Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Size sabır ve ferahlık diliyorum.Merhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
Rabbim yüreğinize ferahlık versin, mekanı cennet olsun inşMerhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin .Merhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
Rabbim yüreğine sabır versin mekanı cennet olsun babanızınnMerhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
Mekanı cennet olsun.Acınız çok yeni ama farketmiyor biliyormusunuz, günler geçecek ,haftalar, aylar ,yillar , sonra ne olacak öyle bir özlem başlayacak kiMerhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
Allah rahmet eylesin.Basiniz sağolsun.Mekani cennet olsun.Merhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
Başınız sağ olsun sabır dilerim. 6 seneyi geçti ben de babacığımı uğurlayalı her sabah telefona bakıp babammmmm diye kayıtlı olan numarayı aramak istiyorumMerhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?