- 31 Ağustos 2008
- 4.925
- 505
- 398
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Çok teşekkür ederimÇok güzel görünüyor ellerinize sağlık,başarılar.
Çok teşekkür ederim. Evet yemek gibi oluyor gerçekten, hem yapımı hemde malzemelerinin yoğunluğundan. Üzerine pek birşey yenmiyor geneldeEllerinize emeğinize sağlık bu tarife çorba demek haksızlık gibi geliyor nedense bana her zamanyarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederimSüpersiniz, elleriniz dert görmesin, çorbanız çok güzel gözüküyor yarışmada başarılar diliyorum size
Teşekkür ederim.Nasıl tadı var bu çorbanın hiç içmedim ;(
Ellerinize emeğinize sağlık..
Bol şanslar .
Çok teşekkür ederimHep ismini duyuyorum ama yemek hiç nasip olmadı sayenizde deneyebilirim elinize sağlık
yarışmada başarılar
Çok teşekkür ederimBayılırım bu çorbaya.Kimisi başlı başına ana menü olarak bile kullanıyor.Başarılar dilerim
Elllanazım,canım hatırladın mı beni?başarılar dilerim canımmm...inşallah sana rakib geliyorummmm...senin resim küçültmek yazını okudum da tırstım ya...nasıl küçelecek ki?Çok teşekkür ederim
Selam canım benim. Oho gel tabi yap corbanı bekliyorum. Gozün korkmasın sagolsun Nevreste duzeltir mesajini canım. Ben öyle hallettim.Elllanazım,canım hatırladın mı beni?başarılar dilerim canımmm...inşallah sana rakib geliyorummmm...senin resim küçültmek yazını okudum da tırstım ya...nasıl küçelecek ki?
Tamam canımmm...görüşürüüüz...Selam canım benim. Oho gel tabi yap corbanı bekliyorum. Gozün korkmasın sagolsun Nevreste duzeltir mesajini canım. Ben öyle hallettim.
Çok teşekkür ederimAğzım sulandi resmenellerinize sağlık,basarilar
aynen bende. çünkü bence hem çorba hem ana yemek hemde pilav :)Ayyyy en sevdiğim yemeklerden biridir. Doğru duydunuz, ben bunu yemek niyetine yiyorum valla
Çok teşekkür ederimbaşarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?