim, bana her seferinde Babamın borçları var beni o kadar okuttular ben şımarık bi şekilde karşılarına çıkıp ben evlenicem diyemem daha işim bile yok dedi Söz kesmek için hiçbir maddiyata gerek yoktu oysa ki Sadece bana sahip çıktığını adamlığını gösterecekti Beni mahvup etmeyecekti Ama yapamam dedi Korkaklığından Ailesine mahcup olmamak için beni hep zor durumda bıraktı çektiğim zorlukları anlattıkça bana sürekli maddi zorluklardan bahsetti Tüketti artık Çok sevdiğine hala çok inanıyorum Canım yanıyor Ölüyorum Ama böyle korkak bi adamla olmaz yapamazdım
Canımın acısıyla çok kötü konuştum zaten Hakaretler ettim hep umursamaz davrandı Ayrılmak istiyosan git daha fazla rahatsız etme falan dedi süreki Daha çok canım acıdıÖncelikle seni dünyaya getiren anne babandan öte bir erkeğin olması, onların vermesi gereken sevgiyi bir başkasından beklemen çok acı. Maalesef diyorum..
Seçimin de doğru olmamış. Yanlış kişi olduğunu da biliyorsun. Bırak gitsin..Böyle olacaksa hiç olmasın. Doğru insan nasıl olsa çıkacak karşına.
Canımın acısıyla çok kötü konuştum zaten Hakaretler ettim hep umursamaz davrandı Ayrılmak istiyosan git daha fazla rahatsız etme falan dedi süreki Daha çok canım acıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?