Canım Babam Show Tv

alici_bjk

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
2.844
87
363
Önümüzdeki günlerde TRT 1 ekranlarında yeni bir sit-com daha geliyor!

Mehmet Aslantuğ ilk kez sit-com dizisinde rol alıp bu kez seyirciyi güldürecek. Medyapımın TRT 1 için çekeceği dizi, İtalyan formatı "Mr.Mom"dan uyarlanacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaaa çok ilginç,Mehmet Aslantuğ sitcom da mı oynayacak,merak ettim şimdi valla,

Trt de yayınlanacaksa kesin kaliteli bi dizi olur eminim,ama insanlarımız Trt diye önyargıyı bırakıp

izlerse reyting kurbanı olmazsa tutar sanırım...
:97:

en son kanal tedavisi projesi vardı,rafa kalkmış demek ki
iclal aydın rol arkadaşı olacaktı.bu kadın sadecee yazsın oynamasın mümkünse
mıy mıy hüzün çekemiyorum artık

mehmet aslantuğ çok sevdiğim bi aktördür
ama izler miyim bimiyorum

trt tartışmasına ise girmeyeceğim.bu benim fikrimdi.neden uzatılıyor anlamıyorum?
herkes inandığıyla,bildiğiyle ilgilensin lütfen :82:

Mehmet Aslantuğ ve sitcom.

Yapımcı şirket, senarist, yönetmen, oyuncular belli olsun bakarım izleyip izlemiceğime.

trtye önyargı niye varki ilk defa burda duyuyorum
ne saçma kaliteli yapım olduktan sonra kanaldan banane

trtye önyargı niye varki ilk defa burda duyuyorum
ne saçma kaliteli yapım olduktan sonra kanaldan banane

Canım Trt nin başka bi dizisi konusunda olmuştu da,kesin buraya da sıçrar diye düşünmüştüm,

Neyse sen Mazi Kalbimde Yaradır topiğine bi bakıver anlarsın...ama bakmasan da sorun değil,önemsiz şeyler yani...

Son düzenleme:
'Yaprak Dökümü'nde kötü gelini canlandıran Çakır, Medyapım'ın 'Canım Babam' isimli sit-com'da Mehmet Aslantuğ ile başrol oynayacak.
Kariyerinde ilk kez sit-com çekecek Mehmet Aslantuğ da projede eşi ölmüş, üç çocuğuyla yaşam mücadelesi veren bir adamı canlandıracak. Dekorları hazırlanan dizinin çekimleri nisan ayında başlayacak.

Mehmet Aslantuğ'un başrolünde oynayacağı komedisi dizisi Canım Babam'ın kadın başrolü Özge Özberk oldu. Daha önce Deniz Çakır'ın adı geçen rol için anlaşma sağlanan Özberk, oğlu Leo'nun doğumunun ardından setlerden uzak kalmıştı. Özberk son olarak Yol Arkadaşın adlı diziyle ekrana gelmişti.

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Canım Babam'ın Perşembe akşamları Show tv'de ekrana gelmesi planlanıyor.

diziyi izleyen yokmu? ben netten izledim cok hosuma gitti cok eglenceli

Son düzenleme:
içinde mehmet aslantuğun olduğu her şeyi izlerim.diziyi bugün izledim komik espriler var ama zamanla daha iyi olucak eminim.

haftasonu denk geldim öylesine bi bakayım dedim ama bi baktım sonuna kadar izlemişim yalnız ben şu gülme efektlerine hangi dizide olursa olsun bi türlü alışamıyorum ya

Ben çooook beğendimm!! Çok eğlenceli her şeyden önce. Stres yok, sinir yok! Bol kahkaha! Birçok ahlak bozucu, entrikalı diziden iyidir bence. Umarım çok izlenir ve kalıcı olur!

çook eğlenceli bir dizi o yaprak dökümünde oynayan kızda ne güzel olmuş burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…