Sakin olun,kafanız karışmış.onu unutmak için ne yapmam lazım her yolu denedim olmuyor şimdi ben başkasına asla güvenemem kimseyi istemiyorum o dönsün bana
Hep bekliyorum belki döner diye kimseye güvenim kalmadı çaresizimKendini daha ne kadar yere vurmayi dusunuyorsun sevgi tek tarafli olmaz ne demek mesaj atip yalvarmak ne kadar kiymetli ki .. kiymet deger verene verilir hanimefendi daha cok gencsin birak naparsa yapsin bir gun aklina gelip guleceksin uzilme caninda acimasin o sevseydi bu kadar karaktersizce davranmaz karsilikli konusurdu
Keşke hemen geçse dayanmak çok zorGecicek sabret, hiçbir erkeğe de yalvarma bir daha değmez
Benimle hayal bile kurmuyordu ne olacağını bilemeyiz diyordu ben yine de kabullendimSeven insan bırak tatilde olmayı iki eli kanda olsa arar. Lütfen sevgini bi kenera bırak ve gururlu ol. Sana yalvaracak seni sevecek biri çıkacaktır karşına. Bir kadın olarak dik durmanı öneririm
Acaba bu duruma ben mi getirdim diyorum sürekli kavga ederek ama her kız ilgi ister öyle değil mi canım çok acıyorBu çocuk seni sevmemiş malesef.Ayrılacağını yüzüne söyleyecek kadar bile değer vermemiş üstelik.Sen de yalvardın mı?Bırak gitsin.Başını dik tut.Sana gerçekten değer veren samimi olarak seven biriyle ol.
Acaba bu duruma ben mi getirdim diyorum sürekli kavga ederek ama her kız ilgi ister öyle değil mi canım çok acıyor
Bi de bana diyordu evlilik düşünüyorsan ben yanlış kişiyim Peki neden benimle sevgili oldunSenle ilgisi yok canım duyguları yoğun değilmiş.Buna bir şey yapamazsın.Kendini suçlama.Önüne bak.
Hep aklımda özellikle geceleri uyuyamıyorun okula bile gitmek istemiyorumKalp acısı cidden zor ama acını böyle hem atlatamazsın hem de bu kadar perperişan yaşarken o eski sevgili döneceği varsa da sana asla geri dönmez. Aciz durma dik dur , ortak paylaşım alanınız varsa ? Şu an seni öyle görmesin umursamaz ol. Bana sorarsan hiç ümit besleme beklenti içine girmeden eski defteri kapat ve kafanı meşgul edecek aktiviteler yap. Onu düşünmeye itecek ortam yaratma kendine.
Aslında çocuk açık açık söylemiş herşeyi. Davranışları da aynı doğrultuda. Sen görmek ve duymak istememişsin.Çok seviyorum acaba ben mi bu duruma getirdim diyorum ama ilgisizdi susamazdım ki ben böyleyim diyordu sürekli evlenmeyi düşüyorsan ben yanlış kişiyim diyordu
zamanla geçmiyor ama alışıyor insan. günden güne acısı daha da azalıyor şuan o durumdaym alışıyorum sanırım bendesevgilimle üniversitede tanıştık bir buçuk yıl çıktık onu çok sevdim aşık oldum ilk defa böyle farklı duygular yaşıyordum ama tatillerde hep mesafe sorun oluyordu beni arayıp sormuyordu ilgili değildi bende bu yüzden tartışma yaratıyordum ilgilensin istiyordum ben böyleyim diyordu hep yine sustum kabul ettim çünkü çok seviyordum kavgalar bitmedi beklentilerimizin farklı olduğunu söylüyordu ve beni terk etti hemde 4 ay görüşmeyip tam görüşeceğimiz gün görmeden mesajda bana ben bitiriyorum yapamıyorum dedi hem özlemiştim hemde beni böyle çaresiz bıraktı iki hafta oldu acım hafiflemiyor çaresizim boşluktayım okulda hep onu arıyorum sanki şimdi kimsem yok ailem yanımda ama geçmiyor hergün ağlıyorum ben onu herşeyiyle kabul ettim tatillerde aramıyordu ama sustum onu çok özlüyorum geri gelir diye hep bekliyorum mesaj attım yalvardım bir şans daha dedim olmaz diyor daha napayım her şeyi yaptım canım yanıyor okula bile gitmek istemiyorum ders dinleyemiyorum onu unutmak için ne yapmam lazım her yolu denedim olmuyor şimdi ben başkasına asla güvenemem kimseyi istemiyorum o dönsün bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?