- 29 Eylül 2020
- 215
- 53
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Benim ann3mde kanserdiKızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi koyuldu ve ben o an yıkıldım zaten gurbette evliyim annemin bu süreçlerinde yanında olamamak ayrı bi dert konduramadığım hastalığa sonunda yakalandıkevresi yarın belli olacak gastroenteroloji bölümü yeni gibi duruyor dedi fakat onkoloji görüp karar verecek sonucumuz kolonoskopi ile biyopsi de çıktı ortaya başından geçenler kısaca bahsede bilir mi süreç nedir nasıl ilerliyor bir ufak bilgim yok netten okudukça üzüntüm kat kat artttı olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var
Geçmiş olsun. Benim annem 4. Evre kolon kanseriydi. Ameliyat oldu ardından kemoterapi aldı. Yanılmıyorsam 6 ay kadar 3 hafta da bir sonra 4 haftada bir aldı ama net olarak hatırlamıyorum. 2014 senesiydi. 1 sene sürmedi kemoterapi.Kızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi koyuldu ve ben o an yıkıldım zaten gurbette evliyim annemin bu süreçlerinde yanında olamamak ayrı bi dert konduramadığım hastalığa sonunda yakalandıkevresi yarın belli olacak gastroenteroloji bölümü yeni gibi duruyor dedi fakat onkoloji görüp karar verecek sonucumuz kolonoskopi ile biyopsi de çıktı ortaya başından geçenler kısaca bahsede bilir mi süreç nedir nasıl ilerliyor bir ufak bilgim yok netten okudukça üzüntüm kat kat artttı olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var
Cok gecmis olsun rabbim safi adiyla sifa versin.iki sene once hicbir belirti olmamasina ragmen gittim.kolonoskopi yapildi ve cok sayida polip cikti. Dr kemoterapi verecekti cocugum henuz olmadigi icin ameliyat onerdi. Yaptigi ameliyatta kalin bagirsagin buyuk bolumu alindi.alinan poliplerden 3 tanesi kansere cevirmisti.annenizin surec nasil ilerletecek bilmiyorum benim erken teshisti.erken olmasina ragmen cevirmisti ailemizde genetik bir durum malesef. Suan bagirsagi ameliyattan iki sene gecti uc defa kontrol ettiler hala temiz rabbime hamdolsun persembe gunu kolonoskopi yapilacak.umarim yine temiz cikar. Cok zorlu bir ameliyat. Esinize soyleyin ve ailenizin yaninda olun.baska kizkardes abla vs varsa lutfen destek olun.bende evliyim esimin o anlarda bir ise yaramayacagini beceremeyecegini bildigim icin canim annem bebek gibi bakti bana. Ameliyattan sonra yastigi dahi duzelteemiyorsunuz agrilardan.o yuzden lutfen gidin.halaminda ileri evreydi cok agrilari vardi onu kaybettik malesef.islenmis gidalardan uzak duracaksiniz. Sinir stres uzak.asitli gidalardan sigaradan uzak duracak. Bu lari zaten dr size soyler. Cok et salam sucuk filanda tuketmesin.cok gecmis olsun bizede haber verinKızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi koyuldu ve ben o an yıkıldım zaten gurbette evliyim annemin bu süreçlerinde yanında olamamak ayrı bi dert konduramadığım hastalığa sonunda yakalandıkevresi yarın belli olacak gastroenteroloji bölümü yeni gibi duruyor dedi fakat onkoloji görüp karar verecek sonucumuz kolonoskopi ile biyopsi de çıktı ortaya başından geçenler kısaca bahsede bilir mi süreç nedir nasıl ilerliyor bir ufak bilgim yok netten okudukça üzüntüm kat kat artttı olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?