Canım arkadaşım Sena'm hamile, Allah nazarlardan korusun..

prensesim inşallah senin de sonu güzel biter birtanem...allah yardımcın olsun...sağolasın..

ben ne zamn yaazacagım bakalım böle gusel haberlerallh saglıklan kucagına almayı nasp etsın tatalım masşşş...duanı eksık etme

senam gözün aydın rabbim hayırlısı ile kucagına da almayı nasip etsin inşş darısı tüm isteyenlerin başına olsun aminnnnnhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

canım senam ben gülşen .çok sevindim canım benim çok mutlu oldum ve okurken çok heyecanlandım.umarım darısı bize olsun diyelim.aylin ve ben hala beklemedeyim.umarım bu sefer olur allah yüce rabbim devamını sağlar inşallah.sen çok çektin allah hakkında hayırlısnı versin diyorum.çoooooooooookk sevindim yaaaaaaa.sen bize umut oldun canım benim yaa,tüp bebek dimi ?kendine çookkk dikkat et canım oldumu?kendine iyi bak kocaman öptümmm seni muck...dualarımız seninle canım .

gülşeeeeeeeeeeeeennnnnnn..........kız nerden buldun beni deliiiiiiiiiii............sağol birtanem darısı sana ve aylinime inşallah........

merba senacım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder bu kez inşallah. sanırım 6 ay önce erken doğumla bebeğini kaybetmişsin. seni çok iyi anlıyorum yaşadığın umutsuzluğu korkuyu. çünkü bend eyakalşık 4 ay önce 32. haftada oğlumu kaybettim. ben d eçok karamsarım hiç olmıyacak gibi ve çok da korkuyorum. ama inşallah herşey güzel geçer senin adına.sen kaçıncı haftada kaybtmiştin. sezeryanmıydı. tedaviyle falanmı oldu arakdaşlar aşılamadan faaln bahsetmişlerde. önemli olan şuan bebeişinin içind eolması inşallah herşey yolunda gider.

sweetcim..evet aşılamayle üçüz olmuştu tek tek kaybettim sonuncusunu da 25 haftalık erken doğumla kaybettim...sezeryan olmuştum evet...bukadar erken hamile kalmak biraz delilik ama ben herşeyi göze aldım doktorum da skınca görmedi...inşallah tekrar olacak senin de sweetcim...buna inan ben de başta öle düşünüyodum...bir daha ne zaman diyodum ama oldu işte rabbim büyük..tabi kalp atışlarını duyana kadar rahatlayamıcam ama..inşallah onu da görürüm...

doktorun sezeryandan 6 ay sonra tüp yapmayı göze aldı yani. demekki okadar beklememize gerek yok ozman banada 1 sene demişlerdi ama okadar bekelmicem. kendim dnemeye başlıcam 4-5 ay daah geçsinde.

Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah.dualarım seninle. inşallah benim adıma senin dileklerin d ekabul olur.

evet canım...hatta ben sezeryanımı yapan doktora da somuştum o doktor başkaydı adanada....2 ay sonra bile hamile kalmanda sakınca yok demişti...böle kötü şeyler düşünmek istemiyorum zaten...inşallah sorunsuz olur...

canım okadar sevindimki haberine. bugünelrde çok kaarmsardım. haberin yeniden umut oldu bana. diğer arkadaşalrlada paylaştım. adına çok sevindik. inşallah sorunsuz çok güzel bi hamilelik geçirip sonunda da çok mutlu olucak. Rabbişm hep senin ve karnındaki minik meleğinin yanında oldun. kendine çok iyi bak.

ayyyy canım çooooook sevindim allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bende erken doğumla kaybetmiştim ilk bebişimi seni çok iyi anlıyorum tebrikler kaydirigubbakcemile3 Şeniz

hehe cok sukur bu gunleri de gorduk Allah buyuk hic korkma her sey cok guzel olucak Insallah
richim hadi yakinda sana da bir baslik acicam Insallah.

insallah günüm cok sagol cnm arkadasım topıktekılere tek tek acıcaz ınsallah en bastada sana:Saruboceq::lepi:

ayyyy canım çooooook sevindim allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bende erken doğumla kaybetmiştim ilk bebişimi seni çok iyi anlıyorum tebrikler kaydirigubbakcemile3 Şeniz

sağol canım çok teşekkür ederim....a.s.

senammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim canım meleğin gelmiş allahım bu sefer sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

darısı sıradakilere artık aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:)burdan da yazayım ceylanım çok sağol tatlişkom.....darısı hepinize inşallah....a.s.

Melekzuzum sağol canım benim....allah razı olsun.....allah tüm isteyenlere nasip etsin...

:teytey: ayyy canım benim..:teytey: :teytey: çok sevindim bitanem, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…