Canim annemmm

Bugün benim annemin doğumgünü. Her yıl kardeşim ile Kutlarım ama bu yıl ikisi beraber ben yalnizim. 1999 yılında kaybettim annemi artık sesini hatırlamıyorum. Sadece resimleri var o pamuk tenini hatırlamıyorum. 16 yaşımda gitti... Cok guzel gözleri vardı mis gibi kokar di. Oturup saçlarımı tarar di. Ben eve gelene dek balkonda beni beklerdi. Tabağına 5 köfte koysa ben zaten tokum der bizim tabagimiza birer tane koyardi.
Özledim mi deli gibi özledim. Anneme bir kez sarılmak için herseyimi verirdim. Hayatta hiç kimse anne gibi olmazmis ateş düştüğü yeri yakarmis. Annem bağırarak söylemek isterdim bunu nolur hisset Seni çok seviyorum ❤ ve anneniz hayattaysa arayın kocaman sarilip opun.
Rabbim Annenizi cennetiyle karşılasın Ona Rahmet ve merhamet eliyle şefkat göstersin Peygamber efendimizin avuç içlerinden zemzem suyu içip hararetini gidermeyi Nasib eylesin inşalllah 💕

Rabbim benim ömrümden Alsında Anneme versin Elin oğlu acımaz elin kızıda ağlamaz Ağlarsa Anam ağlar 😰

Yüzüne birşey demem ama daha az önce arkasından söylendim de söylendim annemin :KK14:

Ne guzel insanlar var cok tesekkur ederim. Ozelden mesaj yazip beni kardesi ailesi gibi goren burdan da guzel mesajlar yollayan herkes cok sagolun varolun

Loreth Loreth ve siz benim içimi çok yaktınız. 99 depremini İstanbulda yaşadım ama hiç hissetmedim, küçücük bir çocuktum. Ama sizin yaşadığınız acıları hissedemesem de o kadar çok okudum, o kadar çok izledim ki anlıyorum. Çok üzüldüm ikinize de, bütün kayıplarınızın mekanı cennet olsun. Allah çocuklarınıza ve size, sevdiklerinize uzun ömür versin bir daha öyle acılar göstermesin.

Loreth Loreth ve siz benim içimi çok yaktınız. 99 depremini İstanbulda yaşadım ama hiç hissetmedim, küçücük bir çocuktum. Ama sizin yaşadığınız acıları hissedemesem de o kadar çok okudum, o kadar çok izledim ki anlıyorum. Çok üzüldüm ikinize de, bütün kayıplarınızın mekanı cennet olsun. Allah çocuklarınıza ve size, sevdiklerinize uzun ömür versin bir daha öyle acılar göstermesin.
Cok tesekkurler canim. Ben kucuk bir cocukken iyi bir meslegim olacak annem benimle gurur duyacak ve anneme surpriz yapip bir ev alacagim cok mutlu olacak huzurls 80 , 90 yasina kadar yasayacak hayali kurardum. Deli gibi ders calisirdim ki hep okul birincisi biriydim. Bir gece hersey bitti. Simdi cok iyi isim evlerim var ama annem yok kardesim yok babam yok hattakardeslerim sulalem yok. Bayram yok mesela bizde anneler babalar gunu yok... Ben bile yokum galiba

Cok tesekkurler canim. Ben kucuk bir cocukken iyi bir meslegim olacak annem benimle gurur duyacak ve anneme surpriz yapip bir ev alacagim cok mutlu olacak huzurls 80 , 90 yasina kadar yasayacak hayali kurardum. Deli gibi ders calisirdim ki hep okul birincisi biriydim. Bir gece hersey bitti. Simdi cok iyi isim evlerim var ama annem yok kardesim yok babam yok hattakardeslerim sulalem yok. Bayram yok mesela bizde anneler babalar gunu yok... Ben bile yokum galiba

Annesiz kalmak kaç yaşında olursan ol çok zor. Ben de annemi kaybettim 1 sene oldu. Hiç alışamadım, daha da beter oluyorum gittikçe özlem artıyor. Ben de hayal ettiğim hiçbir şeyi yapamadım annemle ilgili.
Babamla da pek görüşmeyiz, uzağız. Herşeyim oydu. Onlar bizi oldukları yerden izliyorlar diye düşünüyorum ben öyle hissediyorum. Kendini bırakma sakın.

Back
X