Canım annem 😢

Benim gördüğüm kanser hastalığı yaşlı kisilerde daha yavaş ilerliyor ve sonuç daha iyi oluyor. Umarım ilk evrededir. Annenize şifa size de bu süreçte sabır diliyorum. Eminim ki yakın zamanda anneniz iyileşecek. Benim dayım da kolon kanseriydi, hatırladığım kadarıyla üçüncü evreydi. Bir süre gördüğü tedavi sonunda ayağa kalktı şu an hala hayatta. Nerden baksanız 80 yaşında vardır şu an.

Annem tam 27 yıl önce geçirdi bu hastalığı. Ameliyat oldu, kenoterapi ve ışın aldı. Çok şükür gayet iyi. Allah ömür verdimi gerisi boş. İnşaallah sizin annenizde iyi olacak. İyi düşünün moralinizi yüksek tutun annenizinde.

Çok şükür tabi Herşey allahtan geliyor aynen ömür verdi mi veriyor evresi kaçtı annecinizin

Geçmiş olsun sanırım tedavisi var benim ablam da pankreaks kanserinden 3 ay içinde vefat etti şeker teşhisi konulduktan sonra kanser teşhisi yatırmadı 3 yıldır baş ağrısı ve
Kemik ağrısı çekiyordu pek umursamadı sürekli de kilo kayıp ediyordu umursamaz tavırları ölümünü hızlandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…