Canım acıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
sevgilimle üniversitede tanıştık bir buçuk yıl çıktık onu çok sevdim aşık oldum ilk defa böyle farklı duygular yaşıyordum ama tatillerde hep mesafe sorun oluyordu beni arayıp sormuyordu ilgili değildi bende bu yüzden tartışma yaratıyordum ilgilensin istiyordum ben böyleyim diyordu hep yine sustum kabul ettim çünkü çok seviyordum kavgalar bitmedi beklentilerimizin farklı olduğunu söylüyordu ve beni terk etti hemde 4 ay görüşmeyip tam görüşeceğimiz gün görmeden mesajda bana ben bitiriyorum yapamıyorum dedi hem özlemiştim hemde beni böyle çaresiz bıraktı iki hafta oldu acım hafiflemiyor çaresizim boşluktayım okulda hep onu arıyorum sanki şimdi kimsem yok ailem yanımda ama geçmiyor hergün ağlıyorum ben onu herşeyiyle kabul ettim tatillerde aramıyordu ama sustum onu çok özlüyorum geri gelir diye hep bekliyorum mesaj attım yalvardım bir şans daha dedim olmaz diyor daha napayım her şeyi yaptım canım yanıyor okula bile gitmek istemiyorum ders dinleyemiyorum onu unutmak için ne yapmam lazım her yolu denedim olmuyor şimdi ben başkasına asla güvenemem kimseyi istemiyorum o dönsün bana

Kendini daha ne kadar yere vurmayi dusunuyorsun sevgi tek tarafli olmaz ne demek mesaj atip yalvarmak ne kadar kiymetli ki .. kiymet deger verene verilir hanimefendi daha cok gencsin birak naparsa yapsin bir gun aklina gelip guleceksin uzilme caninda acimasin o sevseydi bu kadar karaktersizce davranmaz karsilikli konusurdu

onu unutmak için ne yapmam lazım her yolu denedim olmuyor şimdi ben başkasına asla güvenemem kimseyi istemiyorum o dönsün bana
Sakin olun,kafanız karışmış.
Kimseyi her şeyiyle kabul etmeyin,sizi aramayan her tatilde aklı başka şeyde olan adam bu bir de.
Zaman diyecem çok klişe olacak ama zamanla geçiyor.

Daha iki hafta olmuş kendinize zaman verin. Şu an böyle düşünmeniz normal.

Ayrılmanız hayırlı olmuş bence. Tatillerde bu kadar sorun oluyorsa, birbirinizi görmeyince araya soğukluk görüyorsa yürütmeniz mümkün değildi zaten.

Çok seviyorum acaba ben mi bu duruma getirdim diyorum ama ilgisizdi susamazdım ki ben böyleyim diyordu sürekli evlenmeyi düşüyorsan ben yanlış kişiyim diyordu

Seven insan bırak tatilde olmayı iki eli kanda olsa arar. Lütfen sevgini bi kenera bırak ve gururlu ol. Sana yalvaracak seni sevecek biri çıkacaktır karşına. Bir kadın olarak dik durmanı öneririm

Bunun bir tesellisi bir tavsiyesi Yok . Herkesin dediği gibi zaman herşeyin ilacı . Acun devam edicek ama zamanla alışacak ve içindeki sevgi bitecek emin ol

Hep bekliyorum belki döner diye kimseye güvenim kalmadı çaresizim

Seven insan bırak tatilde olmayı iki eli kanda olsa arar. Lütfen sevgini bi kenera bırak ve gururlu ol. Sana yalvaracak seni sevecek biri çıkacaktır karşına. Bir kadın olarak dik durmanı öneririm
Benimle hayal bile kurmuyordu ne olacağını bilemeyiz diyordu ben yine de kabullendim

Bu çocuk seni sevmemiş malesef.Ayrılacağını yüzüne söyleyecek kadar bile değer vermemiş üstelik.Sen de yalvardın mı?Bırak gitsin.Başını dik tut.Sana gerçekten değer veren samimi olarak seven biriyle ol.

Acaba bu duruma ben mi getirdim diyorum sürekli kavga ederek ama her kız ilgi ister öyle değil mi canım çok acıyor

Kalp acısı cidden zor ama acını böyle hem atlatamazsın hem de bu kadar perperişan yaşarken o eski sevgili döneceği varsa da sana asla geri dönmez. Aciz durma dik dur , ortak paylaşım alanınız varsa ? Şu an seni öyle görmesin umursamaz ol. Bana sorarsan hiç ümit besleme beklenti içine girmeden eski defteri kapat ve kafanı meşgul edecek aktiviteler yap. Onu düşünmeye itecek ortam yaratma kendine.

Hep aklımda özellikle geceleri uyuyamıyorun okula bile gitmek istemiyorum

Çok seviyorum acaba ben mi bu duruma getirdim diyorum ama ilgisizdi susamazdım ki ben böyleyim diyordu sürekli evlenmeyi düşüyorsan ben yanlış kişiyim diyordu
Aslında çocuk açık açık söylemiş herşeyi. Davranışları da aynı doğrultuda. Sen görmek ve duymak istememişsin.
Bırak artık üzerine gidip kendini daha da küçük düşürme.
Daha 2 hafta olmuş çok yeni. Unutmamış olman, boşlukta olman çok normal.

Dönse bile ona sırtını huzurla yaslayabilecek misin?
Bir gün beni ortada bir şey yokken yine ortada bırakır mı diye düşünmeyecek misin?

Düşüneceksin tabi ki..
O yüzden bırak dönmesin.

Ahmet gider Mehmet gelir kız.
En güzel zamanların boşverrrr deli misin? :)

zamanla geçmiyor ama alışıyor insan. günden güne acısı daha da azalıyor şuan o durumdaym alışıyorum sanırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…